Rask frakt fungerer greit kunne vært foreksempel tollkontroller innebygd da hadde det vært enda bedre På den tiden jeg har fått brukt saphe hittil har jeg ikke opplevd noen kontroller kun fotobokse... Vis mer
Veldig fornøyd med måten den virker på. At den slår seg på og av automatisk og forbruker veldig lite strøm fra batteri. Oversiktlig visning av data på display. Eneste som trekker litt ned er varsling... Vis mer
Hurtig levering etter bestilling, enkel og grei sak og ta i bruk, ryddig app med oversiktlige innstillinger. Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordla... Vis mer
Gikk fra Safedrive over til Saphe. Liker mye bedre denne boksen. Saphe T. Den er liten og lett. Går på batteri og batteriet varer utrolig lenge og er kjempelett å lade med medfølgende batteribank med... Vis mer
Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.
Gasværksvej 46a, 9000 , Aalborg, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Den fungerer kjempe bra
Noen steder får man ikke opp fartsgrensen eller så får man fail fartsgrense

Svar fra Saphe
Viser fartsgrenser og kontroller. Veldig fornøyd :) gir et lite pip så du slipper å ta øyne fra veien.

Svar fra Saphe
Jeg skulle ønske at denne varsler om dyr i nærheten

Svar fra Saphe
Min Saphe One+ varsler alle fotoboksene jeg har passert (blått blink), men den varsler også en hel masse andre ting (rødt blink). Hvor finner jeg en oversikt over hva som varsles, og kan jeg selv deaktivere slike "falske" varsler?

Svar fra Saphe
SAPHE KONTROLLEN ER SUPER.
den funker meget godt etter at jeg fikk meget god hjelp fra service kontoret .Den varsler når den skal på fotobokser og kontroller som jeg opplevde .
er meget fornøyd med kjøpet.

Svar fra Saphe
Bra produkt. Har ikke fått testet fullt potensialet av produktet men det virker bra.

Svar fra Saphe
synes alt er bra med Saphe, foreløpig har den kun varslt for fotbokser og ingen andre kontroller.

Svar fra Saphe
Ikke helt fornøyd med trafikkalarmen. Må ha konstant oppkobling til mobilen for å fungere. Kjørte sammen med safedrive og saphe viste ingen av meldinger som safedrive varslet. Eneste positivt er at den har innebygget batteri og viser nøyaktig fart, men må bruke gps fra mobilen.

Svar fra Saphe
Valgte å teste denne ut. Har safedrive pro og safer Traffic fra før og da kunne jeg sammenligne. Enheten fra Saphe var lett å sette opp. Fordel med egen app på telefonen der du får varsler og kan endre på innstillinger. Den ga varsler på faste fotobokser og fartsgrenser. Men, opplevde at den ikke var helt oppdatert. Fikk ikke varsler på kontroller etc. i perioden jeg testet. Men, kan hende det blir bedre etterhvert.

Svar fra Saphe
Tilnærmet ubrukelig, melder kun om fotobokser og maser konstant fartsgrense.
Meget skuffet

Svar fra Saphe
Utrolig bra kundeservice og meget godt produkt. Holder godt på strømmen og holder det den lover. Tommel opp fra meg

Svar fra Saphe
Som jeg forventet, viste det seg å være utmerket. Saphe skal ha ros!

Svar fra Saphe
Den har i alle fall fått med seg bokser som står i en rundt men har til gode og melde fare

Svar fra Saphe
Greit produkt. Fornøyd med bruk og funksjoner. Sparer masse med denne.

Svar fra Saphe
Veldig bra at man kan se farten, og blir varslet når man kjører litt over fartsgrensen. Det er ikke alle fartsgrenser som er oppdatert enda, men det kommer nok snart.

Svar fra Saphe
Dere bruker Google maps sitt varslingssystem,
Hadde dette vært opplyst om i reklame hvor dere søker etter testpersoner, hadde jeg aldri bestilt.
Dette har jeg alt innebygd i tlf og bil.
I Google maps er dette faktisk bedre enn duppeditten dere lurer folk til å 'prøve'
Det blir med 1 mnd.