Saphe Anmeldelser

14 758

4,5

Rask frakt fungerer greit kunne vært foreksempel tollkontroller innebygd da hadde det vært enda bedre På den tiden jeg har fått brukt saphe hittil har jeg ikke opplevd noen kontroller kun fotobokse... Vis mer

Veldig fornøyd med måten den virker på. At den slår seg på og av automatisk og forbruker veldig lite strøm fra batteri. Oversiktlig visning av data på display. Eneste som trekker litt ned er varsling... Vis mer

Hurtig levering etter bestilling, enkel og grei sak og ta i bruk, ryddig app med oversiktlige innstillinger. Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordla... Vis mer

Gikk fra Safedrive over til Saphe. Liker mye bedre denne boksen. Saphe T. Den er liten og lett. Går på batteri og batteriet varer utrolig lenge og er kjempelett å lade med medfølgende batteribank med... Vis mer

1. Elektronikkprodusent
  2. Elektronikkfirma

Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.

Enestående

15k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(14 758)

826 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Litt tidlig etter mottagelse

Litt tidlig etter mottagelse, men fungerer greit

Hei Arne,

Tusen takk for tilbakemeldingen!⭐

Det er flott å høre at alt fungerer greit så langt. Vi håper du blir enda mer fornøyd med tiden og får stor glede av produktet.🚗

/Sabina, Saphe

Har ikke fått testet så mye enda

Har ikke fått testet så mye enda. Men mister signal i tunneler og er heller ikke oppdatert på hastighets grenser på Hvaler hvor jeg bor.Må testes ut mer før jeg kan uttale meg noe mer.

Hei Roy

Takk for din tilbakemelding! 😊 Det er helt forståelig at du vil teste mer før du gir en endelig vurdering. Når det gjelder tunnelsignal og hastighetsgrenser, jobber vi kontinuerlig med å forbedre nøyaktigheten og dekningen. Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og vi håper du får en god opplevelse med produktet etter mer testing! 🚀👍 Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

/ Emilie, Saphe

Bruker mye strøm på telefonen og mister…

Bruker mye strøm på telefonen og mister signalet ofte. Det burde blitt ein løsning hvor det er gps i den sånn at du slepper og bruke mobilen til det

Hei Glenn

Takk for din tilbakemelding! 😊 Vi forstår at batteriforbruk og signalstyrke er viktige faktorer for en god opplevelse. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både strømforbruk og stabilitet. Forslaget ditt om innebygd GPS er veldig interessant, og vi setter stor pris på slike innspill! 🚀👍 Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til optimalisering, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

/ Emilie, Saphe

Fungerer fint

Fungerer fint, holder øye med fart & andre ting som kø.
Anbefales.

17. desember 2024

Hej Jarl

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at Saphe fungerer bra for deg og hjelper med både fart og trafikale situasjoner som kø. Vi setter stor pris på din anbefaling!

God og trygg kjøring fremover! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Bestilling kom ikke

Bestilling kom ikke, men betalte for varen.

Hej Poy,

Det lyder bestemt ikke godt. Jeg vil meget gerne hjælpe med at få styr på din bestilling.

Kontakt venligst vores kundeservice med dine ordrenummeroplysninger, så vi hurtigt kan finde en løsning og sikre, at du enten får din vare eller dine penge retur.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

/Michael, Saphe

Har ikke fått brukt den så mye,men den…

Har ikke fått brukt den så mye,men den virker foreløpig greit.Ikke helt oppdatert noen steder.Har kun fått beskjed om fartsgrenser,siden eg ikke har vært ute for kontroller ennå.
Men er fornøyd med den så langt.Så anbefaler den gjerne til andre.
Mvh Mona

Varsler sjelden

28. november 2024

Hei Tommy,

Takk for tilbakemeldingen!😊

Vi beklager at du opplever at varslingene kommer sjelden – det er ikke slik det skal være. Saphe er avhengig av rapporteringer fra brukere og GPS-dekning for å gi presise varsler.

/Sabina, Saphe

Kan bli bedre med flere brukere

Har ikke varslet så my mer en fotobokser perioden jeg har brukt den. Har også hatt safedrive ved siden som har varslet hindringer osv. har ikke vært noen kontroller verken på Saphe eller safe drive (heller ingen i virkeligheten)

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi forstår at opplevelsen din hittil har vært begrenset, og at du gjerne vil se flere varsler og funksjoner i bruk. Antall varsler er ofte avhengig av hvor mange brukere som rapporterer i ditt område, og vi jobber aktivt for å øke brukerbasen, slik at opplevelsen blir enda bedre for alle.

/Frederik, Saphe

Veldig godt system

Veldig godt system, føler meg sikker på vegen med denne i bilen.

18. november 2024

Hei Espen,

Tusen takk for din tilbakemelding!⭐

Det er fantastisk å høre at Saphe gir deg en ekstra følelse av trygghet på veien. Vi håper du fortsetter å ha glede av den på dine kjøreturer. 🚗

/Sabina, Saphe

Den sliter med å fortelle riktog fart…

Den sliter med å fortelle riktog fart innimellom.. plutselig står det 120km/t når jeg kjører 40, og andre ganger står d 0-20km/t når jeg kjører 60-80.. ellers vanskelig å bedømme, da det er for få som bruker den enda, mtp varsel om kontroller

Hei Elisabeth,

Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre om utfordringene du opplever med hastighetsvisningen. Dette kan skyldes GPS-tilkoblingen eller signalstyrken. Vi anbefaler å sørge for at telefonen din har god tilgang til GPS-signal og at Saphe-enheten er koblet riktig til appen.

Når det gjelder varsler om kontroller, er vi hele tiden avhengige av at flere brukere blir med i fellesskapet for å gjøre systemet enda mer effektivt. Vi jobber kontinuerlig med å utvide og forbedre dekningen, også i Norge.

Med vennlig hilsen,
Saphe Support

Dette er ikke bra nok.

Det har ikke blitt varslet noe annet en fart og fartsgrenser i den tiden jeg har testet. Ofte feil anvisning av fart på stedet (enkelte plasser ikke oppdatert endring selv om endring er flere år gammel). Har testet side om side med Safe drive og Safe Drive er vesentlig bedre på varsling av alle typer farer, hindringer og kontroller

25. november 2024

Hej Tor,

Tak for din feedback.

Det lyder frustrerende med de unøjagtige hastighedsvisninger og manglende advarsler. Vi arbejder løbende på at forbedre både data og funktionalitet i vores systemer, og din feedback er vigtig for os i den proces.

Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice, så vi kan få kigget nærmere på problemet og hjælpe dig bedst muligt.

Likte ikke.

11. november 2024

Hei Emil,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Om det er noe spesifikt vi kan hjelpe med, anbefaler jeg at du tar kontakt med vår kundeservice – vi vil veldig gjerne høre mer og finne en løsning.

/ Michael, Saphe

Det er irriterende at man skal betale…

Det er irriterende at man skal betale for 2 abonnement fordi man har Saphe Prof eller flytter abonnement når skiftet bil

27. november 2024

Hej Gert,

Tak for din feedback. Jeg kan godt forstå, at det kan føles frustrerende.

Vi sætter stor pris på din ærlige mening.

Tilfreds med Saphe

Jeg er godt tilfreds med produktet men ventilationsholder funker ikke optimal, den falder ned hele tiden.

9. desember 2024

Hej,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet. Ventilationsholderen skal selvfølgelig sidde ordentligt – vi anbefaler, at du tjekker, om den er korrekt fastgjort, eller overvejer en alternativ holder, hvis ventilationsdesignet i bilen driller.

Har du fortsat udfordringer, så kontakt os endelig, så finder vi en løsning! 😊

/Tobias, Saphe

Jeg syns det virker overraskende godt

Jeg syns det virker overraskende godt, jeg må jo innrømme at jeg til nå ikke har fått brukt det så mye som jeg gjerne skulle gjort

21. november 2024

Svar fra Saphe

Vi er fortsatt fornøyd med de 4 stjernene, og vi håper du fortsetter å bruke den. ✨Tusen takk skal du ha. /Tristan, Saphe