Saphe Anmeldelser

14 758

4,5

Rask frakt fungerer greit kunne vært foreksempel tollkontroller innebygd da hadde det vært enda bedre På den tiden jeg har fått brukt saphe hittil har jeg ikke opplevd noen kontroller kun fotobokse... Vis mer

Veldig fornøyd med måten den virker på. At den slår seg på og av automatisk og forbruker veldig lite strøm fra batteri. Oversiktlig visning av data på display. Eneste som trekker litt ned er varsling... Vis mer

Hurtig levering etter bestilling, enkel og grei sak og ta i bruk, ryddig app med oversiktlige innstillinger. Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordla... Vis mer

Gikk fra Safedrive over til Saphe. Liker mye bedre denne boksen. Saphe T. Den er liten og lett. Går på batteri og batteriet varer utrolig lenge og er kjempelett å lade med medfølgende batteribank med... Vis mer

1. Elektronikkprodusent
  2. Elektronikkfirma

Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.

Enestående

15k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(14 758)

826 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kjempe opplegg

Kjempe opplegg

13. januar 2025

Svar fra Saphe

Tusen takk for din tilbakemelding! 😊 Det er flott å høre at du er fornøyd med Saphe. Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.
God tur videre, og trygg kjøring! 🚗✨

Fungerer utmerket

Enheten kom raskt i posten. Fungerer utmerket.

16. januar 2025

Svar fra Saphe

Takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at enheten kom raskt frem, og at den fungerer utmerket. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.
God fornøyelse med Saphe, og trygg kjøring! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Kjørte forbi en kontroll men det…

Kjørte forbi en kontroll men det enheten varslet ikke men det er sikkert ikke så mange enheter i området her eg bor enda.

9. januar 2025

Svar fra Saphe

Takk for din tilbakemelding! Det stemmer at antall varsler avhenger av hvor mange brukere som rapporterer i ditt område. I områder med færre enheter kan det ta litt tid før systemet blir mer presist.
Vi setter pris på din tålmodighet, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre dekningen. Hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.
Takk for at du deler din erfaring, og god tur videre! 😊🚗✨

Fungerer fint!

Fungerer fint. Passer på farten for meg.

Svar fra Saphe

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at Saphe fungerer fint for dig og hjælper med at holde styr på farten. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
God og sikker kørsel fremover! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Varsler ingenting annet enn fotobokser

Varsler ingenting annet enn fotobokser.
Feil ved skilting av fartsgrenser og virker utdatert programvare. Ikke fornøyd og ønsker egentlig å levere den tilbake. Har betalt for årsabonnement på 540kr og ønsker da å få refundert 495,-kr
Mvh Jonny André Østli

30. januar 2025

Hei Jonny,

Takk for din beskjed. Vi er lei oss for å høre at din opplevelse med Saphe ikke har levd opp til forventningene dine. 🥹

Vi vil gjerne undersøke saken nærmere og finne en løsning som passer deg best. Kan du kontakte oss på support@saphe.dk eller +45 42903311, så vi kan se på mulighetene sammen?

Vi ser frem til å høre fra deg! 😄

/Asta, Saphe

Ikke den store opplevelsen så langt …

Har ikke den store opplevelsen så langt. Er nok for få brukere i Nord-Norge enda. Her fungerer Safedrive mye bedre. Fikk varsler på Safedrive i dag, ingenting på Saphe drive ...

23. desember 2024

Hei Trond,

Takk for tilbakemeldingen! 😊

Saphe-nettverket vokser hele tiden, men vi forstår at dekningen kan variere avhengig av området.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre systemet, så vi håper at din opplevelse blir bedre over tid.

Hvis du har spørsmål eller opplever tekniske utfordringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss! 🚗💙

/Asta, Saphe

Går ikke og få åpnet denne

Går ikke og få åpnet denne. Har lagt inn kort nr. flere ganger men blir bare omdirigert til Dansk. Når jeg får åpnet denne kan jeg sammenligne denne enheten med min Safedrive som jeg har hatt imange år. Varsler denne dyr og vegvesen ktrl?

