Fantastisk kunde behandling. Skistøvler som var formstøbt x 2 i butik; givet prbl på 2 ferier; formentlig fejl castet fra begyndelsen: Taget retur 2 år efter med tilbagebetaling ( 80 pct) og har va... Vis mer
For 1. gang købt special indlæg hos snowfun. Har besværlige fødder. Møder venlig forstående personale, Line, der viser sig at have visen om det problem jeg har. Viden om specielle sko. Måltagning,... Vis mer
Kom for at købe sko... En yderst kompetent sko-ekspert, Julie. Jeg fortæller at mit højre knæ "driller". Vupti...ind til Fysioterapeuten, Jonas Klinik (god til at fortælle om "kroppens tilstand"... Vis mer
Jeg havde bestilt og betalt et par Salomon Sentry Pro OTG Sigma Photo goggles på nettet og ville selv hente dem i butikken. Da jeg ankom til butikken så var de ikke på lager. Lidt kedeligt da jeg havd... Vis mer
Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og den gangbesværede, der har behov for specialfremstilledes såler. I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser. I Snow Fun Klinik finder du fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.
Industrivej 1 E, 4000, Roskilde, Danmark
- butik@snowfun.dk
- www.snowfun.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Køb af skistøvler: Spitzenklasse!
Fantastisk forhandler med overskud, professionelle medarbejdere og et stort udvalg af skistøvler.
Jeg var der i tre timer og nåede at prøve fire par støvler. Efter en lang række spørgsmål og prøvninger kom vi frem til den rette støvle med en formstøbt sål.
Der er "pasningsgaranti" og gratis udblokninger (hvis det skulle blive nødvendigt) det første år.
Der var generelt super god stemning og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med oplevelsen/købet.
Kan varmt anbefales! :-)
køb ikke skistøvler hos Snow Fun, hvis du ikke har standard fødder.
Jeg kørte 240 km for at købe skistøvler i Snow fun. Jeg fortalte, at jeg havde en bred fod og derfor kom til dem. De solge mig et par Lange støvler og special såler. De passede dem til, og sagde at den sidste "klemmen" ville forsvinde efter et par dage på ski. Næste skitur var et mareridt. Jeg kørte igen 240 km til Snow Fun for at få dem blokket yderligere. Og igen et mareridt på ski. Jeg fik dem blokket endnu en gang hos Intersport i Østrig, og endte to dage efter med at skære i indersokken. NU har jeg endlig købt et par ny støver i ØSTRIG, og føler jeg kører i sutsko. Nye støvler: Atomic LF 90 Ski Boots 2012.