Jeg får altid en rigtig god behandling og en super service, og de aftaler der er gjort bliver overholdt, er der noget uventet bliver jeg altid kontakte om det evt uforudsete, der er aldrig blevet lav... Vis mer
Selskapet har svart
Havde en aftale ved Kolding autocentral 7.20 til en udskiftning af megatronik som tar 4 timer bilen blev afleveret som aftalt og jeg fik en låne bil kl 14 blev jeg ringet op at de havde glemt at besti... Vis mer
Selskapet har svart
En service ud over det sædvanlige. Er blevet kontaktet flere gange af sælger både før og efter køb, med hjælp til problemer og om alt var ok. Kæmpe anbefaling af Cupra Amager herfra.
Selskapet har svart
Var til service med min bil hos Bilhuset Allerød og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bør fremhæves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kun... Vis mer
Park Alle 355, 2605 , Brøndby, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det har helt igennem været en god oplevelse.

Svar fra SEAT Danmark
Præcis, professionel og super service hver gang.

Svar fra SEAT Danmark
Venligt og forekommende personale. Alting er iorden og også til den rigtige pris. Jeg stoler 100 % på dette værksted.

Svar fra SEAT Danmark
Der er kommet en opdatering af Seat app.
Man køber en forholdsvis dyr bil - terraco . Efter 2 år skal man betale for appen - 539 kr pr år - optrækkeri af værste skuffe og nok til man IKKE hverken anbefaler eller køber Seat igen

Svar fra SEAT Danmark
Søren Christensen fra Skoda/Semler på Amager var top professionel og gav os god service i forbindelse med leasing af ny bil. Den blev leveret i god tid i forbindelse med opsigelsen af vores gamle. Vi kan klart anbefale at tale med ham når i skal finde jeres nye bil!

Svar fra SEAT Danmark
Super service og kanon oplevelse ved leasing af bil hos SEAT, kan varmt anbefales!!

Svar fra SEAT Danmark
Altid pålidelig arbejdet bliver udført efter ønske og så er det dejlig at tidsplanen altid bliver overholdt

Svar fra SEAT Danmark
Altid søde og hjælpesomme.
Fik hurtigt skiftet slite dæk med nye.

Svar fra SEAT Danmark
Opmærksomt og venligt personale. Effektiv indsats fra en dedikeret tekniker ved garantireparation på brugt Seat. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og problemet blev løst. Her handler jeg meget gerne igen.

Svar fra SEAT Danmark
Fantastisk og meget serviceminded personale. En fornøjelse.
Godt vente-lokale med kaffe/ blade, men også mulighed for cykeludlejning eller lånebil.

Svar fra SEAT Danmark
Håbløst på en hver måde.
Ingen svare på e-mail.
Sløv betjening.
Service udføres ikke som aftalt.
Den der modtager bilen og dem der udføre arbejdet taler ikke sammen.
Påstår de ringer men gør det ikke.

Svar fra SEAT Danmark
Super service. Føler mig velkommen, som om de kender mig, og enda til en rimelig pris

Svar fra SEAT Danmark
Altid god service fra personalet og gode faciliteter når man venter på bil.

Svar fra SEAT Danmark
Bedste salgsoplevelse. Fra den venlige kundeservice til den specielle udlevering af bilen. Kan kun anbefales herfra.

Svar fra SEAT Danmark
Lige fra min bil blev indleveret til reparation og fejlen blev fundet og rettet, oplevede jeg udelukkende en meget fin behandling. Både i modtagelsen, med opfølgende informationer - f.eks. via korte, forklarende videosekvenser af arbejdet - til udlevering af bilen. Igen med fyldestgørende forklaringer. Også ved installeringen af "MIN SEAT" var der meget fin hjælp at hente. Derfor fem stjerner :-)

Svar fra SEAT Danmark
Som altid en god service og til prisen som tilbudt

Svar fra SEAT Danmark
god kaffe og flinke menesker og holder det de lover

Svar fra SEAT Danmark
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.