Super nöjd när jag bytte glas i mina favoritbågar. Dom lyckades även laga bågarna som hade fått en spricka. Dessutom snabbt utfört. Tror det bara tog nån vecka efter att jag lämnat in dom så fick jag... Vis mer
Se hva andre synes
Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Vis mer
Selskapet har svart
Pga att jag beställde mina glasögon sent, bara ett par veckor innan jag skulle åka iväg på en långresa, hann jag inte få mina glasögon i tid (helt mitt eget fel och de kom fram en dag efter jag åkt).... Vis mer
Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.
Kontaktopplysninger
Västra Stationsgatan 10 D, 82143, BOLLNÄS, Sverige
- +46262801254
- info@renoptik.se
- www.renoptik.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra service,mycket bra kvalite på glaset
Allt bara bäst
Allt bara smidigt, enkelt, bra och billigt

Svar fra RenOptik AB
Perfekta nya glas i mina gamla bågar.
Mycket billigare att byta glas.
Mycket billigare att byta glas.
Skickade mina ray-ban wayfarer
och fick progressiva glas monterade.
Snabbt och enkelt.

Svar fra RenOptik AB
Bra service till bra pris.
Fantastisk service!
Mycket imponerade av sättet som RenOptik hanterade mina frågor. Första inttrycket av glasögonen var att de inte var som jag förväntade mig av slipningen, men snabb respons av RenOptik och en förklaring till att den här slipningen var annorlunda än de glasögon jag jämförde med, vilket gör att mina ögon behöver vänja sig vid dem var helt rätt! Nu fungerar de kanon! Och tack igen för tålamodet att besvara mina frågor! :)

Bra pris Effektiv hantering Bra produkt
Jättenöjd med glasen jag bytte på mina…
Jättenöjd med glasen jag bytte på mina favoritbågar.
Kommer helt klart använda mig av er igen. Tack!

Toppen butiken
Toppen butiken!
Supernöjd och rekommendationer alla.
Har aldrig provat att byta glas i mina…
Har aldrig provat att byta glas i mina "gamla" bågar, men det gick smidigt och bra.

Svar fra RenOptik AB
Bästa onlineföretaget på optik!

Byte av glas
Smidigt att byta glas i gammal båge, det blev perfekt. Snabba svar på fråga via mejl. Supernöjd
Bra kundtjänst och fantastiskt att de…
Bra kundtjänst och fantastiskt att de kunde byta till progressiva glas i ett par glasögon från slutet av 1800-talet som används i mina dramaguidningar.
Bra kommunikation under hela processen
Bra kommunikation under hela processen. Humana priser och det bästa av allt….jag fick behålla mina älsklingsglasögon.

Tack för fint arbete!
Ni är duktiga på vad ni gör, ni känns ärliga och service-minded. Extra plus också för att ni skickade med ett par extra glas och skruvar till mina solglasögon som ni behövde göra specialarbete med!

Snabbt svar på frågor
Snabbt svar på frågor. Enkelt att beställa och snabb leverans. Har nyligen opererat ögonen och behövde därför glas med annan styrka. Min optiker säger dock att det inte går att byta glas i mina tidigare bågar, de vill att jag ska köpa helt nytt. Men mina glasögon var bara 3 år och jag var jättenöjd med bågarna. RenOptik har nu fixat 3 olika bågar (vardagsglasögon, sportglasögon och solglasögon) med nya glas i mina tidigare bågar och de fungerar perfekt : )

Svar fra RenOptik AB
Utmärkt kvalitet, kommunikation och pris.
Mycket nöjd med mina glasögon ( nytt glas i mina gamla favoritbågar). Bra kommunikation från företaget, då glasen var försenade några dar hos leverantören. Mycket prisvärt.
Perfekt
Glasögonbutiker ville inte byta glas i mina 10 år gamla bågar eftersom de ansåg att de var för gamla och slitna. Skickade dem till renoptik som bytte ut glaset och resultatet blev perfekt. Tunna och snygga glas och bågarna har korrigerats så de känns som nya. 10/10.

Nöjd
Allting var bra, väldigt nöjd med min beställning!
Snabbt
Snabbt, enkelt och bra priser. Bra att kunna återanvända bågar man trivs med.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.