Ik heb een parfum gevonden die bij de meeste andere aanbieders online 10 tot 20% goedkoper is, en dat zelfs zonder welkomstkorting. Omdat ik eigenlijk altijd bij jullie bestel, heb ik vriendelij... Vis mer
Se hva andre synes
Bestel hier sinds kort maar al mijn 4 bestellingen werden meteen afgehandeld en de volgende dag bezorgd. Produkten goed verpakt en compleet (niet half leeg zoals meegemaakt bij concurrent) Geen gezeur... Vis mer
Mijn eerste aankoop/ervaring bij Parfumswinkel was zeker 5sterren waard. Het gemak van de website, de uiteindelijke aankoop en afhandeling verliep moeiteloos. Op m'n eerste aankoop kreeg ik... Vis mer
Dit was de eerste keer dat ik parfum bij Parfumswinkel heb besteld en ik was een beetje huiverig dat het geen originele parfum zou zijn. Ik ben op de goede reviews overstag gegaan en zeker geen spijt... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dé webshop voor al uw beautyproducten. Contact: klantenservice@parfumswinkel.nl
Kontaktopplysninger
Wilhelminastraat 25, 4818SB, Breda, Nederland
- 085-4011118
- klantenservice@parfumswinkel.nl
- www.parfumswinkel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Good prices and fast delivery
Good prices and fast delivery, perfect!
kleine ramp
het betr. pakje kwam eerst na vele dagen en
zwaar beschadigd
een grote teleurstelling
Veel keuze, snelle levering, veel voordeliger dan in een winkel, goede service !
C te R
Het was echt een perfecte site en het…
Het was echt een perfecte site en het is heel fijn dat hij ook goed op tijd kwam echt een topsite!
Ik ben heel tevreden met parfum van…
Ik ben heel tevreden met parfums van parfumswinkel.nl Bestel heel vaak en altijd goede kwaliteit
gister voor de eerste keer besteld bij…
gister voor de eerste keer besteld bij deze online webwinkel
vandaag al bezorgd
alles na 100 % tevredenheid
echte aanrader en vele male goedkoper als douglas en iciparis
Goede prijs voor heerlijke geuren!
Goede prijs voor heerlijke geuren!
Netjes verpakt en geleverd.
Duidelijke site.
Snelle levering en de beste prijs.
De parfumwinkel heeft een snelle…
De parfumwinkel heeft een snelle levering😃
Maar als je voor een vrouw besteld, mogen ze er ook wel een monster voor de man bij doen ipv alleen de vrouw.
Lekker goedkoop was het geurtje.
Betrouwbaar en snelle levering
Betrouwbaar en snelle levering. Veel keus van producten. Goede prijs.
Betrouwbaar
Duidelijke en betrouwbare website met snelle levering
Snelle levering, correcte producten, zeer scherpe prijs!
Fantastisch
Fantastisch. Snelle levering en alles was duidelijk!
Prima ervaring,erg behulpzaam en komen…
Prima ervaring,erg behulpzaam en komen afspraken na.Snel geleverd ,kortom perfect
Ik ben er weer ingetrapt
Ik ben er weer ingetrapt! Bieden het goedkoopste artikel aan en geven aan voorradig te zijn. Wacht nu 4 dagen op levering. Nog steeds geen track en trace ontvangen. Wel elke dag reclame mails!!
Vorig jaar ook al geprobeerd een bestelling te doen bij deze website. Toen ook moeten annuleren omdat ze uitblijven met leveren! Toen dacht ik nog, kan gebeuren.
Vond direct wat ik wilde
Vond direct wat ik wilde, en was snel geleverd tegen een mooie gunstige prijs. Super snel en handig
Al vaak besteld en altijd tevreden met…
Al vaak besteld en altijd tevreden met de bestelling!
Slechte ervaring
Ik heb lekkende en geopende spullen gekregen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.