Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zelfs 1 ster is te veel. Al 5 maanden bezig met klachten in te vullen en steeds weer t zelfde standaard antwoord. Niets word ermee gedaan. Nummer gebeld 0307556930 nou daar word je zo onvriendelijk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,2

Alle anmeldelser

118 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Spotta negeert de NEE/JA sticker op de brievenbus

Wat een raar bedrijf is Spotta. Het bedrijf accepteert de NEE/NEE sticker op de brievenbus niet (inmiddels 2 jaar vertelde men aan de telefoon). Iemand die geen folders wenst te ontvangen moet dus bellen. Wat is dit voor een waardeloos bedrijf. De sticker zit niet voor jan joker op mijn brievenbus. Gezien ik vaak niet thuis ben loopt de brievenbus vol met reclame troep.

22. juli 2026

1 ster is nog teveel

Inderdaad is 1 ster nog teveel. Al ontelbaar veel klachten ingediend en iedere keer hetzelfde standaard antwoord maar nog steeds geen (zelf gekozen) folderpakket. Je wordt duidelijk niet serieus genomen. Waardeloos bedrijf

19. juli 2026

Zelfs 1 ster is te veel

Nummer gebeld 0307556930 nou daar word je zo onvriendelijk aan gegaan. Binnen 10 seconden de verbinding verbroken. Het is toch niet normaal dat zo een bedrijf bestaan kan

17. juli 2026

Opeens geen bezorging meer

Opeens geen bezorging meer. Krijg nietszeggende mails. Bezorger wordt erop aangesproken. En dit al een halfjaar. Daarna ligt het aan mij. Folderpakket niet samengesteld. Hoezo! Daarvoor kreeg ik toch mijn folderpakket.

1. mai 2026

Zeer slechte folderbezorging

Zeer slechte folderbezorging. Gaat vaak een maand of een paar maanden goed en dan zijn ze weer hun bezorger kwijt en krijg je een hele tijd geen folders meer. Eén groot drama.

8. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koppige instantie, dat spotta.

Ik heb me toen het mogelijk was direct afgemeld voor het folderpakket van Spotta. Maar ik blijf die rommel ontvangen. Al heel vaak een klacht neergelegd dat ik wederom folders heb ontvangen en dat niet wil. Telkens mail gehad dat ze de bezorger gingen aanspreken, het regioteam etc. Het helpt allemaal niets. Die zooi blijft komen.

3. juli 2026

Nog slechter dan slecht

Nog slechter dan slecht! Ben al maanden bezig om weer het folder pakket te mogen ontvangen. Dan komt ie 1 keertje en daarna weer maanden niet. Zo vaak een klacht ingediend maar altijd van die standaard nietszeggende mails terug ontvangen. Wat mij betreft mogen ze helemaal van het toneel verdwijnen

29. juni 2026

Folders worden nooit geleverd

Zoals andere reviews ook schrijven: 1 ster is al te veel.
Folders worden niet meer geleverd, al maanden niet. Melding maken geeft niet, klantenservice geeft ook niet thuis.
Folderkiezen.nl heeft hier ook niets mee gedaan.

Hele slechte zaak!!

21. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

je hebt 3 dagen de tijd om te bezorgen…

je hebt 3 dagen de tijd om te bezorgen mits ze het bij tijds afleveren , deze worden pas zaterdag in de middag bezorgd of zelf op de zondag en dat terwijl je maandag gewoon verplichtingen heb. Daarnaast ben je postbezorger geworden en dat vooreen bijbaantje , je bent lang bezig om de lijsten door te nemen ,duidelijke wijzigingen geven ze niet normaal door.
je kan mailen en bellen maar er wordt NIETS meegedaan.

27. juni 2026

Klantenservice is superslecht

Wat n superslechte klanten service. Heb 3 x een mail gestuurd over het niet krijgen van de folders. Maakt niet uit wat je erin zet er wordt helemaal niks mee gedaan. Het is gewoon een standaard mail. U woont in een buitengebied. Kun je net zo goed geen klacht indienen wordt toch helemaal niks mee gedaan. Dat de winkels nog zaken doen met dit bedrijf. Is zonde van het geld.

19. juni 2026

Spotta waardeloos

Spotta waardeloos. Op 2e pinksterdag vond de vader van de bezorger het nodig om te klagen over de hond. Kan ie niet binnen. Kun je de brievenbus niet verplaatsen.
Ik " wanneer bezorgen jullie dan". Ik zal hem zeggen op maandag. Mocht de hond er toch lopen fietst hij door. Nou netjes hond binnen. Maar geen folders. Nu fietst hij dus lekker elke keer door. Lekker makkelijk. Nou ik ga de discussie niet aan. De folders opgezegd. Hou die zooi zelf maar. Nou hopen dat ze mijn adres er ook uithalen. WANT NIET BRENGEN IS OOK NIET BETAALD KRIJGEN VINDEN WIJ HIER.

25. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ben al maanden klachten aan t indienen…

Ben al maanden klachten aan t indienen en dan komt steeds t zelfde antwoord. We gaan er achteraan. Niet dus. Ook al ingevuld om t per post te krijgen nou dat lukte 2 keer en toen kwam t pakket ook moet meer.
Vraag me af of de winkels wel weten dat bina alle pakketten niet geleverd worden want ze betalen er genoeg voor.

7. juni 2026

Zelfs een 1 is nog teveel

Zelfs een 1 is nog teveel. Wat een slecht bedrijf. Als je klacht hebt over de bezorging dat krijg je een keurige mail, dat ze het gaan melden. Alleen aan wie? Als je doorvraagt na 5 weken géén bezorging en al 4x ze netjes te hebben gemeld, zeggen ze dat ze dit niet kunnen zien, maar alleen de klacht kunnen aannemen. Intussen betalen de adverteerders wel gewoon de volle pond. Triest dit!

2. juni 2026

WAAR-DE-LOOS

Mijn dochter heeft hier enkele weken als bijbaantje bezorgd. Wat een waardeloos en incompetent bedrijf is dit. Communicatie is stroperig, afspraken worden niet nagekomen, berekening van loon is ondoorzichtig, bezorglijsten zijn incompleet en worden soms beschadigd aangeleverd en klachten worden niet serieus genomen. Ongelooflijk dat dit bedrijf nog bestaat.

1. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

SPOTTA en Opt-in beleid Delft leidt tot folders smijten in de tuin

Update 14-6: Spotta heeft na bemiddeling van Klacht.nl een standaard mail gestuurd dat ze de bezorging zullen stopzetten ... ik krijg nog steeds folderpakketten! Triest.

En gemeente Delft meldt dat ze niet kunnen handhaven. Nog triester. Maar ik geef niet op, inmiddels meer instanties ingeschakeld.

Sinds 1-1-2026 heeft Delft een 'opt-in' beleid wat inhoudt dat je alleen nog folders krijgt met een JA/JA-sticker. Expliciet meldt de gemeente Delft dat geen sticker gelijk staat aan geen recalmefolders in de bus. Onze bezorger heeft daar lak aan en smijt sinds begin dit jaar de folders in de tuin en rent hard weg, zodat ik hem niet kan aanspreken. Als 70-jarige met rugklachten moet ik anderen vragen deze op te rapen. Ik ben zelfs een keer lekijk uitgegleden omdat de folders onder de sneeuw lagen medio februari. Soms is alles kletsnat of volledige uit elkaar gevallen en kan het gelijk de kliko in. Soms vind ik een pakket maanden later onder een struik of heg.
Diverse meldingen bij Spotta leveren een ontvangstbevestiging op ... maar geen vervolg... Het afmelden van mijn adres uit hun systeem heeft ook geen effect.

Het gaat om de wijk Buitenhof in Delft.

31. mai 2026

Waardeloos bedrijf

Krijg al 2,5 jaar geen folders en als je een melding maakt sta je volgens hen op nee in mijn bus. Zelfs als je folders kiest in folderkiezer en dus geadresseerd komen er geen folders en heb je niets aangegeven volgens hun. Makkelijk straatje schoonvegen zo hoef je niet intern te kijken wat er mis is. Waardeloos bedrijf

28. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv