Så fort jeg har betalt 300 kr så kommer det en faktura igjen og extra 70 kr i gebyr og dere er ikke et spesielt bra firma! Jeg skal skrape sammen de kronene jeg skylder dere og aldri noengang igj... Vis mer

Ser veldig mange negative anmeldelser her, men ser også at det synes å stort sett være folk som har kjøpt på avbetaling og ikke helt fulgt med på betingelsene. Jeg betalte for mine varer på forskudd m... Vis mer

1. Arrangementer og underholdning

Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blækpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.

2,9

Middels

Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Jeg har dessverre hatt en svært dårlig…

Jeg har dessverre hatt en svært dårlig opplevelse med denne nettbutikken.
For det første var varene dårlig pakket, og leveringen kom betydelig senere enn forventet. I tillegg manglet det én vare i pakken. Jeg tok kontakt umiddelbart og sendte både bilde og forklaring, men opplevde at kundeservice ikke stolte på meg. Det ble mye unødvendig frem og tilbake i kommunikasjonen før jeg til slutt fikk refundert beløpet for den manglende varen.
Videre kjøpte jeg en annen vare som viste seg å ikke være på lager. Denne ble sendt over to måneder senere, uten at jeg ble kontaktet eller spurt om jeg fortsatt ønsket varen. Likevel forventet de full betaling, uten noen form for kompensasjon for lang leveringstid, dårlig oppfølging eller manglende informasjon.
Alt i alt har jeg opplevd sen levering, dårlig kundeservice og svært svak kommunikasjon. Dette er ikke en nettbutikk jeg kan anbefale, og jeg kommer ikke til å handle her igjen.

Senere svar:
For det første var det ikke en sminke børste, men en øyenbrynskniv. Og dere fortsetter i denne meldingen å legge ansvar på meg om at dere har glemt å pakke den, noe flere har skrevet på Trustpilot. Dårlig dårlig kundeservice

Ps. Det at dere bruker personopplysninger om meg i svaret, ved å skrive navnet mitt viser hvor lite dere bryr dere om vanlig skikk og bruk i tillegg til personvern.

1. desember 2025

Svindel

Svindel! Lureri!

8. desember 2025

Hej

Återkom gärna med lite mer information, vi har inget konto med ditt namn.

Dyr oppleve

Jeg har visst glemt å betale regningen for varene jeg har kjøpt. Betalte varene og forsinkelsesgebyr i september, visstnok 1 dag for sent. Siden det har jeg nå betalt over 400kroner i forsinkelsesgebyr. Får stadig nye krav i postkassen, 5-6 dager etter frist(!) . Noen betalingspåminnelse kommer per mail, fant bare 1 i fakturahistorikk på websiden under Min side. Tok kontakt med kundeservice, helt vannvittig og total ansvarsfraskrivelse fra dem og de mener at jeg har gjort feil ved å ikke passe på fristen. Verste kundebehandling jeg har noen gang fått. Selve varene og leveringen var jeg helt fornøyd med.

24. november 2025

Hei Anita,

Takk for at du tok kontakt. Vi beklager at du opplever situasjonen og kontakter oss på denne måten.

Vi har gjennomgått hendelsesforløpet i din sak for å forstå hvorfor det gjensto en gjeld, og kan bekrefte at betalingen for den opprinnelige fakturaen kom omtrent to måneder etter forfallsdato. Deretter ble forfallsdatoen også oversett på en av purringene som ble sendt ut. Dette førte til at det ble generert ytterligere purringer.

Nå er alt betalt og avsluttet, noe som er bra.

Vi forstår at det er frustrerende å motta betalingspåminnelser. Samtidig medfører hver utsendelse en kostnad for oss, og derfor er det viktig at betalingen skjer så snart en purring mottas for å unngå nye gebyrer.

Alle fakturaer, kontoutskrifter og purringer sendes også via e-post. Purringene vises imidlertid ikke i fakturahistorikken på Mine sider, noe som kan forklare hvorfor du ikke fant dem der. Bare én av purringene – den andre purringen for kundekontofakturaen – ble sendt per post. Vi beklager forsinkelsen i leveringen fra Posten.

Vi setter pris på at du var fornøyd med produktene og leveransen, og vi tar din tilbakemelding angående kundeservice til etterretning. Vår intensjon er alltid å hjelpe og gi tydelig informasjon, og vi beklager hvis du ikke opplevde det i dette tilfellet.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger ytterligere støtte.

MVH Johanna på Shopping4net

Ba om reklamasjon på et produkt som…

Ba om reklamasjon på et produkt som skal ha 30 års garanti fra leverandør. Vi mener selv vi har brukt produktet i henhold til hvordan man rimelig bør kunne bruke det. Det gjelder en stekepanne som skal ha høy kvalitet, og koster rundt 2000 kr. Den har ikke blitt overopphetet, vi har heller ikke hatt kaldt vann i en varm panne. Man må kunne forvente at en stekepanne tåler en viss varme, tenker jeg. Pannen har likevel blitt ujevn i bunnen. Kundesenter spør meg ikke noen spørsmål rundt bruk, men sender bare en lang beskrivelse om alt vi har gjort galt (uten å spørre oss om bruken) og avviser reklamasjon på bakgrunn av at produktet er brukt på feil måte. Jeg orker ikke å krangle med de, men vi gjerne advare andre om å kjøpe noe herfra.

14. november 2025

Hei,

Vi beklager at du er misfornøyd med vårt tidligere svar. For at garantien skal gjelde, må produktet være brukt i henhold til anbefalingene. De skadene du beskrev i e-posten viser tydelige tegn på feil bruk; slike skader oppstår ikke ved normal og korrekt håndtering. Varen ble kjøpt i 2023.

Ujevn eller buet bunn på en stekepanne skyldes vanligvis termisk sjokk (brå temperaturendringer, for eksempel å skylle en varm panne i kaldt vann) eller overoppheting (særlig når pannen varmes opp uten innhold). Slike temperaturendringer fører til at metallet utvider og trekker seg sammen raskt, noe som skaper spenninger som deformerer bunnen.

Som forhandler er vi forpliktet til å følge produsentens retningslinjer og garantivilkår, og vi kan derfor ikke godkjenne garantien i dette tilfellet.

Vennlig hilsen
Shopping4net

Produkt mangel ved levering og dårlig kundeservice

For å gjøre en lang historie kort, jeg kjøpte flere varer på nettbutikken deres, men da jeg mottok pakken, manglet ett produkt. Når jeg klaget, svarte kundeservice raskt, men de nektet å refundere meg eller sende meg det manglende produktet. Jeg kommer ikke til å kjøpe fra dem igjen.

29. september 2025

Hej

Kunden mottok pakken 29. august og kontaktet oss først 8. oktober.
Vi har forklart både kjøpsbetingelsene og det faktum at det er ekstremt vanskelig å ordne opp i noe 5 uker senere, spesielt når alt er merket som levert av oss. Vekten på den sendte pakken er også korrekt hos oss og hos transportselskapet.

Skulle noe være galt med leveransen, er det svært viktig å kontakte avsender umiddelbart når du mottar og sjekke innholdet.

Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe bedre denne gangen.

/ Johanna hos Shopping4net

Produktene jeg mottok er ikke ekte.

Hei! Svarer på meldingen din. Selg originale/ ekte produkter til kundene deres og få gode anmeldelser. Før jeg legger ut kommentaren min, har jeg allerede faktasjekket.

Produktene jeg mottok fra dere denne gangen er ikke ekte og lukter ikke som beskrevet.

Jeg har fortsatt gamle flasker av disse produktene og samtidig gikk jeg på nettet for å faktasjekke logoene. Jeg har kryssjekket faktafunnene mine før jeg la ut dette.

Jeg er glad at dere sa at dette ikke er mitt første kjøp hos dere. Jeg har kryssjekket flaskene, varemerkene, logoen og alt. Produktet jeg mottok er ikke originalt/ekte.

29. september 2025

Hei

Nå har du skrevet en ny anmeldelse i stedet for å svare på den forrige. Det føles ikke helt rettferdig.

Som sagt, ta kontakt med oss ​​hvis du har slike tanker. Vi kan garantere 100 % at alt vi selger er ekte og førstehånds sortert. Alt kan spores, og vi hjelper deg gjerne med det.

Logoer eller emballasje oppdateres av produsentene, det er ingenting vi kan påvirke. Innholdet skal være det samme som før, med mindre noe annet står skrevet på nettsiden.

Ikke kjøp noe herfra

Ikke kjøp noe herfra! Det er ikke mulig å reklame dersom noe er feil med produktet. Selskapet sier selv at de ikke er ansvarlig for reklamasjoner ettersom de kun er en formidler av produktene

26. mars 2025

Hej

När ett barn gör sönder en plastleksak, en figur som man kan vrida på, kan varken vi eller tillverkaren ta ansvar för det. Detta räknas inte som ett tillverkningsfel utan barnet har tyvärr hanterat leksaken på ett sätt som gjort att varan gått sönder.

När det handlar om tillverkningsfel på varan, tar vi självklart hand om ärendet och ersätter kunden efter att tillverkaren har godkänt reklamationen. Som du skriver, vi är en återförsäljare och kontaktar alltid tillverkaren vid reklamationer.

STYR UNNA!!!

Bestilte Paul Mitchell firm style XTG glue, da den i Norge er trekt tilbake pga feil med produktet ,var ingen hold i produktet. Sendte mail og fekk til svar at det stemte, men at det ikkje gjaldt deres produkt. Har brukt glue i mange år og merket fort at det absolutt gjaldt deres produkt og, ingen hold i det heile tatt.
Betalte fakturaen på produkta eg hadde mottatt, men viste seg at eg hadde betalt inn på deres gamle kontonr, og beløpet vart tilbakebet på min konto( uten at eg fekk det med meg) Fekk purring med gebyrer, sendte mail om at fakturaen var betalt. Vart mange mailer fram og tilbake uten løsning på saken. Eg er sikker på at det gamle kontonr deres stod på fakturaen som vart sendt med produktet, korleis skulle eg ellers vite deres gamle kontonr???

20. februar 2025

Hej Annbjørg,

Egentlig ikke en rettferdig anmeldelse, mener vi, men vi beklager at du føler det slik.
Det stemmer, varen du har kjøpt er i orden og tilhører ikke partiet som er tilbakekalt i Norge.

Du har vært kunde hos oss tidligere og har betalt til samme kontonummer som du hadde lagret i banken din selv om det på fakturaen sto vårt korrekte kontonummer, som har vært aktuelt siden i sommer. Din siste betaling til det gamle kontonummeret kom i februar 2024.

Når du betaler til et kontonummer som ikke finnes, sender banken din automatisk beløpet tilbake til deg. Vi har ingenting med det å gjøre og kan derfor heller ikke informere deg om det. Det er riktig at du har fått en purring på 35 SEK på grunn av en ubetalt faktura. Saken er avsluttet når betalingen er kommet oss i hende.

Ha en fin dag!
/ Shopping4net

Varene sendes raskt, men....

Varene sendes. Ikke noe problem med det. Dessverre melder de deg inn i en SMS tjeneste. Slik samtykke har jeg ikke gitt. Passiv samtykke gjemt inn i avtalevilkår telles ikke! Å prøve å melde seg av fungerer ikke. Veldig useriøst

25. desember 2024

En glad kunde

Når jeg har lest alle kommentarer ble veldig usikker om det er en god idé å handle på shopping4net, men de hadde veldig bra tilbut og jeg bestemte meg til å risikere. 😁😂 Så jeg vi si at alt gikk kjempe bra, jeg er veldig fornøyd med varer, service og alt! Takk 😊🌸

28. oktober 2024

Superfornøyd

Jeg er meget fornøyd med super service. Fikk min leveranse hurtig. Måtte kontakte kundeservice vedr. Et spørsmål jeg hadde og fikk svar med en gang jeg ringte.

16. august 2024

Hej Hanne-Jorunn,

Tack så mycket för din feedback! ✨
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår leveranstid och service.

Tack igen för dina vänliga ord och hoppas att du kommer att fortsätta vara nöjd med våra produkter och service i framtiden. 🌺

MVH Johanna från Shopping4net

REN SVINDEL

REN SVINDEL! De varene som du bestiller vil aldri komme til deg. De brukte samme sporingsnummer for to forskellige bestillingen jeg bestilt. De bare sier at varene er allerede levert til posten, men virkelig ikke. Du kan heller ikke kontakte dem for refusjon.

1. august 2024

Hej Joy,

Vi har ikke modtaget nogen opkald eller e-mails vedrørende en lignende sag. Send en e-mail til info@shopping4net.com, så hjælper vi dig selvfølgelig med sagen.
Alle Brings leverancer er sporbare, så hver leverance har et separat sporingsnummer.

