Sonos Inc. Anmeldelser 7 897

3,6

Sonos play 5 stoppet å virke trådløst etter nesten 6år. Kontaktet da sonos support, fikk glimrende hjelp men etter litt undersøkelse fant de ut at enheten var defekt. Fikk tilsendt en ny sonos kostnad... Vis mer

God fin lyd, enkel å koble opp. Enkelt å spille av på flere enheter samtidig. Fantastisk lydopplevelse iforhold til hva jeg har hatt før. Kommer til å utvide med flere Sonos høytalerer

Funker som bare rakker’!! Utrolig behagelig anlegg å kose seg med til både film og musikk!! Kjapt oppkoblet og fantastisk å slippe et kabelkaos uten side stykke!!! Imponerende….

Byttet nettverk, og da startet problemet, har satt opp systemet flere ganger. Alt øvrig utstyr avhengig av internet fungerer feilfritt, men Sonos melder feil og enheter kobler seg av. Måtte oppdatere... Vis mer

1. Butikk for stereoanlegg
  2. Elektronikkfirma
  3. Hi-fi-butikk

Sonos is a leading audio technology company that revolutionizes how people listen and connect to sound. Since inventing wireless multiroom audio, we've continued innovating, creating wireless speakers, home theater systems, headphones, architectural components, and whole home audio solutions that have defined categories, pushed the boundaries of what's possible, and delighted listeners all around the world.

3,6

Middels

8k anmeldelser

Appen finner aldri produktene

Appen finner aldri produktene. Helt ubrukelig system. Styr langt unna!

14. mars 2026

Svar fra Sonos Inc.

Vi beklager at du har problemer med å koble til systemet ditt. Vi anbefaler at du kontakter vår tekniske støtte for feilsøking. Du finner kontakt alternativene her:

Kjempebra kvalitet

29. januar 2026

Svar fra Sonos Inc.

Vi er glade for å høre at du liker Sonos-opplevelsen! Ikke nøl med å kontakte våre salgsteam via https://support.sonos.com/s/global-sales-help?language=de hvis du ønsker å diskutere hva som vil være best for ditt voksende høyttaleroppsett.

Pent utseende og god lyd

Enkel tilkobling. God app. Veldig god lyd i forhold til størrelsen.

29. januar 2026

Svar fra Sonos Inc.

Takk for at du delte din positive opplevelse. Vi er glade for at du liker Sonos-systemet ditt.

God lyd!

God lyd!
Litt problematisk å sette opp frem til jeg fikk lastet ned rett app.

11. januar 2026

Enkel montering

Enkel montering, og god lyd

25. desember 2025

Svar fra Sonos Inc.

Vi er glade for å høre at du nyter lydkvaliteten og brukervennligheten! Det er vårt mål å gjøre produktene våre brukervennlige og morsomme. Takk for at du deler din positive opplevelse.

Kundeservice er helt elendig.

Kundeservice er helt elendig.

18. desember 2025

Notorisk ustabilt

Har hatt ulike Sonos-system over flere år. Bl.a. Symfonisk og Arc i ulike oppsett. Det er bra hardware og god lyd, men appen er helt ubrukelig og oppsettet er notorisk ustabilt. Elendig brukervennlighet og oppsett er et mareritt, når man først har fått en god konfigurasjon slutter den bare å fungere uten noen foranledning. Gang på gang. Da må gjerne alt tilbake til fabrikkinnstillinger, kanskje til og med hjemmenettverket og alle andre tilkobleee enheter dette må settes opp helt på nytt. Jeg har nå enda en ny feilsituasjon som har oppstått helt av seg selv, hvor alle høyttalere er synlige i alle apper. Alle apper med unntakt av Sonos sin egen app, der er det ingen spor av anlegget.

Vennligst ikke henvis til kundeservice eller teknisk support, det er ingen hjelp å få. Sonos sine egne brukere har best kompetanse på hvordan man hijacker alle mulige feilsituasjoner, evt chatgpt.

Sonos passer best for folk som liker å bruke uttallige kvelder på feilsøking og obskure nettforum med andre frustrerte Sonos-brukere. Hvis man heller vil slappe av og lytte til musikk anbefaler jeg andre løsninger.

27. oktober 2025

Det er bare en gang skrammel med den…

Det er bare en gang skrammel med den Sonos app, det er så godt som umuligt af afspille musik på ens højtaler. Hvorfor bliver det snart udbedret…..?

10. oktober 2025

Svar fra Sonos Inc.

Vi beklager, at du oplever problemer med dit system. Vi anbefaler, at du kontakter vores tekniske support for fejlfinding. Du kan finde kontaktmulighederne her:

Enkel oppkobling av både lydplanke og…

Enkel oppkobling av både lydplanke og subwoofer. Lyden kan best beskrives som stor fra små høyttalere 👍

21. september 2025

Funker ca 0,5 av 10 ganger

Funker ca 0,5 av 10 ganger. Helt ubrukelig app. Fullstendig søppel.

8. september 2025

Bra når det virker

Bra når det virker, men det er et veldig ustabilt system. Har hatt sonos i mange år, og selvom jeg prøver alle varianter av troubleshooting funnet på nett, er og blir systemet ustabilt- dessverre

6. september 2025

Enkelt og greit

Lett å forstå, lett å bruke.

10. august 2025

Svar fra Sonos Inc.

Vi er glade for å høre at du synes høyttalerne dine er enkle å forstå og bruke.
Takk for den positive tilbakemeldingen!

God lyd

God lyd, stilig design!

3. august 2025

Svar fra Sonos Inc.

Vi er glade for å høre at du liker lydkvaliteten og hvordan den ser ut hjemme hos deg! Målet vårt er å gjøre produktene våre brukervennlige og morsomme. Takk for at du delte din positive opplevelse.

Funker som bare rakker’!

23. juni 2025

Super

Topp høytaler

11. mai 2025

Svar fra Sonos Inc.

Vi er glade for å høre at du liker høyttaleren din! God lytting!

God lyd og støydemping

God lyd , veldig bra støydemping. Likte veldig godt bevisst modus for da kan jeg høre de andre.

24. april 2025