Rask frakt fungerer greit kunne vært foreksempel tollkontroller innebygd da hadde det vært enda bedre På den tiden jeg har fått brukt saphe hittil har jeg ikke opplevd noen kontroller kun fotobokse... Vis mer
Veldig fornøyd med måten den virker på. At den slår seg på og av automatisk og forbruker veldig lite strøm fra batteri. Oversiktlig visning av data på display. Eneste som trekker litt ned er varsling... Vis mer
Hurtig levering etter bestilling, enkel og grei sak og ta i bruk, ryddig app med oversiktlige innstillinger. Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordla... Vis mer
Gikk fra Safedrive over til Saphe. Liker mye bedre denne boksen. Saphe T. Den er liten og lett. Går på batteri og batteriet varer utrolig lenge og er kjempelett å lade med medfølgende batteribank med... Vis mer
Saphe er en dansk teknologivirksomhed, der udvikler intelligente trafiksystemer, der gør en forskel og reducerer antallet af trafikrelaterede ulykker. Saphe blev grundlagt i 2015 og tæller i dag 25+ medarbejdere. Siden starten er der solgt over 1.000.000 trafikalarmer. Faktisk sidder der en Saphe trafikalarm i 1 ud af 5 biler i Danmark. De mange solgte enheder betyder, at vi kan tilbyde et enormt netværk af brugere og dermed den bedste platform for deling af trafikdata.
Gasværksvej 46a, 9000 , Aalborg, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Fungerer ok
Med flere brukere som bruker den i hele landet ikke bare klynger så vill den bli bedre men funker helt ok nå. 4/5 *

Svar fra Saphe
Positivt er at det finnes gps sammen med enheten. Negativt så langt er at det er lite oppdatering om kontroller og varsler. Vet at jo flere som bruker jo bedre blir det. Fortsetter og bruker enheten.

Svar fra Saphe
Negativt' Melder ikke om kontroll, fare, jeg melder inn men ser ikke at der blir registrert noe. Har fremdeles ikke fått noen varsel.
Positivt Fartsmåler, GPS veldig bra. (Finnmark Norge)

Svar fra Saphe
Veldig bra,minte meg på at nå kom vi til fotoboks,og jeg så at jeg holdt fartsgrensen.Har bare vært 1 lang tur som jeg har fått prøvd den 😀👍

Svar fra Saphe
Vel for det første trodde jeg at denne viste også politikontroller og lignende men det gjør den ikke.. så jeg må melde pass videre. Selve apparatet kan lades og applikasjon åå telefon fungerer utmerket sånn sett.

Svar fra Saphe
Har prøvd denne snart en mnd nå, funker helt greit, men trenger flere brukere i Nordland, Norge for at jeg skal ha fult utbytte av den å for og synes den er tipp topp og 5 stjerner, men håper dette kommer, jeg anbefaler den i allefall til alle jeg kjenner og håper bruker basen vokser fort.
Kommer til å fortsette å prøve den ut å gi den et verdig forsøk noen mnd til.

Svar fra Saphe
Får ingennvarsler utenom faste fotobokser antar det er alt for få enheter i mrådet til å være noe til hjelp. Reell fart målt fra gps på mobil er eneste nyttige men de har jeg jo på mobilen uansett.

Enheten:
Den er liten og veldig praktisk, den krever ingen ledning da denne har innebygd batteri som varer ganske lenge. Medfølger lader som er veldig praktisk.
APP:
Må ha appen åpen og Bluetooth koblet til for at denne skal virke. Noe minus, men sånn denne er satt opp.
Etter bruk, føler jeg denne ikke har gitt meg noe verdi. Da det ser ut som er mye mindre marked i Norge og ingen varsling kommer opp. Kjørt over 4-6 timer daglig.
Enkelte plasser register den ikke fotoboks eller gir varsling om dette.
Det finnes 2 knapper på denne enheten, hvordan de brukes. Noe usikker på.
Er noe for lite marked i Noege for denne pr nå.

Svar fra Saphe
Fornøyd med produktet og tjenesten.
Venter og håper på flere brukere på plassen vi bor på🤞

Ikke imponert.
Stopper, låser seg og til tider så lever den sitt eget liv.
Mener jeg har gjort alt riktig, men får den ikke til å virke slik det reklameres for. Har fått varsling som ikke er reelle, mulig det er brukerfeil, men skjønner ikke helt hvordan jeg skulle gjort noe annerledes.

Svar fra Saphe
Ok i bruk, fått kun fotoboks varsler. Har ikke vært fartskontroller eller farevarsel, når jeg har vært ute og kjørt.
Litt simpel plastikk utførelse.
Skulle vært gratis måneds abonnement i en prøveperiode, da har sikkert flere vært med og testet ut. Flere brukere=flere varsel ved eventuelle kontroller.

Svar fra Saphe
Den er ikke pålitelig mange standar fotobokser den ikke varsler og stopper opp så fort du kommer inn i en tunell. Den er ikke bra ifht dere konkurrenter.

Svar fra Saphe
Dårlig på alt egentlig Den varsler hastigheter. Den varsler IKKE politikontroller , dyr i veibanen/hindringer og biluhell Jeg er slett ikke fornøyd med denne

Svar fra Saphe
Jeg trodde at Saphe enhet er selvstående (dvs med eget 4G netteverk) men det ser ut som det er bare ekstern skjerm til appen på mobilen koblet via Bluetooth. Den varsler bare om eksisterende fotobokser. Det er litt irriterende at den bipper hver gang man kjører til område med en annen fartsgrense en nåværende. Kan bli nyttig for noen men det er ingen til å sammenligne med god og sikker Safe Drive (tildligere - GPS radar). Beklager at jeg sier dette men det skulle bli en ærlig bedømmelse så sånn det er.