Super nöjd när jag bytte glas i mina favoritbågar. Dom lyckades även laga bågarna som hade fått en spricka. Dessutom snabbt utfört. Tror det bara tog nån vecka efter att jag lämnat in dom så fick jag... Vis mer
Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Vis mer
Pga att jag beställde mina glasögon sent, bara ett par veckor innan jag skulle åka iväg på en långresa, hann jag inte få mina glasögon i tid (helt mitt eget fel och de kom fram en dag efter jag åkt).... Vis mer
Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Vis mer
RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.
Västra Stationsgatan 10 D, 82143, BOLLNÄS, Sverige
- +46262801254
- info@renoptik.se
- www.renoptik.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Tre gånger har jag skickat in mina…
Tre gånger har jag skickat in mina glasögon för glasbyte.
Lika nöjd varje gång. Smidig hantering.
Funkar jättebra
Funkar jättebra! Tog ca 2 veckor. Kommer använda igen!
Allt blev som jag önskade
Snabb leverans och trevlig personal
Efter kreditupplysning tagits snabb leverans av provbågar. Efter beställning mycket snabb leverans av glasögonen. Jag blev också kontaktad för rådgivning angående glastjocklek, vilket var ett bra tips för mig. Bra och trevlig kundservice!
Jag svarar inte på frågor om min "…
Jag svarar inte på frågor om min " upplevelse" jag har inte köpt ett äventyr.

Svar fra RenOptik AB
Allt perfekt
Bra kommunikation, fick precis de glasögon och de tillval jag ville ha.
Snabb och bra service & kommunikation
Snabb och bra service & kommunikation
Supernöjd
Allt fungerade jättebra Anlitat renoptik förr och kan verkligen rekommendera denna optiker
I didn't wait for long time
I didn't wait for long time , really good price and good quality . I recommend.
Toppen!
Lika bra som vanligt, har bytt många glas hos er och alltid lika nöjd.
* Mycket kunnig och erfaren personal
* Mycket kunnig och erfaren personal
* Stort urval av kvalitetsglasögon
Enkelt att göra ett glasbyte
Enkelt att göra ett glasbyte, tydliga instruktioner hur man skickar bågarna. Tar 2-3 veckor men med lite tålamod får man fina glas tillbaka. Jag är supernöjd, har använt tjänsten 3 ggr nu
Bytt glas i två bågar och bifogat…
Bytt glas i två bågar och bifogat glasögonrecept. Mycket nöjd.
Mycket bra ,superhärliga glasögon 👍
Smidigt och bra service
Smidigt och bra service då jag valde progressiva glas i egna bågar! Det enda jag önskar att jag uppmärksammat tydligare på hemsidan var den lilla rutan att klicka i avseende antireflex behandling.
Smidig beställning och bra pris
Toppenbra
Extra bra att man kunde skicka med egna bågar!
Upplevde inga problem
Oseriösa.
Oseriösa.
Meddelar inte när de ändrar i en order.
Om så skett har missförstånd rättats till.

Svar fra RenOptik AB