Qonsult B.V. Anmeldelser 647

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende kennis en meedenken van Roman Vrasdonk en op alle gestelde vragen een duidelijk antwoord gekregen en de gevraagde doelstelling bereikt. Alleen jammer dat Yvar met berichten kwam in de nac... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Arno en alles verliep soepel. Hij heeft in principe alles voor ons geregeld en vertelde alles heel helder. Al met al, een prima ervaring! Jullie zijn to... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Finanskonsulent

Skrevet av virksomheten

Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende kennis en meedenken van…

Alleen jammer dat Yvar met berichten kwam in de nachturen om een en ander te vragen, terwijl we dit al met Roman geregeld hadden. Het automatiseringssysteem moet m.i. dientengevolge aangepast worden en eerst navraag te doen bij de behandelaar voordat er weer een bericht (klakkeloos) verzonden wordt . Het eerste contact was op 24-2-2026 en medio april 2026 was het geregeld. Top

24. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Robin heeft ons heel goed geholpen…

Robin heeft ons heel goed geholpen vanaf het eerste moment met de hypotheek aanvraag, vertelde ons duidelijk wat er mogelijk was en wat niet. Op die manier hadden wij eigenlijk binnen no time precies de woning gevonden waar we naar op zoek waren!

10. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik probeerde een ONLINE tool om…

Ik probeerde een ONLINE tool om overwaarde te berekenen. In plaats daarvan werden al mijn gegevens door gestuurd. Dit soort misleiding is van het hufterige af. Hierop een mail gestuurd dat zij alle gegevens van mij moeten verwijderen, maar helaas 0 op request. Vervolgens kreeg ik ondanks mijn verzoek toch nog mail en niet veel later een telefoontje.
Inmiddels een klacht ingediend bij de juiste instantie hierover.

8. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent and professional financial support.

Excellent financial support and services by Qonsult in two different mortgage requests.
Arno K demonstrated his professional consulting approach, with the right adequate advices on a friendly but also on a persistent way, like it should be.
I do recommend them.

15. mai 2026

Beste Rene,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u in Qonsult heeft gesteld bij twee verschillende hypotheekaanvragen.

Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als professioneel en prettig heeft ervaren. Uw complimenten voor Arno geven we uiteraard graag aan hem door. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen van deskundig advies te voorzien, maar hen ook gedurende het hele traject betrokken en zorgvuldig te begeleiden.

Dank voor uw aanbeveling en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u alle goeds toe en staan uiteraard graag weer voor u klaar wanneer u in de toekomst financiële vragen heeft.

Alles snel duidelijk en goed geregeld

Alles snel duidelijk en goed geregeld

Beste Diego,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat alles snel, duidelijk en goed geregeld was. Daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult en voor het delen van je positieve ervaring.

We wensen je veel succes en staan uiteraard graag voor je klaar als je in de toekomst nog vragen hebt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij vonden het een hele fijne…

Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Arno en alles verliep soepel. Hij heeft in principe alles voor ons geregeld en vertelde alles heel helder. Al met al, een prima ervaring! Jullie zijn top bedankt
Voor jullie inzet met vriendelijke groeten fam Boshuizen

8. april 2026

Beste familie Boshuizen,

Hartelijk dank voor jullie mooie review en het vertrouwen in Qonsult! Wat fijn om te horen dat jullie de samenwerking met Arno als zo prettig hebben ervaren en dat alles soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat het traject duidelijk en zorgeloos verloopt, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook jullie ervaring was.

Ik zal jullie complimenten zeker doorgeven aan Arno. Namens ons hele team wensen we jullie veel geluk en woonplezier toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben heel goed geholpen tot nu toe.

Ben heel goed geholpen tot nu toe.
Was een prettige ervaring.

3. juni 2026

Beste Michel,

Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je tot nu toe zo goed bent geholpen en dat je het traject als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor!

We waarderen je vertrouwen in Qonsult en staan uiteraard klaar om je verder te begeleiden bij de volgende stappen.

David heeft me

David heeft me super geholpen. Goede begeleiding en heldere uitleg.

28. mai 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat David je zo goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over de begeleiding en heldere uitleg.

We waarderen je vertrouwen in Qonsult enorm en wensen je veel succes met de verdere stappen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

aanrader!

aanrader! ze gaan duidelijk en netjes te werk voor je. bij vragen kon ik altijd terecht. joey heeft me heel goed geholpen bij de aanvraag.

13. mai 2026

Beste Kate,

Hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat je onze werkwijze als duidelijk en netjes hebt ervaren en dat je altijd bij ons terecht kon met je vragen.

We geven je complimenten graag door aan Joey. Mooi om te lezen dat hij je zo goed heeft kunnen begeleiden tijdens de aanvraag.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult en we wensen je het allerbeste voor de toekomst!

vakkundig en soepel proces

telefonisch alles en duidelijk uitgelegd voordat we besloten om hier gebruik van te maken. Daar was allruimte voor. Het traject zelf heeft Joey(onze consulter)ons goed begeleid, we konden ten alle tijden een beroep op hem doen. Altijd een snelle reactie terug, via mail of telefonisch. Niks geen opdringen maar heel netjes en vakkundig dit proces begeleid. Soms was het lastig de juiste documenten aan te leveren maar ook dat is goed gekomen. Hele positieve ervaring was dit proces. Zeker aan te raden en joey is een topper.

1. juni 2026

Beste Bert,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je vanaf het eerste telefonische contact duidelijke uitleg hebt gekregen en dat er alle ruimte was om een weloverwogen keuze te maken.

