Sneleten.nl Anmeldelser

4,2

Afgelopen week kreeg ik een email van sneleten toegestuurd met daarin de mededeling dat ik als gebruiker 40% korting kreeg op mijn eerstvolgende bestelling. Daar heb ik net gebruik van gemaakt. Heerli... Vis mer

Het eten werd relatief snel gebracht, was goed warm en zeer smakelijk. Wel zat er wat fout in de bestelling (2 andere producten dan ik had besteld). Daarom een sterretje minder. Ik heb daarop gebeld e... Vis mer

Prima kwaliteit/prijs verhouding . Het eten was heerlijk , goed warm en door een vriendelijke meneer op de gewenste tijd bezorgd. Mario is niet voor niets the king of the spareribs .

Weer eens lekkere spareribs en mixed gril gegeten. Compleet menu met lekker stokbrood en verse salade. Vooral de sausjes zijn lekker en voldoende. Eten werd op tijd geleverd. 1 puntje van aandacht: de... Vis mer

1. Restauranter og utesteder

Sneleten.nl is één van de snelst groeiende eten-bestelsites van Nederland. Wij zijn in 2011 opgericht in samenwerking met de horeca ondernemers en rekenen de laagste kosten voor de chef in vergelijking met andere eten-bestelsites, dit maakt ons de favoriete partner van uw lokale bezorgrestaurant. Tevens zijn wij de enige die kortingen van tot wel 40% geven aan gebruikers die gemiddeld meer dan €10 uitgeven per maand * (totaal boven de €60 binnen 6 maanden) en hebben we regelmatig acties voor grote besteders (€50 of meer per maand.)

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vorig weekend eten besteld via…

Vorig weekend eten besteld via sneleten, het restaurant waar mijn bestelling via deze site naartoe ging was de Bazar in Delft.
Wij hadden 1 Gyrosschotel, 1 kipgyrosschotel en een grote bak tzatziki besteld, maar laatst genoemde werd niet mee bezorgd, eerst werd mij gezegd dat de tzatziki er niet bij besteld was, maar nadat ik aangaf dat het op de bestelbon, de reservering in de mail en een rekensommetje wel bleek dat ik het besteld had werd toegezegd dat het alsnog bezorgd zou worden. Tot op heden niets meer gezien en na contact en toezegging dat het bedrag van de bak tzatziki (€ 8,75) terug gestort zou krijgen, heb ik niets meer van ‘Sneleten’ mogen vernemen ! Die € 8,75 ben ik kwijt, maar sneleten mij ook als klant ! Gaat je bestelling goed, is er niets aan de hand .. maar gaat er iets niet goed en in mijn geval heb ik ergens voor betaald wat ik niet heb gekregen, kom je van een koude kermis thuis ! Sneleten (snel eten anders is het koud) is minder snel met sneloplossen of snelterugbetalen ! (Reactie op het hieronder beschreven van Sneleten) Het is onjuist ? Er is niets naar mij terug geboekt ! U schrijft in uw reactie 2 verschillende versies die niet overeenkomen, Er zou terug geboekt zijn maar tevens kan er niet teruggeboekt kunnen worden, zonder een bevestiging van het restaurant ! Ik heb naar Sneleten overgemaakt dus lijkt het mij logisch dat Sneleten mij dan ook het teveel betaalde terug zou betalen ! We zijn nu 2,5 week verder en het terugbetalen van een bakje tzatziki schijnt nogal een probleem te zijn ! Ik heb in ieder geval niets meer terug gekregen zoals toegezegd ! Dus wat sneleten nu weer schrijft is gewoon niet waar !

10. november 2024
Logoen til Sneleten.nl

Svar fra Sneleten.nl

Beste, dit is onjuist, het bedrag was al teruggeboekt, houdt er rekening mee dat wij geen terugboekingen doen zonder opdracht van het restaurant

Nooit bezorgd

Gisteravond een bestelling geplaatst en betaald.
Het eten is niet bezorgd.
Via messenger de vraag gesteld en 1 regel terug bedankt voor het contact. Daarna verder niets meer vernomen en met een knorrende maag naar bed.

11. oktober 2024
Logoen til Sneleten.nl

Svar fra Sneleten.nl

Beste,

U kunt het beste mailen, wij houden niet altijd Facebook in de gaten, in ons systeem zijn alle bestellingen aangekomen en gelezen door het restaurant, wij zullen contact met u opnemen