Snel contact en accoord. Makkelijk bij wijzigen reservering. Nu nog zien of reductie van 2 naar 1 dag ook geldteruggave tot gevolg heeft (bijvoorbeeld de extra verzekering, de afkoop eigen risico va... Vis mer
Se hva andre synes
Voor de tweede keer van Snappcar gebruik gemaakt. Beide keren geen goede ervaring met de auto zelf. Ik ga nog een klacht indienen bij Snappcar vanwege slecht onderhouden auto. Je gaat ook af op review... Vis mer
Prima eerste ervaring met Snappcar. We willen geen nieuwe auto meer en onderzoeken alle alternatieven om van A naar B te komen. Van NS, OV fiets, taxi, autohuur, en ook Snappcar. Handig dat je op vele... Vis mer
Perfect geregeld, het ophalen en wegbrengen ging heel soepel. Om de auto te openen en te sluiten, moesten we een proces doorlopen online. Heel makkelijk. Tiptop in orde. Als we weer een bus nodig hebb... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Professioneel en gebruikersvriendelijk.
Auto was netjes en schoon
Auto was netjes en schoon, volgetankt en stond op een parkeerplaats naast een bezine pomp ideaal om gelijk bij te tanken, boeken van de auto en het ophalen verliep soepel alles staat makkelijk uitgelegd in de app echt een aanrader als je voor paar uurtjes een auto of busje wilt huren
Makkelijk en goedkoop een busje huren!
Makkelijk en goedkoop een busje huren!
Very easy app
Prima todat je contact zoekt
Opzich een goed werkende manier van je auto verhuren. Ze hebben de app goed ingericht en via de app werkt alles goed. Echter zijn ze niet telefonisch te bereiken wanneer er geen lopende boeking is en reageren ze niet (meer) op mijn berichten via de app en website. Zelfs een klacht is niet op gereageerd. Ik had een probleem met een huurder maar ze negeren het gewoon. Dus ik heb mijn account uiteindelijk maar opgezegd.
Mooie grote bus
Ochtendje een bus nodig, prima en snel geregeld
Het bemiddelen van huur/ verhuur op een…
Het bemiddelen van huur/ verhuur op een prettige manier.
Nice and easy
They would take it out from you how much they can
While the service might be reasonable in terms of renting prices but together with cheap support you would know how good they can take money from you.
I had an accident cost ~350 euros as the car owner told me; he suggested to handle the case between us and not to go through SnappCar. I declined as U didn't have trust so I chose to go with SnappCar. But as my insurance deductible was 750 with SnappCar, they decided to take advantage of it and took it 750 euros out of me instead of actual damage cost ~350.
I wont trust SnappCar anymore in any ways.
Sinds afgelopen jaar is het platform…
Sinds afgelopen jaar is het platform flink achteruit gegaan en dan met name qua huurders.
We verhuren de auto al 5 vijf jaar. In die 5 jaar geen problemen gehad. Iedereen hield zich aan de afspraken. Auto netjes terug. Tank weer netjes op het niveau zoals afgesproken.
Laatste tijd merk ik dat er alleen nog maar mensen huren die erg weinig in een auto rijden. Qua afspraken geen probleem. Maar wel 2x schade in 10x verhuur.
Helaas de laatste keer auto total loss. Het verzekeringsdeel is hierbij prima geregeld. Het vervangend vervoer totaal niet. Je hebt hier dus geen recht op (ja staat in de voorwaarden), maar voelt enorm krom. Iemand anders rijd je auto total loss en dan krijg je zelf geen vervangende auto. Duurt 3-4 weken tot alles geregeld is, dus zit je lang zonder auto. Ondertussen wijzen Allianz en Snappcar naar elkaar voor een oplossing en kan je alleen via de chat in contact komen.
Voor ons reden om te stoppen met Snappcar. Onze auto komt niet meer op het platform.
Ik heb nog steeds geen terugbetaling…
Ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen voor de ten onrechte opgelegde boete
ZEER slechte ervaring
ZEER slechte ervaring. Er is niemand te bereiken voor de klantenservice en de kosten worden zonder verklaring verhoogd. Dit is een oplichter onder mom van een service. Men is uit op geld en maarkt oneerlijk misbruik van het vertrouwen van huurders. Wees zeer voorzichtig en fotografeer alles. Zorg dat je je rechtsbijstandverzekering hebt want dit zijn OPLICHTERS!!!!!
Very nice app
Very nice app! Works smoothly!! Rented a beautiful Saab 93 Turbo!
Hele aardige en nette vrouw
Hele aardige en nette vrouw, als beloning 10€ terugbetaald voor het zuinig rijden
Snapp car is super please treat the cars well!!!
The experience depends on the behaviour of the previous clients!!! (Whether they put petrol back in the car at the end and NOT damage the car!!).
Een handig proces
Een handig proces. Wellicht een aanbeveling om als je bent vergeten in te checken in de app, om dit met een melding op het scherm weer te geven
Goede bus
Goede bus
Schoon netjes rijd goed
Alles ging super vanaf moment van de reservering tot inleveren.
verhuurder reageert achteraf niet op berichten
De bus reed prima, maar werd niet met een écht volle tank meegegeven waardoor ik bij de start al moest bijvullen. Daarnaast reageert de verhuurder achteraf niet op berichten over de afhandeling. Jammer.
Alles werkte
Everything!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.