Vanaf het allereerste contact voelde het vertrouwd. Je hebt contact met één persoon wat ik heel prettig vind en daar waar ik het spannend vond en wat vertrouwen verloor was er steeds even contact. Mi... Vis mer
Se hva andre synes
Onlangs heeft Bjorn Valkering ons uitstekend geholpen met een financieel vraagstuk. De communicatie verliep heel vlot en prettig. Bjorn gaf duidelijke uitleg, waardoor we precies wisten waar we aan to... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben erg tevreden over de begeleiding. We hadden één vaste contactpersoon, er werd goed met ons meegedacht en onze hypotheekaanvraag werd snel opgepakt. Als verbeterpunt zou ik noemen dat het fijn w... Vis mer
Selskapet har svart
Ze kwamen al de afspraken goed na, alleen ze zijn helemaal op de digitale vorm aangewezen,maar voor ons was dat heel lastig dus wij moesten steeds hulp van derden in roepen. Dank voor jullie inzet.... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.
Kontaktopplysninger
Bestevaerstraat 67P, 1812 PC, Alkmaar, Nederland
- 085 401 5280
- info@qonsult.nl
- www.qonsult.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In cijfers is mijn waardering een 9.
Toelichting: prettig contact, goede beschikbaarheid, snelle en heldere uitleg online.
Ik had problemen met uploaden van documenten. Daardoor ontstond wat vertraging. Er was flexibiliteit om toch tot snelle afronding te komen.

Svar fra Qonsult B.V.
Fijne ondersteunen en snelle…
Fijne ondersteunen en snelle afhandeling. Bij vragen ook makkelijk bereikbaar.

Svar fra Qonsult B.V.
Duidelijk, transparant en eerlijk advies
Qonsult bv heeft mij heel fijn geholpen. Heb niet eerder zulke duidelijke en transparante uitleg gekregen. Roger was altijd bereid nog extra uitleg te geven, kreeg ook altijd snel reactie op mails of telefoon. Alles aanleveren in het portaal is makkelijk en erg overzichtelijk. Nadat mijn hypotheek geregeld was heb ik nog een vrijblijvend gesprek over mijn verzekeringen gehad. De adviseur gaf eerlijk aan dat ik goedkoper uit ben bij mijn huidige verzekering dus dat ik die beter kan houden. Top!

Uiteindelijk goed geregeld
Uiteindelijk goed geregeld , alleen het telefonisch contact is minder goed georganiseerd. De eerste helpdesk medewerkers zijn meestal overbodig doordat ze telkens moeten overleggen met 2e lijn en dan alsnog moeten antwoorden met een nietszeggend antwoord .

Serieus en razend snel.
Na verschillende vruchteloze pogingen kwamen we bij Qonsult uit en daarna ging het allemaal heel snel van start.
Duidelijke uitleg en ondersteuning indien gewenst.
Veel computerwerk dus enige handigheid daarin is wel prettig.

Svar fra Qonsult B.V.
Erg snel en goed geregeld en alles gaat snel via mail
Erg snel en goed geregeld en alles

Svar fra Qonsult B.V.
Professionele heldere en gedetailleerde…
Professionele heldere en gedetailleerde uitleg van de opties
Ik ervoer de heer Schouten als een bijzonder rustige en geduldige gesprekspartner die al mijn oorspronkelijke en tijdens het consult opgekomen vragen vakkundig en naar volle tevredenheid beantwoordde.

Uitstekend ervaring
Vanaf het eerste gesprek tot aan de definitieve goedkeuring van de hypotheek verhoging door de bank ben ik uitstekend geholpen door Roman Touber. Alles werd vanaf het begin duidelijk en transparant uitgelegd, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De communicatie was helder en professioneel, en vragen werden altijd snel beantwoord. Het hele proces verliep soepel en alle stappen werden tijdig opgepakt. Dankzij jullie inzet en begeleiding heb ik het traject als prettig en stressvrij ervaren. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies.

Svar fra Qonsult B.V.
Betrouwbaar en professioneel advies, correcte en snelle afwikkeling.
Heel vriendelijk en zeer goed advies gekregen. Ook de afspraken zijn allemaal correct nagekomen.

Svar fra Qonsult B.V.
Qonsult heeft zijn zaken goed op orde
Ik zocht een adviseur die mij kon helpen bij het ophogen van mijn hypotheek. Qonsult heeft goede reviews dus vorige week dinsdagavond mijn kennismaking met Cain. En vandaag, een week later, ligt er al een definitieve offerte. Qonsult heeft zijn zaken goed op orde. Ze weten waar ze mee bezig zijn en zijn goed bereikbaar. Ik zal niet veel hypotheken meer afsluiten gezien mijn leeftijd van bijna 66. Anders zou ik wederom voor Qonsult gaan.

Svar fra Qonsult B.V.
Hypotheek oversluiten blijkt te lukken…
Hypotheek oversluiten blijkt te lukken via Qonsult. Heel blij mee :)

Stay away
Stay away! They tell you what you want to hear to get you to sign the co ntract, because once the contract is signed, they can demand money from you. They don't care about ypur financial wellbeing, or informing you of the risks etc. Unsustainable business practices that caused months of stress and hell in my life.

Blije klant
Er waren nogal wat obstakels die overwonnen dienen te worden. Met heel veel geduld is het gelukkig in orde gekomen. We zijn blij met het extra stukje liquide middelen, zodat we de renovatie van ons fijne huisje rond kunnen krijgen.

Goede ervaring met hypotheekadviseur
De aanvraag van een hypotheek ging snel. Al vanaf het eerste orienterende gesprek tot en met de afhandeling van de definitieve hypotheek 7s er regelmatig en goed en duidelijk contact geweest met de hypotheekadviseur, zowel telefonisch als via de mail.
Het aanleveren van documenten gaat snel en makkelijk via de portal.

Svar fra Qonsult B.V.
WE ZIJN ZEER VRIENDELIJK EN SNEL…
WE ZIJN ZEER VRIENDELIJK EN SNEL BEHANDELD DOOR HET PERSONEEL , MET NAME OOK DOOR ARNO IN HET BIJZONDER

Svar fra Qonsult B.V.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.