Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Inderdaad is 1 ster nog teveel. Al ontelbaar veel klachten ingediend en iedere keer hetzelfde standaard antwoord maar nog steeds geen (zelf gekozen) folderpakket. Je wordt duidelijk niet serieus genom... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een raar bedrijf is Spotta. Het bedrijf accepteert de NEE/NEE sticker op de brievenbus niet (inmiddels 2 jaar vertelde men aan de telefoon). Iemand die geen folders wenst te ontvangen moet dus be... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opeens geen bezorging meer. Krijg nietszeggende mails. Bezorger wordt erop aangesproken. En dit al een halfjaar. Daarna ligt het aan mij. Folderpakket niet samengesteld. Hoezo! Daarvoor kreeg ik toch... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zelfs 1 ster is te veel. Al 5 maanden bezig met klachten in te vullen en steeds weer t zelfde standaard antwoord. Niets word ermee gedaan. Nummer gebeld 0307556930 nou daar word je zo onvriendelijk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,2

Alle anmeldelser

118 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Krijg al maanden geen folderpakket in…

Krijg al maanden geen folderpakket in de bus. Bezorgers zouden hierover aangesproken zijn, maar ik geloof er niet meer in. De bezorgers kunnen waarschijnlijk niet lezen en/of zijn cijferblind.

19. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

In mijn bus

Mijn dochter bezorgt hier folders voor. Prima contact.
Mensen, als u ongewenst folders ontvangt, meld je af op de site van inmijnbus. Hier moet je ook zijn als je geen folders ontvangt.

16. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik krijg sinds 2 maanden opeens…

Ik krijg sinds 2 maanden opeens ongewenst een folderpakket van jullie in de brievenbus! Echt heel erg irritant!!! Stop met die ongewenste folders: ik lees de folders niet en gooi ze meteen weg. Het zonde van het papier en niet echt duurzaam!!

12. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Al weken ontvangen wij geen folders meer

Al weken ontvangen wij geen folders meer, al meerdere meldingen gemaakt maar je krijgt een standaard mail of een die nergens op slaat "uw bezorging heeft u op uit staan" en als je inlogt staat het gewoon aan en de andere keer krijgt de bezorger op zijn kop omdat het daaraan zou liggen. Op de retour mail of het is verholpen krijg je nooit meer antwoord.
Dus bedrijven die hiervoor betalen.......
Stoppen met Spotta bezorging!!!

9. desember 2025

Slechtste bedrijf ooit

Al sinds juni meerdere meldingen gemaakt dat ik opeens van de ene op de andere dag geen folders meer ontvang. Je krijgt alleen maar een standaard mail dat ze het hebben ontvangen, dat ze de bezorger zullen aanspreken, een standaard mail of het opgelost is. Als je daarop nee antwoord, krijg je daar ook geen reactie op. Ik heb een mail naar de inmijnbus gestuurd, krijg je ook geen reactie op.
Ik heb het opgegeven, blijkbaar is het onmogelijk om het op te lossen. Dus mensen bespaar je de moeite en frustratie , ze doen er niets mee.

9. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn dochter bezorgde folders voor…

Mijn dochter bezorgde folders voor Spotta. Nu leveren zij steeds teveel folder pakketten en krantjes e.d. Mijn dochter is gestopt met bezorgen. Ze komen 1 week later dan afgesproken de fietstas ophalen en laten een berg overgebleven folders gewoon liggen. Gooi maar bij het oud papier meneer! Ze menen dat ik een milieupark ben ofzo? Te schandalig, want wij hebben meerdere malen gevraagd om het mee te nemen. het gaat om 5 of 6 pakketten

5. desember 2025

Waardeloos. Spotta negeert bewust NEE stickers

Waardeloos. Kreeg ondanks NEE-sticker gewoon folders. Bezorger zei dat ze de opdracht kreeg de stickers te negeren en een lijst moet volgen. Meerdere mensen in de straat hadden dit probleem, maar met klachten doet spotta helemaal niks. Ja, dat je je via hun website inmijnbus.nl moet afmelden. De folders bleven komen.

Blijkt dat de bezorger elke week een zoek-de-verschillen spelletje moet doen om te kijken of en welke adressen er dan wel niet zijn verdwenen van die lijst wat ze terecht niet doet. Als je van het ongewenste drukwerk af wilt moet je dus je hele straat afmelden, want dan pas valt het op.

En spotta maar roepen dat ze alleen “gewenst” drukwerk verspreiden met die site van ze. Achter de rug van hun opdrachtgevers lekker de stickers negeren en bezorgers zelfs de opdracht geven te bezorgen waar de gemeente het heeft verboden. Echt walgelijk.

1. desember 2025

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. Ondanks de NEE-NEE sticker blijft de bezorgster de folder in de bus doen. Ik sprak haar hierop aan. Zij antwoordde dat zij die sticker moet negeren.
Zojuist telefonisch contact met Spotta gehad en die beaamde dat zij inderdaad die opdracht heeft gekregen van Spotta. "U kunt het weggooien" was haar advies.
Je moet je digitaal afmelden voor iets waarvoor je je nooit aangemeld hebt om dat folder pakket niet meer te ontvangen.
Wat zonde van al dat papier dat ongelezen dus totaal onnodig in de oudpapier container belandt.

15. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onfatsoenlijke mensen aan de telefoon

Al enkele weken geen folders gekregen, diverse klachtenformulieren ingevuld, een aantal keren gebeld en aan de telefoon door Anita en Jeffrey zeer onfatsoenlijk behandeld.
Slecht bedrijf

19. november 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Ik krijg al maanden zeer onregelmatig mijn folderpakket. Diverse keren een klacht ingediend. Krijg ik weer 1 keer het pakket en daarna stopt het weer. Ik ben het zat! Sneu voor alle ondernemers die denken dat hun folders keurig worden bezorgd. Niet dus!

18. november 2025

Waardeloze website

Waardeloze website. Ik probeer al 2 weken om een melding te maken dat wij de folders al 4 weken niet ontvangen hebben, maar verder als naam en e-mail ect. kom ik niet. Als je opslaan kiest en verder wilt gaan met invullen wordt de site wit, en kan je niets meer.

6. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

vaak geklaagt over slechte bezorging na…

vaak geklaagt over slechte bezorging na klaagt krijg je weer 1 keer folders daarna weer niks. laatste weken krijg ik op mijn klaagt de melding dat mijn voorkeur in inmijnbus op nee staat.heb nooit wat veranderd kan in inmijnbus geen ja/nee knop vinden en op Emails krijg je geen antwoord

22. oktober 2025

Blijft ongewenst reclame afleveren

Blijft ongewenst reclame afleveren, ondanks mijn NEE NEE sticker. Nog erger: ik moet me bij hun afmelden om geen ongewenste post te ontvangen? De wereld op zijn kop! En ook al doe ik dit: nog steeds krijg ik ongewenst drukwerk

29. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slecht, geen bezorging, geen verbetering

Ik ben het hele jaar al bezig met Spotta, soms krijg ik folders maar vaker niet dan wel, meld het wekelijks maar krijg standaard hetzelfde riedeltje terug op de mail, maar er wordt niets opgelost, Als je belt dan zeggen ze, we hebben u klacht in behandeling. Heel slecht, bedrijven betalen voor het bezorgen van de folders maar de mesen ontvangen niets.

28. oktober 2025

Gewoon slecht!

Vele malen een mail gestuurd over NIET-ontvangen folderpakket! Al 4 weken heeft deze straat niets ontvangen, met JA sticker wel te verstaan!
Slechte bezorging en de klantenservice is nog erger!

28. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Spotta negeert sinds enkele maanden…

Spotta negeert sinds enkele maanden mijn nee sticker tegen ongewenste reclame. Ze hebben eigen regeltjes opgesteld, waarbij je je zelf nu moet afmelden als je geen reclame wilt. Ik heb dit inmiddels enkele malen gedaan, maar nog steeds word ongewenste reclame in mijn brievenbus gedeponeerd. Volgens de rijksoverheid mag de nee sticker niet genegeerd worden, en is nog steeds geldig. Een klacht indienen hierover is ingewikkeld verhaal. Daar heb je dus ook niks aan.

26. oktober 2025

Waardeloos bedrijf

Kun je ook min-sterren geven ?
Wat een waardeloos bedrijf, dat dit nog bestaat of het wordt hoog tijd dat ze het management eens gaan vervangen. Al maanden geen folders , heel sporadisch eens, klacht na klacht geschreven en het enige wat je terugkrijgt is een standaard emailtje , referentienummer, we gaan de regiomanager aanspreken, bezorger laatste waarschuwing blablabla. Bedrijven geven geld om de consumenten hun folders te laten lezen, wel geld vangen maar niet doen wat er van hun verwacht wordt.
Dit bedrijf moet zich diep schamen.

25. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv