Spreadshirt Polska Anmeldelser 6 883

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kolejne zamówienie ale tym razem były jakieś artefakty na moim projekcie, zostało to wyłapane i dostałem propozycje zmian na maila. Dzięki za uratowanie projektu. Koszulka fajnej jakości

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Muszę z niemałym zaskoczeniem przyznać, że jestem naprawdę zadowolony. Po pierwsze koszulka przyszła z opóźnieniem (co oczywiście byłoby minusem) ale obsługa okazała się bardzo pomocna i zaproponowano... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk for klær med trykk

Skrevet av virksomheten

Stwórz szybko i łatwo swój indywidualny produkt z osobistymi tekstami, zdjęciami lub motywami.

Najlepszy sposób na indywidualne produkty

Skrevet av virksomheten

Produkty dokładnie takie, jak chcesz
Mając ponad 15 lat doświadczenia, Spreadshirt jest liderem w branży samodzielnie projektowanej odzieży i akcesoriów. Wybierz coś dla siebie spośród ponad 500 000 produktów i skorzystaj z rabatu do 70%. A do tego masz 100% kreatywnej wolności i prawo do zwrotu w ciągu 30 dni, jeśli produkt Ci się nie spodoba.

Satysfakcja gwarantowana

Nie pasuje Ci koszulka? Odeślij ją po prostu w ciągu 30 dni!

Bez problemu wymień produkt w ciągu 30 dni od daty złożenia zamówienia. Niezależnie od powodu możesz wymienić artykuł na inny lub na kupon do wykorzystania przy następnym zamówieniu. Możemy także zwrócić Ci cenę zakupu. Aby rozpocząć proces wymiany, skontaktuj się z naszym kompetentnym i zawsze chętnym do pomocy Działem Obsługi Klienta.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kolejne zamówienie ale tym razem były…

Dzięki za uratowanie projektu.
Koszulka fajnej jakości

31. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, zamówienie nie dotarło na czas, zaginęło gdzieś na granicy w Austrii według linku do śledzenia, dodatkowo cały czas rozmowa z mało przydatnymi botami. Napisałam o zwrot środków mają być niby do 7 dni ale obawiam się że i to się wydłuży.

30. mars 2026

Dzień dobry,

Dziękuję za Pani wiadomość.

Przykro mi słyszeć, że zamówienie nie dotarło na czas i że miała Pani trudności w kontakcie z naszym zespołem. Chętnie pomogę i sprawdzę status Pani zamówienia. Czy mogłaby Pani podać numer zamówienia? Można to zrobić, aktualizując swoją opinię lub kontaktując się z nami bezpośrednio pod adresem: service@spreadshirt.net (mailto:service@spreadshirt.net)

Z góry dziękuję za informacje.

Claire - Spreadshirt Team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówienie nie dotarło do mnie po dziś…

Zamówienie nie dotarło do mnie po dziś dzień a minęło 1,5 miesiąca. Rzekomo podany nieprawidłowy adres?? Pieniędzy również nie mam.

17. februar 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za przesłanie informacji.

Przykro nam, że zamówienie nie dotarło do Pana/Pani na czas. Abyśmy mogli pomóc, prosimy o podanie numeru zamówienia. Czy mogłaby/mógłby Pani/Pan przesłać go, aktualizując swoją opinię lub kontaktując się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: contact@spreadshirt.net?

Czekamy na wiadomość, aby móc zaproponować odpowiednie rozwiązanie!

Claire - Spreadshirt Team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Priorytetowa dostawa to naciąganie klientów

Kupiłem dodatkowo priorytetową dostawę, bo zależało mi na szybkości realizacji zamówienia, jednak to nie dotarło na czas i ostatecznie przyjdzie pewnie zgodnie z tańszą o 30zł dostawą, wiec pieniądze wyrzucone w błoto.. to naciąganie klientów na szybszą dostawę, która nie działa.

21. mars 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Hej Xavi, dzięki za opinię.

