Første gang med Solfaktor - men ikke sidste gang !!! Horus Paradise egen strand - Side.... Let og enkel booking - ellers Go rådgivning af Johan Solfaktor 🌞 Mvh. tilfredse gæster fra Gjøl ✈️

Gode priser og fint hotel på Rhodos alt i alt godt tilfreds med det hele. Kan varmt anbefale dem.

Fremragende fly, hotel og pris. Meget værdi for pengene.

Fikk ikke det hotellet vi booket. Når vi kom til hotellet ble vi også flyttet der. Vi reiser 4 til 6 ganger pr år. Dette var første gang med solfaktor og det blir nok den siste.

1. Reisebyrå

Hos Solfaktor.dk kan du spare mange penge. Vi søger efter billige rejser med fly fra København, Aalborg, Aarhus, Billund og Hamborg lufthavn, og sætter dem sammen med vores store udvalg af populære hoteller på populære rejsemål i sydens sol.

4,2

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

ALT var godt 😎

10. juli 2019

Svar fra SOLFAKTOR

Det var godt at høre, Jørgen! Fortsat god sommer, og så håber jeg at vi kan hjælpe igen næste gang syden kalder :) Mvh Peter, Solfaktor

Fikk ikke det hotellet vi booket

17. april 2019

Anbefales ikke.

16. august 2017

Svar fra SOLFAKTOR

Hej Lasse - var det noget vi kunne have gjort bedre her? Hvad er grunden til din dårlige oplevelse? Mvh Fredrik solfaktor.dk

Misvisende bilder, elendig kundeservice

bestilte tur til Prestige city aparthotel i Bulgaria. Det finnes to hoteller i Bulgaria med samme navn, nr 1 og nr 2 (denne ligger langt unna sunny beach) Hvilket av de det er kan man ikke se utifra bildene da solfaktor har benyttet seg av bilder fra begge hoteller. De har heller ikke presisert hvilket tall hotellet har.
Da vi kontaktet solfaktor for å informere dem om feilen i annonsen ble vi møtt med korte svar og null forståelse. Vi prøvde å forklare at valget av hotellet i stor grad ble gjort på bakgrunn av bildene. De skjønte ikke hva problemet var og nektet for at bildene var feil. Da vi sendte skjermbilder av identiske bilder fra de to hotellene fikk vi tilbud om å "som en unntagelse få kansellert bestillingen vederlagsfritt". Spurte om de kunne hjelpe oss å bytte hotell uten ekstra kostnader- ble da bare henvist til self-service nettsiden hvor hotellbyttet ville kostet oss mye ekstra. Spurte nok en gang og filk tilsendt samme link en gang til.
Har aldri opplevd så lite serviceinnstilt respons fra et reiseselskap. Å kalle det kunde -service- blir bare flaut. De setter seg ikke inn i det du spør om, og interessen for å hjelpe å løse et problem er fullstendig ikke-eksisterende. Kommer nok ikke til å benytte dette selskapet i fremtiden.

18. april 2017

Helt problem frit.

Alt var som det skulle være

15. mars 2017

Svar fra SOLFAKTOR

Skønt! Varmt velkommen næste gang rejselysten melder sig. Mvh Fredrik solfaktor.dk

Perfekt

Alt var som det skulle være

14. oktober 2016

Skønt!

Elendig kundeservice

Solfaktors kundeservice var elendig.
Mexico, hotellet og maden var fantastisk.

31. juli 2016

Svar fra SOLFAKTOR

Hej Philip - hvis selve rejsen var god til prisen, kunne vi måske spørge om en enkelt stjerne mere? Jeg kender ikke hvad vi har gjort forkert/svaret for sent/ikke indfriet forventningerne til kundeservice men du kan altid sende en rigtig klage til post@solfaktor.dk. Mvh Fredrik solfaktor.dk