Rask frakt fungerer greit kunne vært foreksempel tollkontroller innebygd da hadde det vært enda bedre På den tiden jeg har fått brukt saphe hittil har jeg ikke opplevd noen kontroller kun fotobokse... Vis mer
Veldig fornøyd med måten den virker på. At den slår seg på og av automatisk og forbruker veldig lite strøm fra batteri. Oversiktlig visning av data på display. Eneste som trekker litt ned er varsling... Vis mer
Hurtig levering etter bestilling, enkel og grei sak og ta i bruk, ryddig app med oversiktlige innstillinger. Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordla... Vis mer
Gikk fra Safedrive over til Saphe. Liker mye bedre denne boksen. Saphe T. Den er liten og lett. Går på batteri og batteriet varer utrolig lenge og er kjempelett å lade med medfølgende batteribank med... Vis mer
Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.
Gasværksvej 46a, 9000 , Aalborg, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kjørte forbi en kontroll men det enheten varslet ikke men det er sikkert ikke så mange enheter i området her eg bor enda.

Svar fra Saphe
Varsler ingenting annet enn fotobokser.
Feil ved skilting av fartsgrenser og virker utdatert programvare. Ikke fornøyd og ønsker egentlig å levere den tilbake. Har betalt for årsabonnement på 540kr og ønsker da å få refundert 495,-kr
Mvh Jonny André Østli

Svar fra Saphe
Har ikke den store opplevelsen så langt. Er nok for få brukere i Nord-Norge enda. Her fungerer Safedrive mye bedre. Fikk varsler på Safedrive i dag, ingenting på Saphe drive ...

Svar fra Saphe
Går ikke og få åpnet denne. Har lagt inn kort nr. flere ganger men blir bare omdirigert til Dansk. Når jeg får åpnet denne kan jeg sammenligne denne enheten med min Safedrive som jeg har hatt imange år. Varsler denne dyr og vegvesen ktrl?

Svar fra Saphe
Rask og enkel bestilling og forsendelse av Saphe Pro Drive. Savner at det ikke følger med en skriftlig brukerveiledning i pakken. Setup i app kan med fordel forenkles og forbedres, særlig integrasjon mot Android Automotive og Android Auto.
Varsling av fotobokser og andre fartskontroller virker OK, men varsling av objekter eks.vis dyr i veien har foreløpig ikke gitt respons. Har møtt både elg og rådyr i veien på hovedveistrekninger på Østlandet uten varsling.
Viser fart med god nøyaktighet.

Svar fra Saphe
Det er dumt at det må være to som melder før varsel blir lagt ut. Her i Nord Norge betyr det at vi aldri får varsel om annet enn fotobokser. Ellers er enheten veldig bra. Høvelig at den har batteri, som varer lenge.

Svar fra Saphe
Fungerer bra som en påminnelse på fartsgrense. For lite nettverk pr. dags dato for å varsle kontroll.

Svar fra Saphe
Den viser kunne fotobokser, og det er ikke grunnen til at man skal betale penger for!

Svar fra Saphe
Dere gir ikke en eneste melding, og en annen gir flere i samme region. skal gi dere en mulighet til å bli berdre med flere abbn. Skal avventene progresjon. Det tar tid å etablere seg med nok abbonenter som melder.

Svar fra Saphe
Kjekk å ha den viser farten bra, og det er noe gamle kart på appen. Ikke fått prøvd den så mye enda da jeg bare har kjørt internt i område rundt der jeg bor.

Svar fra Saphe
Den funker veldig bra, kunne vært enklere å se om det var en trafikk kontroll eller bare et kamera. Men ellers er den helt super!

Svar fra Saphe
Tungvindt og feste anordning er elendig shit
Liten skjerm... Sååååå skuffa...
drite her hadde jeg aldri turt og solgt

Svar fra Saphe
De sendte varen som avtalt, etter 1 uke hadde jeg produktet hos meg i Norge.

Svar fra Saphe
Litt lite nettverk her i området så lite varsler. Men grei i bruk