Kontakt os, så ordner vi det. Trods kontaktforsøg har vi ikke kunnet nå dig.

/ Shopping4net

Hold dere langt unna dette nettstedet

Hold dere langt unna dette nettstedet! Var min første og min siste gang jeg kjøper noe gjennom dem. Hvis din pakke blir mistet underveis, tar de ikke ansvaret, og de tar helle ingen kontakt med Posten eller Bring for å se hvor problemet står.

11. juni 2024

Hej Anas,

Vi beklagar om något har hänt under transport och självklart hjälper vi till att undersöka detta. Utan att ha fler uppgifter är det däremot svårt, återkom till oss på mejl (info@shopping4net.com) så kollar vi upp vad kan ha hänt.

/ Johanna på Shopping4net

Styr unna skulle gi stryk

Styr unna skulle gi stryk. Men måtte sette 1 stjerne som ikke er fortjent!!!!!!
Tok 198,98 i retur.
Ga beskjed om adressen var forandret for snart 3 år siden. Fikk til svar de skulle kontakte posten . Bare svindel!!!!!
Fikk ingen pakke men ble belastet for porto med 198,98. ALDRI mere dette svindel apoteket!!!!!!!

18. juni 2024

Hej

Som vi forklarede dig via e-mail, bestilte du varer til din gamle adresse uden at opdatere adressen før købet. Varen blev sendt, og Posten kunne ikke ændre adressen på et fragtbrev efter afsendelsen. Pakken kom retur med Postens notat om forkert adresse og du har modtaget en faktura iht. købsbetingelserne.

Forsendelse ikke afhentet:
For ikke-leverede og ikke-bestilte forsendelser, der er returneret til Shopping4net, pålægges kunden et gebyr på aktuelt 199 kr. inklusive moms. Gebyret opkræves også, når adressen har været forkert/ufuldstændig, fx mangler etagenummer eller der ikke er markering på døren. Det samme gælder, hvis du er ukendt på den adresse, du har bestilt varer til.
Gebyret dækker Shopping4nets omkostninger, såsom transport- og administrationsomkostninger.

Har du betalt for din bestilling med kort, vil dette automatisk blive trukket fra tilbagebetalingen af ​​købet. Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, annulleres fakturaen og en papirfaktura sendes til dig pr. brev vedrørende gebyret.

Det er lidt ærgerligt at vi får en anmeldelse som vi slet ikke fortjener, vi har kun sendt varer til den adresse du har bestilt dem til. Vi kan ikke tage økonomisk ansvar for returforsendelse og andre håndteringsomkostninger, fordi du har glemt at ændre din adresse.

/ Shopping4net

Jeg er veldig fornøyd.Rask levering og…

Jeg er veldig fornøyd.Rask levering og bra produkt.

8. april 2024

Kjære kunde,

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med din opplevelse hos oss!
Vi setter pris på din tilbakemelding om rask levering og den gode kvaliteten på produktet du mottok. Det er vår målsetting å gi våre kunder en enkel og problemfri handleopplevelse, så det gleder oss å høre at vi har innfridd dine forventninger.

Takk for at du valgte å handle hos oss, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål eller behov for assistanse i fremtiden. Vi ser fram til å betjene deg igjen! 🌺

Med vennlig hilsen, Shopping4net

Jeg bestilte noen hår pulvere og jeg…

Jeg bestilte noen hår pulvere og jeg betalte samt masse penger. Og jeg fikk feil vare. Anbefaler ikke denne siden hold dere langt unna.

8. februar 2024

Hej

Vi känner inte till fallet så återkom gärna till info@shopping4net.com och skriv till Johanna i rubrik.
Har vi råkat skicka fel vara till dig så rättar vi självklart situationen så fort vi får mer information.
/ Shopping4net

Bestilte noen produkter som aldri kom…

Bestilte noen produkter som aldri kom frem. Fikk stadig ny mail om at bestillingen er forsinket med en ny leveringsdato. Endte med at jeg kansellerte hele bestillingen. Kommer ikke til å bestille noe her igjen. Dårlig opplevelse.

4. januar 2024

Hej

Det stämmer att varan inte fanns i lager när du beställde, därav fick du ett senare beräknat leveranstid. Nu under julhelger har leveranserna till oss inte kommit som vi önskat trots att vi har varit full bemannade hela tiden. Vi beklagar att du inte fick din beställning i tid och vi har återbetalat summan till dig direkt när du hörde av dig.

Tittel: Frustrerende og Misvisende Opplevelse hos Shopping4net.com

Jeg hadde nylig en skuffende opplevelse med Shopping4net.com som jeg ønsker å dele. Jeg bestilte fire tuber med multivitaminer til en rimelig pris på 26 kr per stykk, og betalte 39 kr i frakt. Problemet startet da jeg mottok bare én tube i første leveranse, til tross for at jeg betalte for alle fire. Selv om de resterende tre tubene kom senere samme dag, var faktureringsprosessen forvirrende og frustrerende.

En av de største utfordringene var at jeg mottok to separate fakturaer. Jeg betalte den første umiddelbart, men forstod ikke at det var ytterligere kostnader på den andre fakturaen. Dette førte til en purring fra Shopping4net med ytterligere gebyrer, noe som økte den totale kostnaden betydelig.

Da jeg kontaktet kundeservice for å søke klarhet, ble situasjonen bare verre. Den unge damen i telefonen var lite hjelpsom og virket irritert over mine spørsmål. Det var ingen vilje til å møte meg på halvveien eller vise forståelse for min frustrasjon. Hennes tone ble til slutt så irritert at hun avsluttet samtalen brått.

Totalt sett var min erfaring med Shopping4net.com ekstremt skuffende. Jeg var fornøyd med produktet, men den dårlige kundeservicen og forvirrende faktureringspraksisen gjorde hele prosessen stressende og irriterende. Jeg vil ikke anbefale Shopping4net.com basert på denne opplevelsen og kommer ikke til å handle der igjen.

Svar til deres respons:

Hei,

Takk for deres svar og forklaring om faktureringsprosessen. Jeg forstår at det har vært en misforståelse angående fakturaen, og jeg erkjenner min del av ansvaret for ikke å ha forstått systemet deres fullt ut.

Jeg vil imidlertid understreke at min hovedbekymring ikke ligger i faktureringsfeilen, men i den måten jeg ble møtt på av deres kundeservice. Jeg opplevde samtalen som svært stressende. Tonefallet og responsen jeg mottok var, etter mitt syn, langt fra hjelpsomt eller imøtekommende. Dette etterlot meg med et negativt inntrykk, noe som dessverre påvirker min totale opplevelse med Shopping4net.

Jeg forstår at hver situasjon kan oppleves forskjellig fra begge sider, men det er viktig for meg å uttrykke at jeg følte meg lite verdsatt som kunde. Dette handler ikke kun om å unngå gebyrer, men om ønsket om å bli møtt med forståelse og respekt, spesielt når man er forvirret eller frustrert.

Jeg håper at denne tilbakemeldingen kan bidra til forbedring i hvordan Shopping4net håndterer kundeservice i fremtiden. Jeg tror at et fokus på kundetilfredshet og forståelse kan ha en positiv innvirkning, ikke bare for enkeltkunder, men også for bedriftens omdømme og langsiktige suksess.

Med vennlig hilsen,

21. desember 2023

Hej

Vad överraskade vi blev av att läsa ditt omdöme.

Det stämmer att du ringde och undrade över fakturan och vi gick igenom allt flera gånger med dig. Ingen var dock irriterad och vi frågade om du önskade ha informationen per mejl i stället så att det är lättare att se datumen och annat. Samtalet slutade med att vi beklade din misnöjde och önskade dig en trevlig dag. Det var inte något som helst otrevligt med samtalet vi upplevde.

Du beställde 4 varor mot faktura som skickades i 2 separata paket. Varje paket innehöll en egen faktura. Fakturan du betalade var på 35kr vilket innebär att den större delen av köpsumman blev inte betalt. Då har vi skickat en påminnelse och därefter ett kontoutdrag då vi inte hade mottagit någon betalning.

Är man osäker på sina köp och fakturor, kan man alltid kontakta oss så hjälper vi gärna.
Däremot om man efter en lång tid önskar endast betala originalbeloppet, kan vi oftast inte makulera alla tillkomna avgifter enligt kundens önskemål.

Styr unna

Shopping4net tjener sine penger på gebyrer og inkasso. Styr unna. Lite behjelpelig kundeservice. Verste shopping opplevelse på nett for meg og jeg handler mye på nett.

1. desember 2023