Statementcopenhagen Anmeldelser

4,1

I regularly visit Alena for gel nails. She is kind, professional, gentle, and very thorough. My nails always look beautiful and last well. The team at Waterfront is always friendly and welcoming, a... Vis mer

I have gotten my nails done by Victoria at statement Illum for about half a year now, and my nails always come out perfectly! Such a nice salon with a really sweet staff and great service :)). Would d... Vis mer

Har fået lavet negle hos søde Katrine K. i St. Kongensgade- manicure og pedicure. Har abonnement - og det er altid flot og perfekt! Ekstra godt, at man kan ligge ned og få pedicure! God, smilende og... Vis mer

Jeg fik lavet negle hos Statement i Waterfront i Hellerup d. 24/6-26. Her fik jeg lavet shellac med fransk kant. Desværre allerede efter 4-5 dage var den hvide påmalede kant begyndt at skalle og efter... Vis mer

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Har forsøgt et halvt års tid at komme i…

Har forsøgt et halvt års tid at komme i kontakt med firmaet, umuligt. Kontakter så ejerens andet firma, hvor der svares med det samme. Da jeg oplyser, det drejer sig om Statement, bliver jeg ignoreret igen. Til grin. Måbende at troppe op i butikken. Er det her et hv*dvaskningscirkus eller hvad foregår der? 🤨

20. desember 2024

Helt igennem dårlig og uprofessionel…

Helt igennem dårlig og uprofessionel behandling i dag hos statement Trianglen, hvor jeg sidste uge havde booket en almindelig manicure og oplyst at jeg ønskede at bruge en Essie farve og ikke et CND-produkt og slet ikke shellac. I dag møder jeg op men da selve neglelak farvning skulle i gang, bliver jeg oplyst at man ingen base coat bruger? Behandleren ville gerne bruge et gel topcoat som basecoat, hvilket jeg takker nej til! Hvorefter jeg ikke kan gennemgå min manicure, da man naturligvis ikke kan bruge farvet neglelak direkte på negl?!
Total uprofessionelt ikke at oplyse om dette inden behandling! Fik lov til at betale for hele behandlingen. Har tidligere haft lignende dårlige oplevelser med uprofessionel og uhøflige behandlere og kommer aldrig til at benytte statement igen. Det skal også nævnes at den person, jeg havde booket ikke var den der behandlede mig?! Ærgerligt da denne kæde har mange steder i København.

3. desember 2024

Review for the salon KBH. K - Indre By

I have been visiting Statement Copenhagen for 2 years now and I’ve been to all the locations, but I’d especially like to share my experience about the salon in the city center: KBH. K - Indre By. The location is excellent, and the service is always on top. The team are welcoming, always greeting you with a smile and a positive vibe.

My nail master, Katrine K, is incredibly dedicated, attentive, and always listens to my wishes. She has an amazing talent for choosing the perfect nail polish color! She knows exactly how to pick the ideal shade that complements my skin tone. My nails look perfect after each visit! I highly recommend Katrine K ❤️

Thank you so much Katrine ❤️ I’m so glad that I have such a reliable and talented nail artist!

13. november 2024

Dårlig administration og "bøder" lagt oven på prisen

Behandlingerne i Waterfront virkelig gode. Tilsvarende ringe de gange jeg har besøgt Store Kongensgade afdelingen. Administrationen er utilgængelig, så hvis man er utilfreds med noget, skal man ikke forvente svar. Bemærk at der er indført en "bøde" på kr. 100 for at komme 5 min for sent, også selvom tiden inden for den time der f.eks. er afsat kan holdes (behandlinger varer sjældent det der står i menu). Jeg har selv ventet utallige gange - også mere end 5 minutter - og er ikke kompenseret herfor, så det er bare en merpris. Det skal nye kunder tage højde for. Herudover er det svært at få opsagt sit abonnement, og jeg kan se, at andre kunder også har været uenige om opsigelsesvarsler, når de stopper. Igen svarer administrationen ikke.

29. september 2024

Top service from Mikela

I have been getting my nails done with Mikela in the Hellerup salon for a while, and she is absolutely amazing. Super attention to detail and always a great experience.

22. august 2024

Custumer since 2022

Custumer since 2022
I have been in Illum, Waterfront and Trianglen, they are all really good and CND is for me the best product in town. Im super happy for Bianca at Statement Trianglen, She is simple the best nail expert i could ever have. My nails are perfection since Bianca became my official to go nail expert. Im looking forward to my next nail appointment, Bianca thank you so much.

