Werkt aardig. Maar niet helemaal soepel de App loopt niet helemaal soepel. Verzekering moet je schade melden binnen 48 uur. Dit is erg kort/onhandig als je zelf niet alle dagen aanwezig kan zijn. Terw... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had mij ooit in de Coronatijd opgegeven om via "snap" een cabrio te huren. Toen is het om onduidelijke reden afgewezen. Misschien wilde de eigenaar zelf rijden. Nu wilde ik graag mijn kind de wind... Vis mer
Als je je auto wilt verhuren, doe dat dan alsjeblieft niet via SnappCar. Vroeger hadden ze nog een telefoonnummer, maar nu niet meer; je krijgt alleen een AI-chatbot die amper werkt. Je krijgt je geld... Vis mer
Snel contact en accoord. Makkelijk bij wijzigen reservering. Nu nog zien of reductie van 2 naar 1 dag ook geldteruggave tot gevolg heeft (bijvoorbeeld de extra verzekering, de afkoop eigen risico va... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ja goede auto
Ja goede auto. Reid goed. Alleen jammer dat de busje heel klein is en dat de deuren heel moeilijk open gaan. Maar een lieve meedenkend persoon die het busje verhuurd.

Svar fra SnappCar
Ik kon mijn rit niet verlengen… enorme stress. Nu een boete?
Ik had een bus gehuurd voor een verhuizing, het was enorm druk op de weg. Ik wilde de rit verlengen, maar dit kon niet. Uiteindelijk later dan afgesproken tijd teruggebracht (want onmacht verkeer in het weekend), en nu heb ik een boete van €40 euro voor 1,5 uur.. extra

Werd gewoon gescamed zegt locatie
Werd gewoon gescamed zegt locatie
Maar eindstand auto is niet eens daar maar andere kant van land en krijg geen refund

Nice car we love it
Nice car we love it
End owner is very nice person
Thx so much .

Svar fra SnappCar
Normaliter prettige ervaring, bij pech heb je grote pech
Normaliter prettige ervaring. Als er wel een keer wat mis gaat, ben je niet blij met dit bedrijf. Klantenservice die weinig(/niet) helpt bij een defect aan de auto. SnappCar wijst snel naar de verzekeraar, verzekeraar wijst naar SnappCar. Een klantgerichte service ontbreekt. Ondanks dat je als klant degene bent met een pechgeval en dan alles zelf moet gaan regelen en uitzoeken.

Geen rare dingen
Geen rare dingen! Simpel en gaat gewoon makkelijk! Enige minpuntje zijn bij sommige auto's de prijzen teveel voor het type auto..

Over the top!!
Snel, soepel en super klantvriendelijk!

Handige app
De app werkt heel logisch en handig in te vullen voor beide partijen.

Svar fra SnappCar
De ai chatbot was zeer behulpzaam en…
De ai chatbot was zeer behulpzaam en nuttig. De mensen waren vriendelijk maar boden geen oplossing: jammer genoeg, helaas, etc.
Het hete hangijzer: ik kan mijn prachtige Tesla nergens " normaal" verzekeren: bij Allianz eist men een additioneel veiligheidssysteem, bij CB is het onbetaalbaar.
Na vele uren bellen en puzzelen zie ik nu als meest logische uitkomst: weggaan bij Snappcar. Jammer genoeg, helaas, etc.
Het is een non-issue want de auto is immers via Snappcar verzekerd tijdens verhuur. Dat maakt het zo zuur...
Ik ben supporter en fan van het eerste uur. Mocht iemand een goed idee hebben, graag!

Prima proces
Prima proces, verliep heel natuurlijk. Zorgt er voor dat beide partijen vertrouwen blijven houden in het hele proces en het resultaat.

Slecht systeem
Slecht systeem. Werd van het kastje naar de muur gestuurd. Moest ik 2,5 uur wachten en 40 euro verder aan ov kosten voordat ik het busje kon huren. Zou het aanraden 20-30 euro extra te betalen voor een betrouwbaar systeem.

Great experience!
Great experience. Easy app usage!

niet nog een keer…
ik vind het deel de bus ontkoppel een ramp , de bus zelf is niet echt veel bijzonder , en al met al erg duur

Klantenservice onbereikbaar
Eerst krijg ik een auto met 3/4 tank.
Gelijk foto gemaakt voor bewijs om niet achteraf gezeik te hebben. Na inleveren en 12,34 getankt te hebben krijg ik nog een naheffing van 52 euro en ook nog de 12,34 extra die ik zelf in de tank heb gedaan. Waar is dit bedrijf mee bezig? Ik krijg geen normaal contact. Zaak om een paar tientjes loopt al een maand.... Koude douche

Svar fra SnappCar
Indispensable: cheap and fast rental vehicles
Good reliable and convenient app. Check in and out easy to manage. Indispensable if you are reliant on fast and cheap vehicles in the vicinity.
Will return.

Svar fra SnappCar
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.