Inderdaad is 1 ster nog teveel. Al ontelbaar veel klachten ingediend en iedere keer hetzelfde standaard antwoord maar nog steeds geen (zelf gekozen) folderpakket. Je wordt duidelijk niet serieus genom... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een raar bedrijf is Spotta. Het bedrijf accepteert de NEE/NEE sticker op de brievenbus niet (inmiddels 2 jaar vertelde men aan de telefoon). Iemand die geen folders wenst te ontvangen moet dus be... Vis mer
Opeens geen bezorging meer. Krijg nietszeggende mails. Bezorger wordt erop aangesproken. En dit al een halfjaar. Daarna ligt het aan mij. Folderpakket niet samengesteld. Hoezo! Daarvoor kreeg ik toch... Vis mer
je hebt 3 dagen de tijd om te bezorgen mits ze het bij tijds afleveren , deze worden pas zaterdag in de middag bezorgd of zelf op de zondag en dat terwijl je maandag gewoon verplichtingen heb. Daarna... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
krijg al maanden geen persoonlijke…folder pakket.
krijg al maanden geen persoonlijke verpakte folders op meldingen word niet gereageerd.
tevens worden hier in de wijk de brievenbus folders ook niet meer bezorgt klagen heeft geen zin.
de bezorger verdiend zijn geld makkelijk via de papierbak , Dat is niet waar de folder aanbieders voor betalen!
Melding maken heeft geen zin.
Het heeft geen enkele zin om een melding te maken dat het folderpakket niet bezorgd wordt. Er wordt namelijk niets opgelost. Het is al meer dan een jaar ellende. Heel af en toe komen er folders in de bus.
we ontvangen al 8 weken geen folders
we ontvangen al 8 weken geen folders. Diverse meldingen gemaakt bij spotta, maar alleen algemeen mail terug of algemene antwoorden aan de telefoon.
Ïn mijn bus ingevuld, folderkiezer ingevuld maar niets helpt, wat een waardeloos bedrijf.
En de ondernemers maar betalen voor het bezorgen van de folders, die moeten eigenlijk geld terug ontvangen van Spotta
Ongewenste reclame & negeren NEE/NEE STICKER
Deze milleuvervuilers hebben besloten om in onze gemeente (Den Bosch) alles “geadresseerd” te bezorgen. Dwars door onze NEE-NEE sticker heen dumpt de bezorger wekelijks bakken aan ongewenst oud papier.
Spotta geeft deze kinderen letterlijk de opdracht om alle brievenbusstickers te negeren. En nou eisen ze dat iedereen die AL DUIDELIJK VOLGENS HET LANDELIJKE STICKERSYSTEEM NEE(!!!) ZEGT, zich ook nog eens via hun website afmeldt om van deze spam, deze reclameterreur, af te komen.
De bezorger moet dus een of andere door Spotta bedachte lijst volgen en krijgt kennelijk zo veel troep mee dat een deel gewoon op de grond wordt gedumpt, bij het medisch centrum dat ook op de reclamelijst staat. Ergens ook wel te begrijpen, want die krijgt ongetwijfeld honderden geadresseerde pakketten mee, ongewenst en wel, en mag het verder uitzoeken. En de gemeente verbiedt het iedereen reclame te verspreiden behalve bij JA/JA stickers. Zogenaamd geldt dit niet voor spotta, en zo gaan ze door met hun “geaddreseerde” vervuiling.
Ik heb me nergens voor aangemeld en wil dit niet! Dit valt duidelijk te lezen op mijn brievenbus, maar Spotta is ongevoelig voor dit argument. Ik moet het maar door m’n strot geduwd krijgen of me via inmijnbus.nl afmelden (waarbij ze persoonsgegevens en ip adressen opslaan, wat ik ook niet wil). Werkelijk schandalig!
NEE = NEE. Hoezo “denk aan het milleu?”
Al maanden geen folderpakket ontvangen
Al maanden geen folderpakket ontvangen. Eerst kreeg ik te horen dat wij een Nee/Nee sticker zouden hebben. Hebben gewoon een Ja/Ja sticker. Geef elke week klacht door. Krijg steeds als antwoord dat de bezorger wordt aangesproken, daarna de vervangende bezorger enz. maar er gebeurt niets. Triest voor al die winkels die betalen voor de bezorging van hun folders. Dit is echt schandalig.
Website is duidelijk bedoeld om mensen af te poeieren
Website is duidelijk bedoeld om mensen af te poeieren. Geen enkele poging werk en eindigt altijd in een ‘te veel pogingen de laatste dagen’
Oplichters van het zuiverste soort
Oplichters van het zuiverste soort. Je kunt zogenaamd een klacht indienen als je ongewenst folders krijgt. Maar nog voordat je kunt melden dat er weer een pakket is bezorgd is je dossier al gesloten. Je zou zogenaamd het nummer dat op het folderpakket geprint is kunnen doorgeven maar dit is (opzettelijk?) onleesbaar. Alles is in het werk gezet om de schijn op te houden (voor de autoriteiten?), maar het probleem bewust niet op te lossen. Ik neem aan het resultaat van een succesvolle lobby om de Nee-Nee sticker te mogen negeren.