Przykro nam, że zamówienie nie dotarło na czas. Zwrócimy Ci kwotę zapłaconą za dostawę - mam nadzieję, że to rozwiązanie Ci odpowiada i że jesteś zadowolony z zamówienia.

W razie jakichkolwiek pytań, jesteśmy do dyspozycji.

Numer zamówienia 300195192-1100165663

Numer zamówienia 300195192-1100165663
Przesyłka nie dostarczona z powodu nieobecności w domu. Problem w tym że w domu ktoś był cały dzień.
Szkoda
Miał być fajny prezent niespodzianka a tu wielkie rozczarowanie.
Napisałem już maila o zwrot pieniędzy.
Czekam na rozwiązanie sprawy. Mam nadzieję że pieniądze zostaną zwrócone.
Pozdrawiam

19. mars 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć Wojtek, dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że Twoje zamówienie nie zostało doręczone i że informacje podane w śledzeniu nie są prawdziwe.

Zgodnie z życzeniem zwrócimy Ci zapłaconą kwotę. Mam nadzieję, że to rozwiązanie jest satysfakcjonujące.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Polecam produkty ale dostawa trwa wieki

Początkowo dałam jedną gwiazdkę dlatego, że przez dwa tygodnie zamówienie nie było w ogóle ruszone mimo, że sugerowane termin dostawy został przekroczony. Zmieniam ocenę na 4 gwiazdki, ponieważ po mailu realizacja zamówienia została przyspieszona, a zamiłowanie zostało dostarczone kurierem. Produkty i jakość druku jest bardzo dobra.

16. mars 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć Ania, dziękujemy za kontakt.

Przykro nam z powodu problemów z dostawą Twojego zamówienia.

Chciałabym sprawdzić, co spowodowało opóźnienie, niestety nie podałaś numeru zamówienia.

Czy mogłabyś proszę zaktualizować swoją opinię lub napisać do nas na service@spreadshirt.net? Wówczas będę mogła Ci pomóc.

Dziękuję i pozdrawiam,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Niestety pierwsza paczka zaginęła w…

Niestety pierwsza paczka zaginęła w dostawie i utknęła gdzieś na granicy ale firma za darmo zaoferowała drugą przesyłkę. Druga paczka dotarła już bezproblemowo ale od zamówienia do dostania koszulki minęło prawie 30 dni co jest mega słabe bo miał być to prezent na walentynki. Sama koszulka ma dobrą jakość materiału natomiast sam druk dość przeciętny i w średniej jakości. Bardzo łatwa i wygodna strona do projektowania natomiast przez dostawę nie zamówiłabym drugi raz.

3. februar 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć, dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Bardzo przepraszamy za problemy z dostawą zamówienia - rozumiemy Twoje rozczarowanie, wysłałam do Ciebie email z drobną rekompensatą.

Jeśli chciałabyś złożyć reklamację odnośnie nadruku, oczywiście możesz to zrobić - wysłałam Ci link z formularzem reklamacji, chętnie zerkniemy na nadruk.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji.

Pozdrowienia,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zdecydowanie ostrzegam i nie polecam …

Minęło 21 od złożenia zamówienia i siedem dni od złożenia wniosku o zwrot środków finansowych, nie otrzymali ani zamówionych koszulek, zwrotu pieniążków tez nie widać na horyzoncie. Nie polecam firmy. Uważajcie.
Firma zna nr zamówienia i wszystkie szczegóły zamówienia niezbędne do realizacji, a wszelkie ich komentarze służą przeciągania czasu. Po ich komentarzu na moja opinie zdecydowałem sie zawiadomić o sprawie NSK.

2. mars 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć Wojciech, dziękujemy za kontakt.

Przykro nam, że Twoje zamówienie nie dotarło. Po przetworzeniu reklamacji i otrzymaniu informacji o zwrocie, może potrwać do 7 dni roboczych, zanim pieniądze pojawią się na koncie.

Chętnie bym to sprawdziła, ale niestety nie podałeś numeru zamówienia ani adresu mailowego. Czy możesz proszę uaktualnić recenzję o te dane lub napisać do nas na service@spreadshirt.net? Dziękujemy.

Nina ze Spreadshirt

Dziękujemy za podanie informacji kontaktowych. Zwrot pieniędzy został już wykonany - więcej informacji prześlę mailowo.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Czekałam na zamówienie od grudnia

Czekałam na zamówienie od grudnia. Co chwile przesuwany był czas realizacji. Ostatecznie w lutym zrezygnowałam i zamówiłam w innym miejscu. Sprzedaja produkty, chociaż nie mają ich na stanie.

Edit: jezeli potrzebują państwo szczegolowych danych, zeby zweryfikowac problem, to znaczy tylko tyle, ze takich sytuacji jest za duzo. Nie muszą państwo niczego sprawdzać - zlozylam zamowienie - firma nie miala towaru, ktory sprzedała - kilka razy przekladano termin realizacji - w lutym uznałam, że nie chce mi sie czekac kolejnego miesiaca tylko po to, zeby znowu uslyszec, ze termin dostawy sie przesunął, wiec poprosiłam o zwrot.

6. februar 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Hej Patrycja, dziękujemy za kontakt.

Przykro nam, że Twoje zamówienie nie mogło być zrealizowane. Chętnie do sprawdzę, aby podać Ci więcej szczegółow, nie mam jednak Twojego numeru zamówienia.

Czy mogłabyś zaktualizować opinię lub napisać do nas na service@spreadshirt.net? Dziękujemy i do usłyszenia!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam produkt na urodziny dla…

Zamówiłam produkt na urodziny dla dziewczynki 10bletniej która bardzo czekałam na ten prezent. Niestety wg danych o przesyłce,,utknęła,, na granicy sprawdziłam na stronach Post Austria po numerze przesyłki i takiego nr nie odnotowali. Poinformowałam emailem firmę Spreadshirt o problemie i oprócz kurtuazyjnych tekstów przesyłka w dalszym ciągu nie dotarła. A dziecko czeka na prezent .

2. februar 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię.

Bardzo nam przykro z powodu problemów z dostawą Twojego zamówienia.

Z tego co widzę wybrane przez Ciebie rozwiązanie zostało już wdrożone - mam nadzieję, że jest to satysfakcjonujące.

Tragedia

Tragedia, zamowienie zlozone 6 lutego - prezent na walentynki. Przez 1,5 tygodnia paczka przelezala na przejsciu granicznym, po 2 tygodniach od zamowienia niby trafila do dostawcy krajowego, ale nawet nie dostalam informacji jaki przewoznik. Mija 3 tydzien paczki dalej nie ma, informacji od przewoznika tez nie. Wyslalam 4 maila i zero odpowiedzi ze strony sprzedawcy. Powinni sie nazywac spreadshit

24. februar 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć Alex, dzięki za feedback.

Przykro nam, że zamówienie nie dotarło. Zgodnie z Twoją prośbą zwrócimy zapłaconą kwotę.

Na wszystkie Twoje maile odpowiedzieliśmy - jeśli potrzebujesz dalszej pomocy odpowiedz na naszego ostatniego maila.

Koszulka nie dotarła

Moja koszulka wogole do mnie nie dotarła a miała być na prezent :( czekam czy zwrócą mi kasę.

24. februar 2026

Svar fra Spreadshirt Polska

Cześć Karolina, dziękujemy za kontakt.

Przykro nam z powodu problemów z dostawą Twojego zamówienia.

Zgodnie z życzeniem zwrot pieniędzy zostanie wykonany - może to potrwać do 7 dni, tak jak podaliśmy w mailu. Prośba o zwrot została jednak już przekazana do księgowości i zwrot na pewno zostanie wykonany.

W razie pytań jesteśmy do dyspozycji.

Bardzo szybko i sprawnie

Bardzo szybko i sprawnie. W poniedziałek rano złożone zamówienie na 3 bluzy z nadrukiem i w środę tego samego tygodnia już u mnie. Jakość bardzo dobra, rozmiary zgodne ze standardowymi rozmiarowkmi.

19. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv