Sportkost.se Anmeldelser

2,7

Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.

Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Vis mer

Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Vis mer

Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper där... Vis mer

1. Trening og ernæring

Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

dålig pris

Pris av artikler som su saljer är man kan köpa i vanlig pris på andra webbutiken.
Men bra leverans.

4. januar 2014

Hej Aslam!
Vi tycker att det är väldigt tråkigt att du känner dig besviken på priset på den vara du har beställt. Vi försöker alltid vara med och prispressa våra produkter för att kunna erbjuda våra kunder kvalitativa produkter till låga priser. Om du har frågor angående pris på någon vara, kan du alltid vända dig till vår kundtjänst.

Med vänliga hälsningar
Susanna från Sportkost

Mycket bra och snabbt svar!

Hade beställt saker 2ggr samma dag med bara någon timmes mellanrum och tänkte att det kunde kanske vara bra att skicka i samma paket, fick svar väldigt snabbt även om det inte gick att åtgärda detta men fick erbjudande om fraktfritt nästa köp samt någon liten extra present( som iofs inte var nödvändigt men trevligt bemötande) mvh Johan

3. januar 2014

Snabb lev

Snabb lev, fick Beef Jerky Bites till riktigt bra pris, 13,50kr påsen är svårslaget, inget klaga på!

2. januar 2014

Hello Sir

hello sir
i buy these things from ur website but i didnt recive it. will you please till me when you should send it to me.
Thanks
Faysal Jafari.

30. desember 2013

Hello Faysal!
Please contact our customer service, so we can help you track your order.

Kind regards
Susanna
Sportkost.se

Rubrik

är relativt nöjd. Frakten tog lång tid, antagligen pga av jul och mellandagar men på min beställning stod det att mitt paket skulle komma den 23e och det kom idag den 28e. Sen hade det varit roligt om ni kunde ta in fler smaker av questbars, och att man skulle kunna köpa 12pack i alla smaker. det hade varit toppen!

28. desember 2013

Hej Andrea!
Vi beklagar att du fått vänta för länge på din order, men precis som du skriver har både vi och posten haft förseningar nu under jul och mellandagarna. Vi försöker just nu att utöka vårt sortiment med fler smaker av olika produkter, så håll utkik!

Med vänliga hälsningar
Susanna från Sportkost

snabb leverans och i förhållande till många andra ganska bra priser

paketet dök upp två dagar efter att jag beställt. Snabbare än förväntat alltså.

Och eftersom det jag beställde var "köp 3, betala för 2", så blev det, trots fraktkostnad, billigare än när jag köpt samma saker hos min lokala handlare.

Jag tror inte jag har något att klaga på faktiskt, och chansen är mycket stor att jag återkommer med fler beställningar framöver =)

25. desember 2013

KÖP DINA PRODUKTER HÄR!

Har vid två tillfällen beställt 3 Whey protein och även Carbonox sportdryck från Sportkost.se. Båda gångerna har allt fungerat perfekt.
När jag betalat via kostnadsfri faktura har denna kommit via e-post så det bara varit
att skriva ut den.

Vet dock inte hur deras rabattkod fungerar. Fyllde i den men inget hände med
priset. Kan orsakats av att priset på 3Whey redan var pressat.

24. desember 2013

Bra urval av hardcoreprodukter!

Jag letade runt efter agmatinesulfat i pulverform och hittade en burk på Sportkost.se! Jag såg att dom även hade massor av andra bra och väl utvalda tillslott för hårt tränande, muskelbyggande atleter. Vad jag förstår så är sportkost återförsäljare av Olimpprodukter, vilket är ett mycket bra kvalitetsmärke i kosttillskottsvärlden. Pröva deras Olimp EAAnabol. rekomenderas!

23. desember 2013