Varen (en spånplade) var meget beskadiget med hjørner der manglede og med meget dybe mærker efter det bånd der har siddet rundt om pallen med tilsvarende plader. Det var tydeligvis den plade som hav... Vis mer
Beliggenhet
Bytt filialLyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Tak til silvan lyngby for masser af god service. Fik hjælp af en ældre kvinde, som virkelig vidste alt om søm og skruer, var en skøn oplevelse.
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur. Du skal være yderst opmærksom på, at salgsbilledet afviger en del fra virkeligheden. Jeg vil dog idrømme, at je... Vis mer
Selskapet har svart
Fik den bedste hjælp af Camilla da jeg skulle have et nyt sæde til mit toilet. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på toiletterne, jeg tænkte jeg bare skulle ned og have et toiletsæde. Men Cam... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger
Lyngby Hovedgade 66, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Meget hjælpsom og med gode råd
Meget hjælpsom og med gode råd

Kompetent og professionel betjening😊
Kompetent og professionel betjening😊

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service pigerne er virkelig søde og…
God service pigerne er virkelig søde og høflige, fik god hjælp og lidt sparing til mit håndværksproblem

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god vejledning til at købe…
Fik rigtig god vejledning til at købe ny skruemaskine. Super betjening

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service hele vejen igennem.
God service hele vejen igennem.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fantastisk service og perfekt…
Fantastisk service og perfekt beliggenhed.
Som en der på ingen måde er håndværker, og har ti tommelfingere kommer jeg altid ned i silvan fordi det ligger centralt, og jeg får altid god service og vejledning til det jeg skal bruge.

Fremragende service i butikken 🙏🏼🤩

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Varen hurtig klar til afhentning…
Varen hurtig klar til afhentning hos jeres altid søde og hjælpsomme personale.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Hej jeg var i silvan her forleden da…
Hej jeg var i silvan her forleden da jeg snublede og knækkede næse knoglen efter en ansat kom mig til undsætning og hjalp mig straks og tilkaldte hjælp
(Tak Josef)

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Modtog ikke alle mine varer og ville…
Modtog ikke alle mine varer og ville gerne have pengene tilbage.

Afhentning af forudbestilt vare
Hej, jeg blev bedt om at indtaste ordrenummeret på skærmen som var svær at spotte, men det virkede ikke, så måtte en tur tilbage i køen for at bede om at få udleveret varen.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
De kender mig dernede som hende der…
De kender mig dernede som hende der altid kommer med alverdens problemer. De tager sig altid god tid til mine mange spørgsmål. Jeg er meget glad for at komme her.

Rigtig god vejledning om
Fik en rigtig god vejledning om dobbelt klæbe tape til mine ledninger som Camilla sagde jeg ikke skulle købe. Fik i stedet en plastikskinne som allerede havde tape på rigtig godt og den sidder godt nem at monterer 👍👍👍

Venlig betjening
Venlig betjening, da jeg havde brug for hjælp ved afhentning af pakke

Der blev byttet med et smil
Der blev byttet med et smil

Dårlig service…
Fik udleveret et forkert produkt ved click and collect, og fik derefter at vide at jeg selv skulle komme tilbage og bytte det, så jeg kunne få den korrekte vare. Jeg har ikke bil, så det er ikke super fedt at skulle bruge penge på ekstra transport når det er deres fejl.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god rådgivning omkring…
Fik rigtig god rådgivning omkring maling, og samtidigt fandt jeg nogle skruer og reb jeg har ledt efter andre steder.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.