2,6

Under middels

Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Dårlig kundeservice på tlf

Ringer kundeservice og velger alternativet for å bli oppringt igjen på grunn av kø. Da tlf min ringer, rekker jeg så vidt å si «hei» før kundebehandleren legger på. Dette syns jeg var en ekkel måte å unngå kunder på. Jeg ringer derfor opp og venter gjennom køtiden over tlf. En mann svarer og jeg spør om å bli satt over til en spesifikk butikk ettersom jeg ønsker en vare langt av for et par timer. Dette var en outlet-vare som jeg ønsket å sikre meg (1-2 stk igjen på lager). Fikk beskjed om at dette ikke var mulig. Spurte igjen om han kunne være så snill, jeg ønsket bare å holde av varen en liten stund mens jeg kom meg til butikken. Han fortalte at butikkene ikke hadde kapasitet til å legge av varer. Jeg har forståelse for at forskjellige kjeder ønsker forskjellige regler, det går fint. Jeg bare syns det var en ekkel måte å møte meg som kunde. Svarene jeg fikk var korte og han hadde et negativt og surt tonefall. Jeg har mange år med erfaring som ansatt i butikker selv, og jeg har alltid opplevd man skal strekke seg så langt man kan for kunder, om ikke hvertfall være blid og positiv mens man forklarer. Varen ønsker jeg uansett og får håpe den er på lager. Synd jeg ikke får tak i det et annet sted, da hadde jeg heller kjøpt det der fremfor Rusta.

20. april 2026

Medlem

Har nå har vært i kontakt med kundeservice mange ganger, mail og tlf. Det er registrert et helt annet navn på tlfnr mitt. Makan til dårlig service skal du lete lenge etter!!

5. desember 2025

Hei Anita,
takk for anmeldelsen din!
Vi setter pris på tilbakemeldingen og at du tok deg tid til å skrive dette .
For ytterligere bistand i saken er du velkommen til å kontakte vår kundeservice: https://www.rusta.com/no/no/informasjon/kundeservice/kontakt--oss/
Vi i Rusta ønsker deg en fin dag!

Låst meg ut av kontoen min

Toskene har låst meg ut av kontoen min, og jeg bruker riktig passord. Fatter ikke at det er mulig.

24. september 2025

Hei,

Takk for at du kontaktet oss! Det høres frustrerende ut at du ikke får tilgang til kontoen din. Vi anbefaler at du prøver å tilbakestille passordet via “Glemt passord”-funksjonen på innloggingssiden.

Hvis det fortsatt ikke fungerer, vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet på hjemmesiden, så hjelper vi deg med å få tilgang til kontoen.

Vi håper dette løser problemet raskt! // Team Rusta

Mistet mitt kredittkort i dag

Mistet mitt kredittkort i dag, antakelig på Rusta. Ringte kundeservice for å høre om det var funnet. De forsøkte å kontakte butikken for å høre, men etter ca 20 sekunder kom de tilbake med beskjeden om at de ikke fikk kontakt med butikken der jeg hadde handlet. Jeg spurte om de kunne være så greie å ringe meg opp dersom kortet skulle dukke opp. Dette ble avslått. Snakk om elendig service.

10. november 2023

Hei Dagfinn,
takk for anmeldelsen din!
Vi setter pris på tilbakemeldingen og at du tok deg tid til å skrive dette da vi alltid streber etter å bli bedre. Vi håper du får en bedre opplevelse neste gang du er i kontakt med oss.
Vi i Rusta ønsker deg en fin dag!

Vis anmeldelser på alle språk. (95 anmeldelser)