Werkt aardig. Maar niet helemaal soepel de App loopt niet helemaal soepel. Verzekering moet je schade melden binnen 48 uur. Dit is erg kort/onhandig als je zelf niet alle dagen aanwezig kan zijn. Terw... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had mij ooit in de Coronatijd opgegeven om via "snap" een cabrio te huren. Toen is het om onduidelijke reden afgewezen. Misschien wilde de eigenaar zelf rijden. Nu wilde ik graag mijn kind de wind... Vis mer
Snel contact en accoord. Makkelijk bij wijzigen reservering. Nu nog zien of reductie van 2 naar 1 dag ook geldteruggave tot gevolg heeft (bijvoorbeeld de extra verzekering, de afkoop eigen risico va... Vis mer
Waarschuwing! Mijn ervaring met dit bedrijf was ontzettend slecht. De huurauto bleek onveilig: hij viel onderweg uit en de verlichting werkte niet. Toen de auto uiteindelijk helemaal niet meer sta... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel blij met snappcar!
Ik heb laatst voor het eerst een bus gehuurd via Snappcar, en echt niets dan lof. Het ging allemaal super soepel, economisch, en fijn. Contactloos inchecken, nieuwe bus, veel gratis kilometers. Ik ga dit absoluut vaker doen!
Topservice
Topservice! Goede en fijne auto, voor een nog betere prijs. Aanrader!
De verhuurder was netjes aardig en goed…
De verhuurder was netjes aardig en goed de auto ook
Maar jullie zijn duur
Was voor 2 dagen kleine auto 102€ kwijt
Bij auto verhuurbedrijf diksap ben ik dan
81 € kwijt
Was het proberen waard maar geen vervolg
Start de week op maandag!
Ik vind de start van de week op zondag echt heeel onhandig. (Dit hoort gewoon op maandag te zijn!) Verschillende keren verkeerde data geboekt daardoor.
Annuleren en geld terug krijgen duurt lang.
Maximale kilometers aanpassen is alleen te regelen op aanvraag en daarna moet de reservering worden geannuleerd.
Verder; goede huur ervaring, keyless is superhandig, chat met eigenaar werkt goed.
Makkelijk om te reserveren
Makkelijk om te reserveren. Gunstige prijs.
Buitenspiegel rechts vervangen svp
Fijn, vlakbij huis, goede afmetingen, bus rijdt goed.
Maar, de rechter buitenspiegel is helemaal gaar. Gezien het belang van je buitenspiegels in een bus is dat gevaarlijk, dus ... graag een nieuwe rechter buitenspiegel installeren!!!
Simpel en snel
Simpel, snel en handig! Zeker als je op korte termijn een bus nodig hebt zoals ik. Perfect!
SnappCar is heel handig en gemakkelijk
SnappCar is een hele handige service om een auto of een busje bij je in de buurt te huren. Rechtstreeks van particulieren, zonder ingewikkeld gedoe en je kan precies huren wat je nodig hebt. Prijzen zijn okay, niet super goedkoop, maar het gemak is ongeëvenaard en de service van de verhuurders is persoonlijk en doeltreffend.
No notifications on chat messages
No notifications on chat messages
De applicatie werkt erg goed
De applicatie werkt erg goed, het boekingssysteem is goed en gemakkelijk te bedienen. Goed contact met de verhuurder door middel van de chat . Prima
Systeem is goed bedacht maar de huur is…
Systeem is goed bedacht maar de huur is eigenlijk best duur als je nadenkt dat je elke dag een maand verzekering betaald aan snappcar terwijl de verhuurder en huurder een smak fee betalen
Easy process and good cars but check review
Easy process and good cars but check reviews
Legit app
Legit app, it works and gives users the ability to rent out their cars with other people for different purposes.
Simpel in gebruik
Everything easy and quick
Everything easy and quick
LIKE !
Nice app to rent a car
Nice app to rent a car. But the unlock car via snappcar app does not work well.
Ik heb een prettige ervaring gehad
Ik heb een prettige ervaring gehad, Najib is meedenkend! De auto was netjes geleverd!
Uitstekende applicatie
Uitstekende applicatie. Alles goed en makkelijk te reserveren.
Very friendly
Very friendly man, very good service and a nice car!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.