Sneleten.nl Anmeldelser

4,2

Prima kwaliteit/prijs verhouding . Het eten was heerlijk , goed warm en door een vriendelijke meneer op de gewenste tijd bezorgd. Mario is niet voor niets the king of the spareribs .

Afgelopen week kreeg ik een email van sneleten toegestuurd met daarin de mededeling dat ik als gebruiker 40% korting kreeg op mijn eerstvolgende bestelling. Daar heb ik net gebruik van gemaakt. Heerli... Vis mer

Het eten werd relatief snel gebracht, was goed warm en zeer smakelijk. Wel zat er wat fout in de bestelling (2 andere producten dan ik had besteld). Daarom een sterretje minder. Ik heb daarop gebeld e... Vis mer

Weer eens lekkere spareribs en mixed gril gegeten. Compleet menu met lekker stokbrood en verse salade. Vooral de sausjes zijn lekker en voldoende. Eten werd op tijd geleverd. 1 puntje van aandacht: de... Vis mer

1. Restauranter og utesteder

Sneleten.nl is één van de snelst groeiende eten-bestelsites van Nederland. Wij zijn in 2011 opgericht in samenwerking met de horeca ondernemers en rekenen de laagste kosten voor de chef in vergelijking met andere eten-bestelsites, dit maakt ons de favoriete partner van uw lokale bezorgrestaurant. Tevens zijn wij de enige die kortingen van tot wel 40% geven aan gebruikers die gemiddeld meer dan €10 uitgeven per maand * (totaal boven de €60 binnen 6 maanden) en hebben we regelmatig acties voor grote besteders (€50 of meer per maand.)

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

een aanrader .!!!

21. juni 2026

Tegenvaller

Bestelling gedaan en gekozen voor bezorgtijd 19.00 , bezorger was er om 18.25. Ik zeg, kunnen jullie geen klokkijken? Tja mevrouw, het is gewoon heel erg druk..ik zeg, maar je bent een half uur te vroeg? Ja uhh..en haalt nonchalant zijn schouders op en loopt weg.
Ik had in de opmerkingen gezet: graag goed warm omdat het de vorige keer lauw/bijna koud was en je er dan nog aan moet beginnen. Nou..loempia dus halfkoud, slap en werkelijk baggervet! Nasi leek wel van 2 dagen oud.Droog en muf en ook niet echt warm te noemen. Dus er wordt hier niet meer besteld, klaar mee.

29. mars 2026

Sneleten.nl 'kaapt' URL restaurant…

Sneleten.nl 'kaapt' de URL van het restaurant waardoor het lijkt alsof je direct bij betr. restaurant bestelt. Niet dus! Ze staan ook als eerste op Google genoemd. Ruim 1 uur gewacht, verkeerde bestelling: niets snel eten.

21. november 2025