16. januar 2025

Hei Hans,

Hvis du opplever problemer med å starte enheten, kan du gjerne kontakte oss på support@saphe.dk eller 42903311, så ser vi på det sammen, slik at du kan sammenligne den med SafeDrive! 😄

Hei

Takk for din melding! 😊 Hvis enheten ikke varslet om fartkontrollen, kan det skyldes at den ikke var bekreftet av flere brukere i systemet. Vi anbefaler alltid å rapportere kontroller, slik at vi sammen kan gjøre varslingene enda bedre. 🚗💨 Har du sjekket om enheten er koblet til riktig? Vi hjelper gjerne hvis du opplever problemer! 😊

/ Emilie, Saphe

God, men kunne vært bedre.

Rask og enkel bestilling og forsendelse av Saphe Pro Drive. Savner at det ikke følger med en skriftlig brukerveiledning i pakken. Setup i app kan med fordel forenkles og forbedres, særlig integrasjon mot Android Automotive og Android Auto.
Varsling av fotobokser og andre fartskontroller virker OK, men varsling av objekter eks.vis dyr i veien har foreløpig ikke gitt respons. Har møtt både elg og rådyr i veien på hovedveistrekninger på Østlandet uten varsling.
Viser fart med god nøyaktighet.

23. januar 2025

Svar fra Saphe

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du hadde en rask og enkel bestilling og forsendelse av Saphe Pro Drive. 📦
Vi beklager at det ikke fulgte med en skriftlig brukerveiledning i pakken. Vi setter pris på dine forslag om å forenkle og forbedre setup i appen, spesielt integrasjonen mot Android Automotive og Android Auto. 📱
Det er godt å høre at varslingen av fotobokser og andre fartskontroller fungerer bra. Vi beklager at varslingen av objekter som dyr i veien ikke har gitt respons. Vi tar dette til etterretning og vil jobbe med å forbedre denne funksjonen. 🦌
Vi er også glade for å høre at fartvisningen er nøyaktig. 🚗
Takk igjen for din ærlige tilbakemelding. Vi setter stor pris på det og vil bruke det til å forbedre våre produkter og tjenester. 🙏

Bra apparat men ......

Det er dumt at det må være to som melder før varsel blir lagt ut. Her i Nord Norge betyr det at vi aldri får varsel om annet enn fotobokser. Ellers er enheten veldig bra. Høvelig at den har batteri, som varer lenge.

Svar fra Saphe

Takk for din tilbakemelding! Det er viktig for oss å presisere, at det kun kreves én melding for å registrere et varsel – ikke to. Vi forstår likevel utfordringen med færre brukere i områder som Nord-Norge, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre dekningsgraden og gjøre systemet mer effektivt for alle brukere, uansett region.
Det er godt å høre at du er fornøyd med selve enheten og dens batterilevetid. Takk for at du deler din erfaring, og hvis du har flere spørsmål eller behov for hjelp, er vår kundeservice alltid klar til å assistere deg! 😊🚗✨

Varsler

Den varsler litt lite men det blir nok bedre til flere brukere som kommer

Svar fra Saphe

Takk for din forståelse og tilbakemelding! Du har helt rett i at varsler kan bli mer presise og hyppige etter hvert som flere brukere bidrar til fellesskapet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten og sette fokus på brukeropplevelsen.
Hvis du opplever spesifikke problemer eller har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Takk for at du deler din erfaring, og vi håper Saphe vil bli enda bedre for deg fremover! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Fungerer bra som en påminnelse på…

Fungerer bra som en påminnelse på fartsgrense. For lite nettverk pr. dags dato for å varsle kontroll.

