Ik heb gisteren aankopen gedaan bij Pelckmans Turnhout. Er is een enorm assortiment en een keuze maken is moeilijk. Heel tevreden met mijn aankoop. Bij het aanmaken van mijn klantenkaart had ik echte... Vis mer
Se hva andre synes
Ondanks het vroege uur, was het er zeer druk, zelfs zoveel ongeduldige mensen die een man met een rollator zelfs durven aanrijden. Maar dit heeft niets met tuincentrum Pelckmans te maken, zij blijven... Vis mer
Zeer slechte service. 3 weken een bestelling geplaatst van goederen die voorradig waren. Nog steeds zijn mijn goederen niet beschikbaar voor afhaling. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op emails... Vis mer
Ik heb online een bestelling gedaan die thuis geleverd zou worden. Ik bleek mijn e-mailadres verkeerd te hebben ingevoerd waardoor ik geen bevestigingsmail kreeg. Nadat ik contact had opgenomen met de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.
Kontaktopplysninger
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altijd weer meer mee dan gepland!
uitgebreid tuincentrum met kwalitatieve…
uitgebreid tuincentrum met kwalitatieve produkten
Marcus
Zeer klantvriendelijk en ook als ge iets vraagt gaan ze direct mee waar het product ligt !!!!
Prima winkelervaring
Veel keuze, mooie planten gekocht aan goede prijs. Altijd leuk en gezellig bij Pelckmans. Ook de promo's zijn altijd interessant! Ruime parkeerplaats, vriendelijk personeel en zelfs een koffiecorner. Aanrader!
Vele plantjes gevonden voor de tuin
Vele plantjes gevonden voor de tuin. Volgend jaar ga ik daarvan het resultaat zien
Ruim aanbod en comfortabel shoppen.
Zeer uitgebreid assortiment en ruime keuze in het grote aanbod. Goed georganiseerde winkelruimte nodigt uit tot aangenaam shoppen.
Aanspreekmogelijkheden van personeel voor informatie of advies zijn wel erg beperkt in de enorme winkelruimte met een eerder schaarse bezetting van deskundige assistentie. Goede kwaliteit van het productaanbod, maar hier tegenover staan ook veelal vrij hoge prijzen.
Mensen in de winkel waren zeer…
Mensen in de winkel waren zeer behulpzaam en vriendelijk
wij plannen altijd een bezoekje bij…
wij plannen altijd een bezoekje bij pelckmans altijd wat nieuws en mooie planten en seizoensartikelen te verkrijgen altijd intresant
Ik vind de filters heel goed
Ik vind de filters heel goed. Dit is ook zo bij veel andere producten.
14/09/2025
Leuke winkel, veel verschillende en mooie producten. Zeer vriendelijk personeel!
Heel fijn gewinkeld bij Pelckmans…
Heel fijn gewinkeld bij Pelckmans Turnhout , vriendelijk personeel en alles wat we nodig hadden ook gevonden …we komen zeker terug !
Winkel met uitgebreid gamma en grote…
Winkel met uitgebreid gamma en grote keuze.
o.a.Mooie chrysanten gekocht en kamerplanten.
Niet bereikbaar
Slechte en zeer onbekwame klantenservice! NIET voor herhalingvatbaar.Krijgt na dagen mss antwoord en dan nog niet eens op de vraag die je stelt.Onbegrijpelijk!!! ELKE winkel is telefonisch bereikbaar hun niet! Kunt mailen idd en met wat geluk na 2 mails krijg je antwoord,alleen een antwoord niet op mijn vraag....dus sta nog nergens.Heb zo vaak altijd online gekocht was eigelijk best altijd tevreden.En nu zie je van 1x eigelijk de ECHTE SERVICE als je een vraag hebt en dan zie ik hoe TELEURSTELLEND dit is en niet voor herhalingvatbaar.
Met gevolg doordat ze niet antwoorden en uiteindelik verkeerd antwoorden op z'n simpele vraag staan mijn planten al 1 week in het magazijn! Zeer zeer teleurstellend!Zijn genoeg plantenwinkels met wel een CORRECTE KLANTENSERVICE!
Veel ziektes en plagen!
Tijdje geleden deel planten gekocht voor op kantoor. Wat ik, door gebrek aan kennis niet wist:
1. De dendrobium had stippelziekte en trips
2. De bromelia had wolluis
3. De Kalanchoe heeft trips gekregen
Vakantie komt, ik neem de planten, nog steeds onwetend, mee naar huis ter verzorging.
1. M'n 2 orchideeën van +20 jaar hebben nu ook wolluis
2. De bromelia is volledig dood, inclusief de 3 scheuten die ze had
3. M'n vioolbladplant is intussen ook aangetast met trips
Ben erachter gekomen omdat ik zwarte puntjes zag en witte toestanden- zo beginnen zoeken en rondvragen...
Nooit van m'n leven koop ik nog een plant daar. Altijd iets... ze zijn dan misschien wat goedkoper maar wat heb je daaraan als alles dood gaat?
Dit slaat echt alles. Vooral dat ik nu thuis met al de zooi zit vind k erg. M'n orchideeën, dat zijn planten met een hoge emotionele waarde. En nu staan ze daar, te vechten in quarantaine tegen een ziekte, met dank aan Pelckmans!!!
Goede communicatie
De bestelling was conform de goede communicatie volgens afspraak binnen.
Bestelling geplaatst krijg hele andere…
Bestelling geplaatst krijg hele andere producten dan besteld. En betaal je dus de verzendkosten voor het versturen en je moet verzendkosten betalen om het terug te sturen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Raad iedereen af hier te bestellen
Enorme keuze
Enorme keuze, goede kwaliteit en hulpvaardige medewerkers.
Enorme keuze aan artikelen
Enorme keuze aan artikelen
Goeie prijzen
BSI alg stop
BSI alg stop gekocht werkt erg goed en snel
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.