Al maanden geen folders meer ontvangen
Al maanden geen folders meer ontvangen. Bij een klachten mail krijg je een standaard no-reply mail terug. Ze doen er niks mee. Echt heel slecht en zo te zien ben ik niet de enigste.
SPOTTA doet het niet
Regelmatig heb ik contact gehad met Spotta via mails, die de klachten niet op waarde weet te schatten, want het helpt allemaal niks wees eens consistent in je service. Ze zouden dit oplossen maar niet heus.
Volgens mij verdient Spotta aan de bedrijven en bezorgers in dienst hebben die denken dat is makkelijk verdienen, dus geen folders bezorgen. Ik vraag me inmiddels toch ook af wat Spotta verstaat onder kwaliteitsbeheer, want ook dat is ver te zoeken net zoals het oplossen van het niet bezorgen, ze beloven je van alles maar ik zie nog steeds geen folderpakket in de bus dit is pure oplichting t.o.v de bedrijven die op de verspreiding van hun dure folders vertrouwen! Zeker nu de winkels weer open zijn.
Volgens Spotta s er een nieuwe bezorger??
Week na week heeft mijn klacht geen enkel effect.
Dus vind ik dat Spotta nog dommer is dan een ezel, want die stoot zich in het gemeen maar 1x aan dezelfde steen!
Lak aan de nee-nee sticker
Ze geven hun, vaak minderjarige, bezorgers de opdracht om reclame te bezorgen ongeacht de wens van de bewoner om dit niet te doen, ook wanneer er een nee-nee sticker hangt. Onder het mom van “geadresseerde reclame” wat het helemaal niet is. Zelf een lijst maken en ongevraagd adressen er op zetten is niet hetzelfde Spotta.
waardeloze instelling al tijden geen…
waardeloze instelling al tijden geen folders gehad , en wat krijg je als antwoord, uw bezorging staat op nee, zal wel een vast antwoord wezen, terwijl je zelf niks gewijzigd hebt.
Ordinaire bedriegers
Ordinaire bedriegers, die rotzooi in je brievenbus proppen. Ver van wegblijven!
Waarom zou ik mij afmelden voor troep waar ik niet om gevraagd heb?
Spotta doet NIET waarvoor het bestaat
De service die beloofd wordt is er helemaal niet. Al meer dan een jaar geef ik aan geen folders te willen ontvangen en iedere week loop ik braaf met de folders naar de papierbak om ze er ongelezen in te gooien (plastic in de plastic bak). Ze hebben ook een klachtenservice, die vul ik ook al regelmatig in, krijg je een berichtje dat ze met de bezorger gepraat hebben om de volgende week weer met de folders naar de papierbak te lopen
Spotta Folderpakket en telefonist.
Folderpakket, met daarin folders die al ingaan op zaterdag of maandag, met op=op aanbiedingen, mag tot en met DINSDAG 21:00 uur (!!!!) bezorgd worden !!
ik vind dit absurd, want de op=op-aanbiedingen zijn dan zeker al op !!!
En dan bel je ze dinsdags overdag ("AL" !!!!!) en dan wordt je afgewimpeld, want ze kunnen er dan pas op WOENSDAG achteraan en zie dan je pakket nog maar te krijgen !!!! En ook nog met een heel arrogant, betweterig toontje !!!
Ook geen gemeentelijk weekblad
Al in geen maanden geen folders en weekblad ontvangen. Voor wat het weekblad betreft is dit zeker heel vervelend, aangezien hierin vaak informatie van de gemeente staat. Ik heb meerdere keren een klachtenformulier ingevuld, maar dan krijg je enkel in no-reply mailtje terug. Ook gebeld maar dan wordt er gezegd dat de klacht is "doorgezet" naar de collega's en vervolgens weer geen folders / weekblad.
1 ster is te veel
1 ster is te veel
Nu al voor de 3e keer die onzin folders ontvangen terwijl er een NEE NEE sticker op de deur zit!
Onbeschoft
Ik was bezorger en ik vond het niks en er werd echt super onbeschoft gedaan en er werd neit naar je geluisterd.
Folderkiezer : Geef GEEN gegevens aan dit bedrijf.
Ik hoor veel mensen klagen dat ze het pakket ontvangen met nee sticker op de bus.
Ik heb het tegenover gestelde, heb een pakket samengesteld online wat ik graag ontvangen wil.
Heb meerdere reviews gegeven.
De eerste was negatief omdat ik de folders ineens niet meer kreeg, ik heb hierover contact opgenomen.
De 2e was positief omdat ik de folders 3 weken later weer kreeg.
Wat denk je, 3 x op vrijdag het folder pakket gekregen en daarna weer niet meer.
Het ziet er uit als een betrouwbaar bedrijf maar er is iets grondig mis met dit bedrijf.
Ongevraagde rommel in mijn brievenbus
Ongevraagde rommel in mijn brievenbus. Wat een onbeschoftheid! Er zit al jaren een NEE sticker op mijn brievenbus. Die zit daar met een reden.
Nog geeneens één ster
Nog geeneens één ster. Folders worden gewoon door je strot gedrukt. Er staat NEE op de brievenbus. En ik heb me nooit bij een site aangemeld oid. Voelt als spam!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.