Hei Lars

Takk for din tilbakemelding 😊

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre nettverket og får stadig flere brukere i Norge, noe som vil bidra til bedre varslinger over tid. Vi setter stor pris på din input og håper du vil merke forbedringer fremover.

/ Anne Sofie, Saphe

Ikke hjelpsom

Den viser kunne fotobokser, og det er ikke grunnen til at man skal betale penger for!

Hej

Tak for din ærlige feedback! Vi beklager, at produktet ikke lever op til dine forventninger. Saphe er designet til at advare om flere forhold, såsom fartkontroller, ulykker og andre trafikale farer, men vi forstår, at det kan være frustrerende, hvis du kun oplever advarsler om fotobokse.
Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge, om der er en løsning på problemet og sikre, at du får det optimale ud af produktet. Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Dere gir ikke en eneste melding

Dere gir ikke en eneste melding, og en annen gir flere i samme region. skal gi dere en mulighet til å bli berdre med flere abbn. Skal avventene progresjon. Det tar tid å etablere seg med nok abbonenter som melder.

23. desember 2024

Svar fra Saphe

Takk for din ærlige tilbakemelding! Vi forstår at det kan være frustrerende når antallet varsler ikke lever opp til forventningene, spesielt når andre løsninger gir flere varsler i samme område. Du har helt rett i at det tar tid å etablere et bredt nok nettverk av brukere for å sikre pålitelige og hyppige varsler.
Vi setter stor pris på at du gir oss muligheten til å forbedre oss og bygge opp et sterkere nettverk. Din tålmodighet og støtte er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både produktet og brukeropplevelsen.
Takk for at du deler dine tanker, og vi håper å kunne vise fremgang fremover! 😊🚗✨

En god opplevelse

Kjekk å ha den viser farten bra, og det er noe gamle kart på appen. Ikke fått prøvd den så mye enda da jeg bare har kjørt internt i område rundt der jeg bor.

Hei Morten

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så godt å høre at du synes den er kjekk å ha, og at fartvisningen fungerer bra. Vi jobber kontinuerlig med oppdateringer, så vi setter pris på din input om kartene. Håper du får testet den mer etter hvert – god tur! 🚗💨👏

/ Emilie, Saphe

Den funker veldig bra

Den funker veldig bra, kunne vært enklere å se om det var en trafikk kontroll eller bare et kamera. Men ellers er den helt super!

2. januar 2025

Hej Jacob

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du synes Saphe fungerer veldig bra. Vi forstår at det kunne vært tydeligere å skille mellom trafikkontroll og kamera, og vi tar dette som en verdifull tilbakemelding for videre forbedringer.
Takk for at du delte din opplevelse, og vi er glade for at du ellers er fornøyd med produktet! 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Tungvindt og feste anordning er elendig…

Tungvindt og feste anordning er elendig shit
Liten skjerm... Sååååå skuffa...
drite her hadde jeg aldri turt og solgt

9. januar 2025

Svar fra Saphe

Takk for din ærlige tilbakemelding! Vi beklager å høre at du er skuffet over produktet og opplever utfordringer med både festeanordningen og skjermstørrelsen. Din opplevelse er viktig for oss, og vi tar det til etterretning.
Vi ønsker å forstå og hjelpe deg med eventuelle problemer, så vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice direkte. Vi vil gjerne finne en løsning som kan forbedre din opplevelse.
Takk for at du deler din mening – det hjelper oss å bli bedre. 😊🚗✨

/Emma, Saphe

Litt lite nettverk her i området så…

Litt lite nettverk her i området så lite varsler. Men grei i bruk

Hei Steinsvik,

Takk for din tilbakemelding! Det er bra å høre at du synes enheten er grei i bruk. Manglende varsler kan skyldes at det er færre brukere i ditt område som rapporterer hendelser. Vi jobber kontinuerlig med å utvide nettverket, og forhåpentligvis vil du oppleve forbedringer fremover.

Vi setter pris på at du deler din erfaring! 😊

/Michael, Saphe