Geweldig om te lezen dat Joey je gedurende het hele traject zo goed heeft begeleid en altijd bereikbaar was voor vragen. We vinden persoonlijke begeleiding, snelle communicatie en deskundig advies erg belangrijk, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Ook bedankt voor je begrip tijdens het aanleveren van de documenten. We weten dat dit soms een uitdaging kan zijn, maar fijn dat alles uiteindelijk goed is verlopen.

Namens het hele team bedanken we je voor het vertrouwen in Qonsult en voor je aanbeveling. We wensen je het allerbeste toe en staan uiteraard graag voor je klaar als je in de toekomst nog vragen hebt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg fijn samengewerkt met Ravian van…

Erg fijn samengewerkt met Ravian van Qonsult. Ondanks mijn wat ingewikkeldere situatie met twee inkomens en toeslagen is het uiteindelijk toch gelukt voor het volledige bedrag bij een bank te financieren. Het is mede gelukt door hele nuttige en belangrijke extra informatie mee te leveren aan de bank waar ik zelf niet zou zijn opgekomen. Top!

1. juni 2026

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de samenwerking met Ravian zo prettig is verlopen.

Mooi dat het, ondanks de wat ingewikkeldere situatie, toch is gelukt om het volledige bedrag bij de bank te financieren. Goed om te horen dat de extra informatie richting de bank hierin echt van waarde is geweest.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult en we wensen je heel veel woonplezier toe!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De hele aanvraag en realisatie goed en…

De hele aanvraag en realisatie goed en vlot verlopen.

Beste heer/mevrouw Putters,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat de aanvraag en de realisatie van uw hypotheek goed en vlot zijn verlopen.

Wij streven ernaar om het traject zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, dus het is mooi om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas op met zomaar iets tekenen!

Hoewel sommige klanten positief zijn over de hypothecaire lening via Qonsult, zet ik grote vraagtekens bij hun werkwijze en de voorwaarden op de lange termijn. Sommige personen zijn misschien heel blij dat ze een hypothecaire geldlening hebben verkregen met behulp van Qonsult, maar ik hoop dat de kleine lettertjes bij hen ook kloppen. Je wilt bij een toekomstige aanpassing van je lening of verkoop van de woning immers niet tegen vervelende consequenties aanlopen. De zorgvuldigheidsplicht wordt hier ernstig geschonden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek liet de contactpersoon direct een 'overeenkomst van opdracht' tekenen onder het voorwendsel dat dit nodig is om informatie op te vragen. Hierbij wordt bewust verzwegen dat dit direct een financiële verplichting meebrengt. Zodra er getekend is, slaat de vriendelijke toon van de zichzelf benoemde directeuren Tygo of Ivar om in een dwingende houding als de informatieoverdracht vertraging oploopt, ondanks eerdere duidelijke afspraken met jouw eigen contactpersoon over een langere doorlooptijd. Een hypotheek is de grootste financiële verplichting in een mensenleven; dit vereist vertrouwen, geen intimidatie. Hoewel Qonsult na het eerste gesprek en enkele dwingende e-mails inhoudelijk niets heeft gepresteerd, heb ik uiteindelijk de afkoopsom maar betaald om van ze af te zijn. Een zeer slechte ervaring!

2. juni 2025

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u het traject op deze manier heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed begrijpen welke afspraken worden gemaakt en welke kosten eventueel van toepassing zijn. De overeenkomst van opdracht die wordt ondertekend, bevat deze informatie en wordt gebruikt om onze dienstverlening officieel te kunnen starten. Het is uiteraard nooit onze bedoeling om onduidelijkheid te laten ontstaan over de inhoud of gevolgen hiervan.

Daarnaast betreuren wij het dat onze communicatie door u als dwingend is ervaren. In hypotheektrajecten zijn wij afhankelijk van tijdige aanlevering van informatie om dossiers goed te kunnen beoordelen en begeleiden. Daarbij streven wij er altijd naar om professioneel en respectvol te communiceren.

Wij herkennen ons niet volledig in het beeld dat u schetst, maar nemen uw feedback serieus. We vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en wensen u het allerbeste voor de toekomst.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles is prima gegaan maar ik ben meer…

Alles is prima gegaan maar ik ben meer van het telefonisch contact ipm mailen

20. mai 2026

Beste Arie,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles prima is verlopen en dat u tevreden bent over het traject. We waarderen uw feedback over het contact via e-mail. Hoewel onze werkwijze grotendeels digitaal is ingericht om processen snel en efficiënt te laten verlopen, begrijpen we heel goed dat persoonlijk telefonisch contact voor veel mensen prettig is.

Bedankt voor uw vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hypotheekaanvraag ging erg soepel en snel

Onze ervaring met Qonsult was erg positief. Dani heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid bij de hypotheekaanvraag voor ons eerste huis. De communicatie was duidelijk, we konden altijd terecht met vragen en alles werd snel en netjes geregeld. Dankzij zijn hulp is het hele proces soepel verlopen. Erg tevreden!

Beste Xander,

Hartelijk dank voor deze prachtige review en het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat de hypotheekaanvraag voor jullie eerste woning zo soepel en snel is verlopen.

We zijn blij dat Dani jullie van begin tot eind goed heeft kunnen begeleiden en dat jullie de communicatie als duidelijk en prettig hebben ervaren. Een eerste huis kopen is een bijzondere stap, en het is mooi om te lezen dat we daar op een positieve manier aan hebben kunnen bijdragen.

Wij wensen jullie heel veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe woning! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Eigenaar van qonsult

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv