Selskapet har svart
Via whatsapp had ik snel contact over een product, eigenaar was erg aardig en product van goede kwaliteit.
Verscholen aan de rand van het Arnhemse centrum ontdek je Kunsthuis bijKlaas, een plek waar creativiteit en straatcultuur elkaar ontmoeten. Dit is geen doorsnee winkel, maar een levendig paradijs voor liefhebbers van urban art in al zijn facetten. Zodra je binnenstapt, word je omringd door een explosie van kleur. Rijen spuitbussen in talloze tinten, markers die om aandacht vragen en unieke kunstwerken die je vanaf de muren begroeten. Of je nu een ervaren graffiti-artiest bent of een nieuwsgierige beginner – hier vind je jouw inspiratie. Wat bijKlaas echt bijzonder maakt, is de exporuimte waar elk kwartaal een nieuwe kunstenaar wordt gepresenteerd. Daarnaast biedt 'deMuur' in de binnentuin een wisselend canvas: elke twee maanden transformeert een kunstenaar deze muur tot een tijdelijk meesterwerk. De gelimiteerde prints hiervan zijn gewilde verzamelobjecten. Of je nu komt voor Montana Cans spuitbussen, een graffiti-workshop of een handbeschilderd skateboard als kunstobject – bij Kunsthuis bijKlaas word je altijd verwelkomd met oprechte passie en kennis.
Klarendalseweg 109, 6822 GD, Arnhem, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige winkel met unieke items. Ik kocht een print van de muurschildering in de tuin achter de winkel. Na verloop van tijd krijgt een volgende kunstenaar de gelegenheid de muur te beschilderen. Dat maakt de prints extra uniek. De kwaliteit en bezorging van de print die ik kocht waren prima.

Super gave shop en Klaas is de baas :D
Wij zijn heel blij met de service van Klaas en super gave kunst van Mr Clements.
Klaas is een bevlogen eigenaar, hij staat achter het werk wat hij verkoopt.
Kan er enthousiast over vertellen.
De service was goed, vriendelijk, snel en aandachtig.

Svar fra bijKlaas
Wat een geweldige inspirerende, openende en verruimende plek én ontvangst. Klaas heeft ons gewldig gehoplen om -naast een prachtig stukje kunst voor ons huis aan te schaffen- ook geholpen hoe dit het best opgehangen kan worden. In alle handelingen en manieren van contact klinkt het vakmanschap en de verugde voor moderne kunst door. Nu het kunstwerk hangt kijk ik nadat ik naar de kunst heb gekeken met deze blijheid ook de wereld in. Dank Klaas!

Svar fra bijKlaas
Ontzettend fijne winkel en klaas is top! Haalt altijd alles uit de kast om je te helpen, geweldig behulpzaam
Bestelling ontvangen in goede verpakking, inclusief leuke verrassing en product beter dan verwacht. Uitstekende kwaliteit!
Really love the overall vibe, it’s a sort of creative hub, there is always something new to see. A very good pallet of high quality art decks and art toys. Always some expo from new and upcoming artist. But also just for (urban)art supplies it’s a splendid location to go to.
Gave spullen, snelle levering, goed verpakt met iets extra's. Super tevreden!

Svar fra bijKlaas
Thanks Nikolaas for all the help and being flexible! Take care.
Xander (Astrant)
Great store, great products, nice and helpfull shop owner. Opening hours could be improved.

Svar fra bijKlaas
Ondanks Corona maatregelen kon ik het super snel ophalen. Goede service en kwaliteit.

Svar fra bijKlaas
Allereerst, het product is naar verwachting en superleuk! Echter... ik heb gevraagd en betaald voor een aangetekende verzending gezien de beperkte oplage van het product. De zending is echter door de brievenbus gepropt, letterlijk, het paste net. Dus niks aangetekend. En door deze werkwijze is de envelop totaal verfrommeld en de bijgesloten sticker van de artiest (cadeautje van Rolling Vinyl) is volledig gekreukeld. Ik zou adviseren eens met de verzender te praten, en een betere verpakking kiezen. En ik kies niet meer voor aangetekend.

Svar fra bijKlaas
Wat een top service!! De eigenaar kwam mijn bestelling hoogst persoonlijk afleveren bij mij thuis omdat het spoed was. Zonder extra kosten.

Snel en vriendelijk!
Ken je dit probleem?! 👉🏻 Je bent net lekker bezig aan een klus, heb je ineens niet de juiste kleur Montana Spraypaint in huis 😐 dan kun je bij Nikolaas van Rolling Vinyl terecht, hij heeft veel kleuren op voorraad staan en kan je snel en vriendelijk helpen aan de juiste Montana-Black kleur! En ik heb ontdekt dat hij ook nog eens scherp geprijsd is, dat is nog een extra ster waard.
Bedankt voor de snelle hulp!

Svar fra bijKlaas
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.