19. september 2024

Har været hos Statement på Waterfront…

Har været hos Statement på Waterfront to gange og har været meget tilfreds med personalet, service og resultatet på mine negle. Begge gange har jeg skulle fjerne og lægge ny shellac. Nu sidste gang, fik jeg vide da jeg ankom, at der er en ny regel, så hvis jeg har fået lavet neglerne et andet sted, skal man betale 150,- fordi de skal bruge maskiner for at fjerne den gamle lak. Altså de skal bruge maskiner de allerede har, som de bruger til at fjerne lak alle andre steder jeg har været!
Latterlig regel, og misvisende når en bestiller “fjerning af shellac og ny shellac” til 495,- når en booker en tid. Så ender jeg med at betale 645,- for nettop den service. Her kommer jeg ikke igen.

15. september 2024

Bianca from Statement Trianglen is the…

Bianca from Statement Trianglen is the best in the game! Absolutely beautiful art she creates on nails. Treats her customers the best way and always make them feel welcomed. Very professional and kind.

I can 100% recommend her work and I hope she never leaves the business, cause my nails depend on her :-)

12. september 2024

Best place in Copenhagen to get CND…

Best place in Copenhagen to get CND shellac manicure and pedicure. I always get treated greatly by Sara and my nails last 4/5 weeks in perfect state. They also pay attention to how you are feeling in every moment and cater to your needs with coffee, tea and chocolate. I am now subscribed to Sara L.!

14. september 2024

Bedste behandling hos Sara.

Bedste behandling hos Sara.
Får lavet negle hos Sara i Illum, og der er aldrig en finger at sætte på hendes arbejde. Derudover er hun den sødeste skønneste kvinde. Højt nivua af kundeservice og arbejde fra hendes side af! Tak for det🙏🏽

12. september 2024

Det BEDSTE sted til manicure 😍

Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har været her (på Trianglen) hver anden uge det seneste år, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, søde, glade og imødekommende - salonen altid pæn og nydelig. Bianca er en sand mester til både plexi, french og alm shellak. Min aller varmeste anbefaling 🙏

10. september 2024

No value for money

Jeg har fået lavet negle af professionelle i mange år, og flyttede for nylig til Hellerup hvorfor jeg tænkte at prøve statement. Alle de andre steder jeg har gået tidligere har en pris på omkring 400-500 og kan lave ombre, fransk, glitter osv. Jeg booker så til ombre. Hvilket da jeg ankommer bliver forklaret at de ikke har, men kun kan lave en farve. Det måtte jeg så gå med til, men oplevede at hun så (Marina vidst nok) ikke kunne finde ud af at ensarte formen på neglene. Så jeg gik derfra med skæve negle som oveni købet knækkede af efter få dage. Det kostede mig 850 kr.

Kan aldrig anbefale det her sted til nogen. Få det hellere lavet hos et ad de helt billige steder hvis du er tilfreds med kvaliteten hos statement (eller mangel på samme) da prisen så i det mindste matcher.

22. juli 2024

Bianca er en sand mester til mani og pedi

Jeg har gennem det sidste år fast fået manicure og pedicure hos Bianca i Trianglen-filialen og det er et af højdepunkterne på måneden for en fortravlet småbørnsmor som mig. Først og fremmest er Bianca dygtig til sit fag og sender mig altid ud af døren men de smukkeste negle, der holder længe. Hendes fransk manicure-teknik er totalt stilsikker og hun er virkelig en håndværker, der kan sit kram. Kæmpe fornøjelse at være i hænderne på hende! Derudover er hun så sød og super serviceminded. Jeg kan på det varmeste anbefale Statement Cph og i særdeleshed Bianca.

6. september 2024

Jeg havde desværre en enormt skuffende…

Jeg havde desværre en enormt skuffende oplevelse i jeres afdeling i Illum d. 18 juli.
Jeg skulle have lavet negle fra kl 17.00 til 18.00.
Jeg blev taget imod af en ung pige, der hverken kunne dansk eller engelsk. Hun ordende negle, og så ud til at være alene. Det flød med vandflasker og kaffekopper på alle bordende. Da klokken blev 17.15 spurgte jeg om det snart var ved at være min tur, men idet hun ikke rigtig kunne engelsk, hev hun en anden italiensk kvinde ud fra et rum, der var igang med en behandling. Hun sagde til mig, at der lige ville gå 20 minutter. (Hun kunne heller ikke rigtig engelsk) Ingen form for undskyldning for forsinkelsen eller andet, og jeg skulle selv spørge i første omgang. Da vi endelig kom i gang kl 17.40, tog det hende indtil kl 19.00 for at lave mine negle. Det er sjovt, at der i Statement står et skilt med priser for kundernes forsinkelse, men når det er den anden vej rundt, virker det ikke som et problem. Enormt skuffende. Desuden holdte mine franske negle ikke mere end et par dage. Meget stressende og dårlig oplevelse. Jeg har før haft abonnement i Statement Illum uden problemer, og kom tilbage efter 2 år for at få lavet negle. Det kommer jeg desværre ikke igen.

18. juli 2024