Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Byen bedste pizza!! Men har også spist der nogle gange til frokost på restauranten som også er hyggelig og indbydende! Maden er bare altid god uanset om du bestiller straks, pasta eller pizza. Ved Ta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi spiser jævnligt på Papatya - ganske enkelt fordi vi altid får god service og rigtig lækker mad, der tydeligvis er lavet af friske råvarer. F.eks. laver de byens absolut bedste bøfsandwich- men de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,1

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Byen bedste pizza!

Ved TakeAway kræsede de lidt ekstra om os i ventetiden med et lækker glas Rosévin😃

5. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid god mad og service i top👌🏻

Altid god mad og service i top. Det er sjældent, at vi som familie spiser et sted, hvor servicen er så god. Personalet gør meget ud af, at man som gæst har en god oplevelse. Det er efterhånden vores foretrukne spisested.

21. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har lige haft alle ansatte med nede…

Jeg har lige haft alle ansatte med nede og spise hos Papathya
Maden var klar til alle mand på samme tid
Varm og vel tilberedt, og de sprødeste fritter ever😋 tjeneren var hele tiden opmærksom på om maden var ok og at der var nok både mad og drikke
God oplevelse 👌

22. mai 2026

Vi spiser jævnligt på Papatya 😍

F.eks. laver de byens absolut bedste bøfsandwich- men deres pizzaer er altså også virkelig gode 👌🥰

22. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har besøgt jeres fine restaurant en…

Vi har besøgt jeres fine restaurant en del gange og maden har altid været helt perfekt og smagfuldt. Sød og venlig personale . Vi bestiller tit mad til levering på arbejdspladsen , altid hurtig levering og lækkert varmt mad .

30. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi havde desværre en rigtig dårlig…

Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på Restaurant Papaya i Holstebro. Personalet virkede uengageret og stod det meste af tiden bag baren, hvor de var mere optaget af deres telefoner og hinanden end af gæsterne. Vi blev ikke spurgt, om alt var som det skulle være, eller om vi manglede noget.

Maden levede heller ikke op til forventningerne. Kyllingen var meget tør og bestemt ikke pengene værd. Derudover fik vi først at vide efter, at vi havde bestilt maden, at de ikke havde spiritusbevilling, og derfor kunne vi ikke få en øl til maden. Det burde man som gæst få at vide med det samme.

Bordet blev heller ikke ryddet af undervejs – personalet blev stående og snakkede bag baren i stedet for at holde øje med restauranten.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som desværre gør, at vi ikke kommer igen.

9. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte 3 mega pizzaer til en…

Bestilte 3 mega pizzaer til en børnefødselsdag, er overbevist om at de var lavet dagen inden og så opvarmet lige inden vi skulle have dem. Skorperne var tørre end knækbrød og bunden var så tynd at der var hul i pizzaen. Fyldet på pizzaen var tør og kebaben var helt brændt. Øv.

1. februar 2026

Meget dårlige oplevelser

Jeg er simpelthen så utilfreds med papaya Holstebro. Vi har bestilt levering fra dem 2 gange nu, og begge gange er maden ekstremt forsinket når man ringer til restauranten, lyver de og siger, maden er på vej. 2. gang jeg så ringer, siger de, at maden først lige er kommet i ovnen

2 oplevelse var via Wolt, hvor der stod levering imellem 18:12 og 18:32, og vores mad kom kl. 18:50 og var desuden også kold.

Slet ikke tilfreds.

31. januar 2026

Suveræn Kongemad

Vi bestilte et bord til 16.30 og blev mødt med venlighed og smil, Vi spiste en 3 retters menu. forretten var med Rejer, hvidløg og tomat fuldstændig fantastisk. Så kom hovedretten Ribeye med pomfritter det var so sprøde men god smag og bøffen var bestilt til at være rød den smeltede på tungen og vi var stopmætte. Vi manglede at få desserten og kaffen, da den blev serveret så vi på hinanden det får vi aldrig spist, indtil vi smagte på det. Sikken smags explosion, det hele blev spist. Det var alle pengene værd. Stor anbefaling at besøge dette sted i lækre omgivelser.

14. november 2025

Skuffende

Vi var 7 personer nede og spise inden en koncert - forvirrede tjenere - forkerte forretter - og hovedmenuen måtte vi vente 1 1/2 time på. Og maden var mildest talt elendig. Alle 7 måtte gå skuffede derfra 😢

30. august 2025

Fremragende oplevelse…

Fantastisk flot sted med behagelige møbler! God service og venligt personale. Maden smagte mega godt. Kæmpe anbefaling. Chefen er også mega rar.

God oplevelse, kommer helt sikkert tilbage!!

1. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv