Musclehouse Anmeldelser 64

4,0

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional (2350g) Chocolate Cookies & Cream. Jag har beställt denna produkt två gånger. Första gången var den jättebra och smakade gott, men andra gången var kva... Vis mer

Betydligt billigare protein än andra butiker (köpte Biotech USA Bourbon Vanilla protein). Riktigt god smak! Blandar i morgonkaffet för att få en proteinrik vaniljlatte. I denna beställning valde j... Vis mer

Jag vet att jag får bra varor från Musclehouse. Denna gång var det dock lite strul med leveransen (som berodde på en annan aktör), men det drar inte ner betyget på varorna. Dessutom fick jag fantastis... Vis mer

När man som jag vill hålla koll på vad man äter men inte göra avkall på livets goda erbjuder Musclehouse ett stort utbud av produkter som faller inom den kategorin! Bra produkter och enkel hemsida sam... Vis mer

4,0

Bra

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

känns att det inte samma produkt

Jag har beställt denna produkt två gånger. Första gången var den jättebra och smakade gott, men andra gången var kvaliteten mycket sämre och smaken var direkt otrevlig, trots att det är samma produkt och smak.

16. april 2026

NOCCO 105 Mg från utlandet.

Vi köpte ett gäng bars och några Nocco.
Det vi inte förstod, trots att det stod i deras beskrivning var att NOCCO kom från utlandet. Där det "bara" är tillåtet med 105 mg koffein istället för 180 Mg som i Sverige.
Jag gjorde antagandet att det är svenska varor som såldes.
I övrigt var jag helt klart nöjd. Kommer köpa annat än produkter som har koffein i innehållet hos denna leverantören.

12. mars 2026

nocco

I ordered two cases of Nocco, and when my package arrived I realized it wasn’t real Nocco. A normal can of Nocco contains 180 mg of caffeine, but the Nocco from Muskelhouse only contains 105 mg of caffeine!!! NEVER BUY NOCCO FROM HERE!!! It’s a scam.

6. mars 2026
Logoen til Musclehouse

Svar fra Musclehouse

We’re sorry to hear that you feel misled — that is certainly not the experience we want our customers to have.

However, this is not a scam. The NOCCO we sell is the Danish version of NOCCO, which contains 105 mg of caffeine per can in accordance with Danish regulations. This is stated both on the product image and in the product description on the product page.

We hope this clarifies things, and you are always welcome to contact our customer service if you have any questions about the products. 😊