Hurtig levering og lige til døren, fik lige bestilt lidt for meget men ingen problemer med at returnere det for meget købte. Handler helt sikkert med jer igen. Inge fra Virum
Lyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur. Du skal være yderst opmærksom på, at salgsbilledet afviger en del fra virkeligheden. Jeg vil dog idrømme, at je... Vis mer
Selskapet har svart
Fik den bedste hjælp af Camilla da jeg skulle have et nyt sæde til mit toilet. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på toiletterne, jeg tænkte jeg bare skulle ned og have et toiletsæde. Men Cam... Vis mer
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Skrevet av virksomheten

Lyngby Hovedgade 66, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Handler helt sikkert med jer igen.
Inge fra Virum

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur.
Jeg vil dog idrømme, at jeg trods at have ønsket et lys naturgulv, finder de mørke nuancer rimelig tilfredsstillende.
Jeg har købt 1 pakke for nylig, men har forinden denne købt 43 pakker af samme gulv i silvan Odense.
Jeg er overbevist om at det vil være en klar fordel for Silvan, og kundernes forventninger at have et mere retsvisende salgsbillede.
Gulvet er dog pæn og lunt af gå på.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Silvan i Lyngby Hovedgade var ikke et godt sted på grund af parkering. Plus det er kun for 1/2 time. Ellers den ung mand i butikken var sød og rare.

Det fungerer effektivt. Varer som forventet. Hurtig levering. Super god service

Udsøgt service.
Lyngby afdelingen har flere kandidater til “årets medarbejder”, hvis konceptet fandtes.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Super nem hjemmeside og ordren var klar på et øjeblik til click & collect

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Skulle købe 22 trægreb til køkkenfronter, men fordi der kun kommer 10 ad gangen, skulle jeg betale for fragten.....
Hvad sker der for Silvan - det er en vare I har i forretningen, og ikke en specialvare, der skal bestilles hjem!
Nu må jeg købe mine greb af flere omgange.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Kæmpe tak for en fantastisk service - stod der fuldstændig hjælpeløs med hvilke døre og karme jeg skulle købe til mit nye hus. I var en virkelig stor hjælp og I gav mig en super inspiration. I får den største anbefaling herfra!!

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service og meget imødekommende personale😍

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Meget hjælpsom og med gode råd

Kompetent og professionel betjening😊

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service pigerne er virkelig søde og høflige, fik god hjælp og lidt sparing til mit håndværksproblem

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fik rigtig god vejledning til at købe ny skruemaskine. Super betjening

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
God service hele vejen igennem.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Fantastisk service og perfekt beliggenhed.
Som en der på ingen måde er håndværker, og har ti tommelfingere kommer jeg altid ned i silvan fordi det ligger centralt, og jeg får altid god service og vejledning til det jeg skal bruge.

Svar fra SILVAN - Lyngby Hovedgade
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.