Selskapet har svart
We hebben de keuken hier verkocht. We konden makkelijk contact leggen online om de keuken te verkopen. Monteur was vriendelijk en heeft alles netjes gedemonteerd.
Selskapet har svart
Bij de aankoop van ons nieuwe huis kon de keuken die erin zat nog prima een 2e leven mee. Meerdere partijen aangeschreven de keuze was gemakkelijk te maken. Ze reageren snel, komt afspraken na, betaal... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.
Zandheuvel 52-B, 4901HW, Oosterhout, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 84 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Via de site een mail gestuurd om onze keuken te verkopen. Verder alles per mail afgehandeld. Veel vragen heen en weer om te zorgen dat alles voor beide partijen duidelijk was en er geen verrassingen waren. Dit mail contact verliep zeer goed. Vaak binnen een paar uur al een mail terug met antwoorden. Wij wilden onze eerste geplande datum verzetten en dit was ook geen probleem. De demontage verliep prima, De medewerker kwam netjes op de afgesproken tijd en haalde alles keurig weg. Het afgesproken bedrag werd netjes betaald voordat de medewerker weer wegging.

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Super service en komt alle afspraken keurig op tijd na !

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Hieronder een krachtige maar feitelijke review die stevig is, zonder onnodig kwetsende of juridisch risicovolle uitspraken:
⭐☆☆☆☆
Mijn ervaring met Tweedehandskeukenswinkel is helaas zeer teleurstellend.
Op basis van de foto’s en omschrijving heb ik een keuken gekocht zonder deze vooraf te bekijken. Uiteraard begrijp ik dat het om een gebruikte keuken gaat en niet om een nieuwe. Daar had ik ook geen enkel probleem mee. Bij aankomst bleek echter dat dit naar mijn mening niet meer onder een normale gebruikte keuken viel, maar een keuken waarvan zeker de helft onbruikbaar was.
Omdat ik ervan uitging dat dit niet bewust zo aangeboden kon zijn, heb ik direct contact opgenomen met de verkoper en hen de gelegenheid gegeven om mee te denken over een oplossing. Een eerste reactie bleef uit en na aandringen kreeg ik uiteindelijk als antwoord dat het om een gebruikte keuken ging. Dat punt stond echter helemaal niet ter discussie.
Toen ik opnieuw uitlegde dat een aanzienlijk deel van de keuken in een veel slechtere staat verkeerde dan op basis van de foto’s en omschrijving verwacht mocht worden, kreeg ik te horen dat ik maar vooraf had moeten komen kijken. Juist omdat ik vertrouwde op de presentatie van het product, heb ik dat niet gedaan.
Omdat ik toch iets met de aankoop wilde kunnen doen, heb ik inmiddels zelf nieuwe onderkasten aangeschaft. Vervolgens werd aangegeven dat zij niets meer konden betekenen omdat ik die keuze zelf al had gemaakt. Daarmee werd iedere vorm van verantwoordelijkheid feitelijk afgewezen.
Wat mij vooral tegenvalt is niet alleen de staat van de keuken, maar vooral de manier waarop met de klacht is omgegaan. Er werd voortdurend verwezen naar het feit dat het om een gebruikte keuken ging, terwijl de kern van het probleem was dat de daadwerkelijke staat naar mijn mening niet overeenkwam met de verwachtingen die door de foto’s en omschrijving werden gewekt.
Mijn advies aan toekomstige kopers: ga absoluut zelf kijken en vertrouw niet uitsluitend op foto’s en omschrijvingen. Op basis van mijn ervaring kan ik deze onderneming zeker niet aanbevelen.

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Contact vooraf via whatsapp verliep goed. Monteur was vriendelijk en werkt netjes. De keuken is gedemonteerd, de service was goed. Ik zal dit bedrijf aanraden.

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Keuken gekocht op foto mooi,maar bij levering net een slechte puzzel,onderdelen in vuilniszakken her en der beschadigingen ,zal dit bedrijf aan niemand aanraden.Danny
Goed geholpen, netjes gewerkt op tijd serieus met z’n vak bezig

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Snel tot duidelijke afspraken gekomen en ook op die manier nagekomen. Tip: iets beter voorbereid zijn op het afkoppelen en afsluiten (afdoppen) van waterleidingen. Samen goed en op prettige wijze opgelost.

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Via een kennis hier een keuken aangekocht en geplaatst

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Monteur was keurig op tijd. Keuken netjes gedemonteerd en afgevoerd. Betaling vlot. We zijn erg tevreden dat onze keuken een tweede leven krijgt

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Toen we de keuken wilde gaan bekijken was t bedrijf lastig te vinden. Het was n grote schuur ver buitenaf. Personeel wel vriendelijk en behulpzaam. Het kostte wat extra mailtjes en whats appjes om goed af te spreken voor bezorging. Maar uiteindelijk werd t netjes bezorgd. Keuken staat weer gemonteerd. Alles aanwezig vlg afspraak. Wij zijn zeer tevreden.

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Nette monteur en snelle demontage van de keuken!

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
mooie keuken ontvangen en heel aangenaam verrast

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Niet aan te raden !! Onvriendelijk ! Niet correct ! Geen enkel afspraak nagekomen.
Opdringen om te betalen dan leveren ze niks en weigeren om terug te betalen.
Ga niet naar de zee met deze bedrijd

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Bedankt wat een fijne service van tweedehandskeukenswinkel
En nu weet ik voor in de toekomst wie ik kan aanraden👌👌

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland dat geleverd werd, was van zeer slechte kwaliteit. Ondanks dat we dit direct hebben gemeld, gaven ze ons de schuld en beweerden ze dat wij het zelf hadden gedaan. Daarom raad ik deze zaak absoluut niet aan."

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Top! Fijne en professionele demontage! Aanrader!

Svar fra Tweedehandskeukenswinkel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.