Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility Anmeldelser 37

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Min elbil meldte fejl på højvoltsbatteriet og kontaktede i første omgang til Skoda på Amager. De havde først tid 3 måneder senere, men henviste mig til Skoda i Helsingør, da de havde tider før.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har i dag trillet vores nye Skoda Fabia Combi ud over rampen hos Skoda med et stort smil på læben. Vi har fået en helt igennem fantastisk god behandling. Særligt tak til Henrik Stender, som med sin... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skoda-forhandler
  2. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Skoda Helsingør er en del af Semler Mobility.

Kontaktopplysninger

3,6

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Afdelinger ved ikke hvad de kan og må arbejde med.

Jeg fik forklaret fejlen og var meget specifik omkring hvilken cellen på højvoltsbatteriet, som var defekt. Jeg fik en tid 8 uger senere. I dag, hvor jeg skulle have været oppe og aflevere bilen og få den lavet i morgen, bliver jeg ringet op. Her siger de, at de slet ikke må arbejde på højvoltsbatterier og henviser mig tilbage til Amager, Gladsaxe eller Hillerød. De kan ikke hjælpe med at finde en tid på et værksted på trods af, at det er deres fejl.
Nu har jeg selv måtte ringe rundt til de andre afdelinger og har fået en ny tid i Hillerød om 2 måneder.

Det er simpelthen useriøst og kompetent arbejde, at de ikke selv ved, hvad de kan arbejde med, når man booker tid.

9. mars 2026

Hej Schøler,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den oplevelse, du har haft i forbindelse med booking og håndtering af din sag.

Vi forstår godt, at det er frustrerende først at vente på en tid og derefter blive kontaktet med besked om, at værkstedet ikke kan udføre arbejdet alligevel. Arbejde på højvoltsbatterier kræver særligt certificerede faciliteter og teknikere, og derfor er det kun udvalgte værksteder, der kan udføre denne type reparationer. Det ændrer dog ikke på, at det naturligvis burde have været afklaret allerede ved tidsbestillingen.

Vi beklager også, at du selv har skullet bruge tid på at finde en ny tid hos et andet værksted. Din feedback tager vi med videre i arbejdet med at sikre en bedre koordinering mellem afdelingerne.

Christian,
Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi sender vores bil til reperastion hos dem, hvoefter de selv laver en kørerskade på vores bil. De lovede, at det selvfølgelig ikke skulle gå ud over os, og at det derfor ikke ville komme til at tage ekstra tid.
Men det gjorde det, faktisk dobbelt så lang tid.
Min kone fik en afhentningstid af dem, og forsøgte at få denne bekræftet - men de var totalt umulige at få fat på.
Til sidst måtte hun så få børnene passet og kørte forgæves.
Kunne de så i det mindste give en tidshorisont?
Nej for smeden var gået hjem.
Det her firma mangler et kursus i kundepleje og kommunikation.
Først i tredje forsøg fik vi bilen med hjem - dette dog meget upraktisk, midt i vores ferie, men vi havde ikke noget valg, da vi nu blev truet med, at vi selv måtte betale regningen for lånebil, når nu bilen var klar.

Ja det var den så faktisk slet ikke, for nu måtte vi vente på at den blev helt færdig, mens vi ventede.

Var arbejdet så udført ordentligt - NEJ

Det her er så ringe, og lidt i tråd med hvad vi oplevede da vi skulle købe bilen.

12. januar 2026

Hej Christoffer,

Først og fremmest vil vi gerne beklage det samlede forløb omkring din bil. Vi har fuld forståelse for din frustration og beklager meget, at kommunikationen ikke har været tilfredsstillende.

Vores kunder betyder meget for os, og vi stræber altid efter at levere den bedst service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan lære af forløbet og forbedre os fremover.

Hvis du ønsker at uddybe din oplevelse eller ønsker dialog med værkstedet omkring forløbet, er du meget velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk

Mailen bedes indeholde bilens registreringsnummer, navn, telefonnummer samt en kort beskrivelse af oplevelsen.

Ayra,
Škoda Helsingør – en del af Semler Mobility

Skoda Helsingør

Kan kun anbefale Skoda i Helsingør. Vi handlede med Lars som er sælger og har haft en fantastisk oplevelse, meget hjælpsom med alt for en som er nybegynder i en elbil. Så herfra siger vi Tak Tak. Hilsen Lis Og Finn 👌👌

20. oktober 2025

Hej Lis og Finn,

Mange tak for jeres anmeldelse.

Vi er glade for, at i har følt jer godt hjulpet, især som nybegynder med elbil. Det betyder meget for os, at vi har kunnet give jer en god og tryg start.

vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Rigtig god dag.

Ayra,
Skoda Helsingør – en del af Semler Mobility

Super god service

Super god service! Vi fandt en brugt bil som blev taget hjem til ŠKODA Helsingør og der var god vejledning og instruktioner mm ift bilen. Desuden også god dialog omkring andre mulige biler. Tak til Lars Lorentzen for en god oplevelse!

2. april 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din positive feedback! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Jeg er glad for, at Lars kunne hjælpe med vejledning og instruktioner om bilen.

Hav en rigtig god dag.

Vibeke,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak for god rådgivning og service til…

Tak for god rådgivning og service til Lars og Skoda Helsingør.

11. april 2025

Hej Berit,

Mange tak for at dele din oplevelse med os! Det er dejligt at høre, at Lars har ydet god rådgivning og service.

Vi håber, at du fortsat vil være tilfreds med din oplevelse hos os.

Ha' en dejlig dag😊

Med venlig hilsen,
Vibeke
Skoda Helsingør – en del af Semler Mobility

Kvalitet

Kvalitet, pris og service hænger sammen.
Tusind tak for jer.

21. oktober 2024

Hej David,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det har været en kæmpe fornøjelse at købe bil hos Skoda Helsingør. Takke være Jakob Brink Madsen, har vi fra start til slut følt os i super gode hænder.
Jakob har hele vejen igennem været meget hjælpsom, og har taget sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål.
Vores bedste anbefalinger til at købe bil af Jakob.

11. oktober 2024

Hej Pia,

Stort tillykke med jeres nye Skoda 🥳

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig og sød hjælp

Super hurtig og sød hjælp, da min nøgle bare var gået død,(jeg havde prøvet at skifte batteriet) men selv om at mekanikerne var gået for dagen fik jeg hjælp og nye super batterier, 1000 tak for at jeg kom videre med det samme 😃

17. september 2024

Hej Lene,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft et fantastisk forløb med…

Vi har haft et fantastisk forløb med Jakob. Jakob er en frisk ung fyr der med sit altid store smil , lytter til kunden.
Vejleder og rådgiver på et højt plan.
Den dag vi afhentede bilen, ringede han os op for at fortælle ,at han var på vej og så frem til at se os .
Så 5 stjerner fra os
Tusinde tak Jakob
Mvh Johannes og Pernille

29. juli 2024

Hej Pernille

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. 😊

Vi er glade for at læse om den gode oplevelse I har haft og ønsker jer et stort tillykke med den nye bil.

Rigtig god dag og fortsat god sommer.

Anders

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak Jonas og hans kollega for at være så service minded.
De fik fremtryllet et sæt tagbøjler til vores nye Enjaq, så vores barnebarn kunne komme med på ferie med os

14. juli 2024

Hej Ann

Hvor er det vigtigt! Dét er jo lige præcis hvad ferien handler om - hygge og fælleskab.

Vi håber at I får en fantastisk tur og sætter stor pris på den fine anmeldelse.😊

Rigtig god dag – og god sommer!

Anders

Kompetente og venlige Jakob Brink Madsen

Vi blev betjent af Jakob Brink Madsen. Han er venlig, tålmodig og hjælpsom. Hans vejledning var grundig og forståelig, så selv vi lidt ældre mennesker, kunne forstå alt det nye.
Kamiq'en er vores 3. Skoda.

3. juni 2024

Hej Jim,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for at dine rosende ord kommer videre til Jakob 👌

Vi ønsker jer et stort tillykke med jeres nye Skod Kamiq - nu bliver sommeren ekstra god ☀️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft en super god oplevelse med…

Har haft en super god oplevelse med Jakob Brink Madsen fra skoda i Helsingør. Vi var på udkig efter en elbil og vidste ingenting om elbiler. Jakob tog sig virkelig god tid og fortalte meget ærligt om de forskellige biler i den klasse vi kiggede på. Han var også utrolig hjælpsom i forhold til ladeløsninger. Utrolig behagelig medarbejder med en kæmpe viden indenfor området. Kan klart anbefale Skoda og ikke mindst jakob

24. mai 2024

Hej Lonnie,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for dine roser kommer videre til Jakob 😊

Trygt og overskueligt

Vi havde fornøjelsen af at kommunikere og møde Jakob der førte os trygt ind i og igennem processen i enten at lease eller købe. Meget prisværdigt når man er grøn indenfor området. Vi kommer tilbage!

20. mai 2024

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Og tak for de pæne om min kollega Jakob. Jeg sørger for beskeden også rammer ham 😊

Og på gensyn i vores forretning!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god betjening og kommunikation…

Super god betjening og kommunikation undervejs i købet af brugt Skoda Scala. Mulighed for at gøre en god handel 😊

29. februar 2024

Hej Charlotte,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag og tillykke med den nye bil 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk flot reaktion på fejlkøb.

Jeg købte brugt bil hos Skoda-Helsingør torsdag d. 12 januar i år.
I løbet af weekenden gik det op for mig at det var et overilet fejlkøb. Ved efterfølgende henvendelse i salgsafdelingen d.d. blev handelen annulleret uden beregning, hvilket firmaet jo ikke havde nogen juridisk forpligtelse til.
Stort tak til Nebojsa Maljkovic og andre jeg har været i kontakt med, for god behandling.
Venlig Hilsen
Caspar Frederiksen

15. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et tilbud på olie-service…

Jeg bestilte et tilbud på olie-service til min Skoda Fabia og fik en god pris samt vasket og støvsuget bilen. Super service og hurtig ekspedition.

7. august 2023

Kære Sergio,

Mange tak for din anmeldelse – jeg er glad for at vi fik taget dialogen om de forskellige services vi har.
Tak for en god dialog 😊

God dag!

Mesut Polat

Et supersted

Et supersted. Fuld information, forståelige forklaringer og en fantastisk video af bilens tilstand.
😊

13. juli 2023

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility

Tusind tak for de fine ord :) Vi glæder os til at se dig i forretningen igen. God sommer

Helt igennem gid oplevelse

Man føler sig altid velkommen og der er tid til at høre på en

3. juli 2023

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility

Tak for dejlig feedback - God sommer :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har netop købt en næsten ny bil hos…

Jeg har netop købt en næsten ny bil hos skoda helsingør, og fik en meget fin, venlig og dygtig behandling af Nebojsa Maljkovic.

31. mai 2023

Hej Karen, det var en fornøjelse at handle med dig 😊 1000 tak for de varme ord

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv