Min elbil meldte fejl på højvoltsbatteriet og kontaktede i første omgang til Skoda på Amager. De havde først tid 3 måneder senere, men henviste mig til Skoda i Helsingør, da de havde tider før.... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har i dag trillet vores nye Skoda Fabia Combi ud over rampen hos Skoda med et stort smil på læben. Vi har fået en helt igennem fantastisk god behandling. Særligt tak til Henrik Stender, som med sin... Vis mer
Selskapet har svart
Skoda Helsingør er en del af Semler Mobility.
H C Ørsteds Vej 10, 3000, Helsingør, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg fik forklaret fejlen og var meget specifik omkring hvilken cellen på højvoltsbatteriet, som var defekt. Jeg fik en tid 8 uger senere. I dag, hvor jeg skulle have været oppe og aflevere bilen og få den lavet i morgen, bliver jeg ringet op. Her siger de, at de slet ikke må arbejde på højvoltsbatterier og henviser mig tilbage til Amager, Gladsaxe eller Hillerød. De kan ikke hjælpe med at finde en tid på et værksted på trods af, at det er deres fejl.
Nu har jeg selv måtte ringe rundt til de andre afdelinger og har fået en ny tid i Hillerød om 2 måneder.
Det er simpelthen useriøst og kompetent arbejde, at de ikke selv ved, hvad de kan arbejde med, når man booker tid.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Virkelig dårlig service. Vi sender vores bil til reperastion hos dem, hvoefter de selv laver en kørerskade på vores bil. De lovede, at det selvfølgelig ikke skulle gå ud over os, og at det derfor ikke ville komme til at tage ekstra tid.
Men det gjorde det, faktisk dobbelt så lang tid.
Min kone fik en afhentningstid af dem, og forsøgte at få denne bekræftet - men de var totalt umulige at få fat på.
Til sidst måtte hun så få børnene passet og kørte forgæves.
Kunne de så i det mindste give en tidshorisont?
Nej for smeden var gået hjem.
Det her firma mangler et kursus i kundepleje og kommunikation.
Først i tredje forsøg fik vi bilen med hjem - dette dog meget upraktisk, midt i vores ferie, men vi havde ikke noget valg, da vi nu blev truet med, at vi selv måtte betale regningen for lånebil, når nu bilen var klar.
Ja det var den så faktisk slet ikke, for nu måtte vi vente på at den blev helt færdig, mens vi ventede.
Var arbejdet så udført ordentligt - NEJ
Det her er så ringe, og lidt i tråd med hvad vi oplevede da vi skulle købe bilen.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Kan kun anbefale Skoda i Helsingør. Vi handlede med Lars som er sælger og har haft en fantastisk oplevelse, meget hjælpsom med alt for en som er nybegynder i en elbil. Så herfra siger vi Tak Tak. Hilsen Lis Og Finn 👌👌

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Super god service! Vi fandt en brugt bil som blev taget hjem til ŠKODA Helsingør og der var god vejledning og instruktioner mm ift bilen. Desuden også god dialog omkring andre mulige biler. Tak til Lars Lorentzen for en god oplevelse!

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Tak for god rådgivning og service til Lars og Skoda Helsingør.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Kvalitet, pris og service hænger sammen.
Tusind tak for jer.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Det har været en kæmpe fornøjelse at købe bil hos Skoda Helsingør. Takke være Jakob Brink Madsen, har vi fra start til slut følt os i super gode hænder.
Jakob har hele vejen igennem været meget hjælpsom, og har taget sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål.
Vores bedste anbefalinger til at købe bil af Jakob.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Super hurtig og sød hjælp, da min nøgle bare var gået død,(jeg havde prøvet at skifte batteriet) men selv om at mekanikerne var gået for dagen fik jeg hjælp og nye super batterier, 1000 tak for at jeg kom videre med det samme 😃

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Vi har haft et fantastisk forløb med Jakob. Jakob er en frisk ung fyr der med sit altid store smil , lytter til kunden.
Vejleder og rådgiver på et højt plan.
Den dag vi afhentede bilen, ringede han os op for at fortælle ,at han var på vej og så frem til at se os .
Så 5 stjerner fra os
Tusinde tak Jakob
Mvh Johannes og Pernille

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Tak Jonas og hans kollega for at være så service minded.
De fik fremtryllet et sæt tagbøjler til vores nye Enjaq, så vores barnebarn kunne komme med på ferie med os

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Vi blev betjent af Jakob Brink Madsen. Han er venlig, tålmodig og hjælpsom. Hans vejledning var grundig og forståelig, så selv vi lidt ældre mennesker, kunne forstå alt det nye.
Kamiq'en er vores 3. Skoda.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Har haft en super god oplevelse med Jakob Brink Madsen fra skoda i Helsingør. Vi var på udkig efter en elbil og vidste ingenting om elbiler. Jakob tog sig virkelig god tid og fortalte meget ærligt om de forskellige biler i den klasse vi kiggede på. Han var også utrolig hjælpsom i forhold til ladeløsninger. Utrolig behagelig medarbejder med en kæmpe viden indenfor området. Kan klart anbefale Skoda og ikke mindst jakob

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Vi havde fornøjelsen af at kommunikere og møde Jakob der førte os trygt ind i og igennem processen i enten at lease eller købe. Meget prisværdigt når man er grøn indenfor området. Vi kommer tilbage!

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Super god betjening og kommunikation undervejs i købet af brugt Skoda Scala. Mulighed for at gøre en god handel 😊

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Jeg købte brugt bil hos Skoda-Helsingør torsdag d. 12 januar i år.
I løbet af weekenden gik det op for mig at det var et overilet fejlkøb. Ved efterfølgende henvendelse i salgsafdelingen d.d. blev handelen annulleret uden beregning, hvilket firmaet jo ikke havde nogen juridisk forpligtelse til.
Stort tak til Nebojsa Maljkovic og andre jeg har været i kontakt med, for god behandling.
Venlig Hilsen
Caspar Frederiksen
Jeg bestilte et tilbud på olie-service til min Skoda Fabia og fik en god pris samt vasket og støvsuget bilen. Super service og hurtig ekspedition.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Et supersted. Fuld information, forståelige forklaringer og en fantastisk video af bilens tilstand.
😊

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Man føler sig altid velkommen og der er tid til at høre på en

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Jeg har netop købt en næsten ny bil hos skoda helsingør, og fik en meget fin, venlig og dygtig behandling af Nebojsa Maljkovic.

Svar fra Škoda Helsingør - en del af Semler Mobility
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.