Kyllingogco Anmeldelser

1 272

1. Sandwichbar

Kylling og Co - En verden af smag. Hos Kylling & Co garanterer vi dig et bredt, dagligt udvalg af lækre salater, friske bowls & lune spændende specialiteter fra hele verden. Vi serverer smagfulde sandwich, bagels og saftige kyllinger – både som Take Away og til at nyde i vores butikker. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig et bedre alternativ til den mere traditionelle fastfood, og fordi vi tror på, man godt kan lave fastfood uden at gå på kompromis med hverken god smag eller god kvalitet. Den gode smag og kvalitet sørger vi for ved at behandle vores råvarer med kærlighed. Vi forbereder selv vores grøntsager flere gange om dagen, hver dag, så vi ved, vi kan stå inde for det, vi serverer, og at du som kunde får den bedste oplevelse, hver gang. Alt vores brød fremstilles efter specialopskrifter, der giver vores sandwich den fyldige krumme og sprøde skorpe, vi er kendt for. Vores kyllinger steges i de bedste ovne, hvilket kombineret med vores helt specielle krydderiblanding, sikrer en saftig og velsmagende kylling. Kort sagt er Kylling & Co historien om velsmagende fastfood på den gode måde.

Middels

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(1 272)

218 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

At man gang på gang får rå poms

At man gang på gang får rå poms! Hva er meningen med det. At man ikke kan bestille en meny eller kylling uden poms! Er det kylling og co s motto kom og få rå mad og aldrig pengene tilbage føj også har man brugt i titusinder af kroner på det i gennem årene.

8. juli 2023

Svar fra Kyllingogco

Tak for din anmeldelse god som dårlig, dette er et standardsvar. Vi vil rigtig gerne i dialog med dig hurtigst muligt så vi kan få rettet evt. fejl – vi lever af tilfredse kunder. Derfor bedes du kontakte den Kylling & Co butik denne anmeldelse omhandler – Du vil så, så snart det er muligt, blive kontaktet af respektive butik så der kan blive taget handling på din henvendelse. Mail adr. til de enkelte butikker er bynavn@kyllingogco.dk (eks. Ikast@kyllingogco.dk ) endnu en gang tak for din henvendelse - god som dårlig, kun via dialog kan vi blive bedre.

Sløvt personale og ikke styr på tiden

Vi bestile mad hos kylling og co Esbjerg, til klokken 18:05 vi venter nede i butikken i 25 minutter, henvender os til personalet flere gange, men der sker ikke rigtigt noget. Det sløvt når vi havde onlinebestilt vores mad 1 time tidligere. Simpelthen for dårligt.

5. juli 2023

God mad og god service

God mad og god service ved kylling og co i Skive

10. mai 2022

Svar fra Kyllingogco

Tak for din anmeldelse god som dårlig, dette er et standardsvar.
Bedste hilsner
Kylling&Co

Vis anmeldelser på alle språk. (1 272 anmeldelser)