Se hva andre synes

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zamówiłem buty ze sklepu

Zamówiłem buty ze sklepu. Dostawa trwała 25dni a miała od 7-12 tak otrzymałem w wiadomości e-mail. Buty okazały się za małe. Wysłałem 11 wiadomości e-mail z prośbą o adres zwrotu i do tej pory brak jakiejkolwiek odpowiedzi z ich strony.. oczywiście buty okazały się chińska podróbka .

16. april 2026

Tragedia

Tragedia. Brak wysyłki, brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Omijać szerokim łukiem. Dziwne, że Google tego nie blokuje

20. mars 2026

Oszuści!!

Oszuści!!! Nie kupujcie w tym sklepie towar idzie już 4 tygodnie i do tej pory nie widać ani towaru ani pieniędzy. Sprawę zgłosiłem na Policję.

2. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Buty new balance 530

Zamówiłam dla córki buty i powiem szczerze, że dopiero po zapłacie przeczytałam opinie o sklepie, czekałam z duszą na ramieniu i zastanawiałam się czy w ogóle coś dostanę. Po ponad 3 tygodniach i jednym mejlu do sklepu z zapytaniem czy w końcu dostanę zamówienie buty dotarły. Na sto procent nie są to buty oryginalne ale bardzo dobrze zrobiona podróbka. Na szczęście moja nastolatka nie ma problemu z tym że nie są oryginalne. Daję 4 gwiazdki bo jednak nie jest to oryginał ale raczej wiecej nie zaryzykuje z kupnem w tym sklepie.🙂

27. mars 2026

Kradzież pieniędzy

Brak kontaktu z firmą, czekam kolejny dzień na zwrot gotówki, email pozostaje bez odpowiedzi. Uważajcie nie dajcie się nabrać !

31. mars 2026

Nie kupujcie w storamore

Zamówiłam buty 05.03.2026, otrzymałam 01.04.2026 r. Buty okazały się podróbka oryginalnych butów (podrobione logo, brak wszystkich przeszyć co w oryginalnych butach, zastosowano inny materiał niż w oryginalnym modelu, nie zgadza się też kolor języka). Buty są nieestetycznie wykonane, mają intensywny zapach. Nie polecam.

1. april 2026

Naciągacze …

Witam ostrzegam ludzi którzy chcą cos kupić w tym sklepie nie kupujcie tutaj ten sklep to porażka zamówiłam buty 21lutego i zapłaciłam do dziś nie mam butów ani zwrotu pieniędzy to jest półtora miesiąca pisałam do nich ale cisza nieodpowiedzialni ludzie naciągają ludzi porażka nie polecam z całego serca tego sklepu!!!!!

31. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Towaru brak juz miesiac ..zapłaciłam…

Towaru brak juz miesiac ..zapłaciłam blikiem i nie mam przesyłki.. Ten sklep to wielkie oszustwo .Nie kupujcie nic w tym sklepie ..oszukuja ludzi i nikt z tym nic nie robi ..Sklep ciagle dziala zamówienia przyjmują szybko ale żeby towar wysłać to juz nie ..oszuści..

30. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dramat dramat dramat !!!!!

Dramat dramat dramat !!!!!
Buty za małe, śmierdzące chińczykiem
Brak odpowiedzi na maile.
Brak możliwości zwrotu !!!
Gdybym tylko przeczytała recenzje przed zakupem nigdy bym się nie zdecydowała :/
Uwierzcie w te opinie i nie kupujcie !!!!!

30. mars 2026

storamore to oszustwo

Jeśli chodzi o storamore - tragedia!!! Nie kupujcie, to oszustwo!! Czekam na buty ponad dwa tygodnie!! Od dzisiaj strona usunięta, mail usunięty, zero kontaktu!!! Masakra!!!

25. mars 2026

Storamore

Strona już nie istnieje. Nie dostałam butów, mail nie istnieje, nie wiem gdzie mam się zgłosić po zwrot pieniędzy? Może mi ktoś coś podpowiedzieć? Chce zwrot kasy i zapomnieć o tej pomyłce

25. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv