Påmind  Anmeldelser

3,8

Hade ett avtal med ett svartlistat elbolag som jag var bunden till i 60 månader. Nu har påmind hjälpt mig att bli fri från dom och dessutom ett billigare avtal med ett annat elbolag utan bindningstid.... Vis mer

Jag blev uppringd och fick muntliga uppgifter om ett böttre avtal slarvigt redovisade för mig. Jag bad att få det hemskickat som offert för att kunna jämföra. Det gick inte. Istället kom det ett avtal... Vis mer

Blev uppringd av Påmind gällande mitt elavtal med EON för nån månad sedan. Blev uppringd av Adam Pauli, han gick igenom förmånerna med att byta och gav mig tid att läsa igenom själv då jag alltid är v... Vis mer

Pratade med en riktigt trevlig kille på Påmind som svarade på allt jag undrade över kring bytet till ny elupphandlare. Kunnig och lugn i sitt sätt, förklarade utan att krångla till det. Min bror har d... Vis mer

1. Finanstjenester utenom bank

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

67 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Smart tjänst!

Trevligt bemötande och en väldigt bra tjänst! Inte minst för äldre som kanske har sämre koll på diverse abonnemang.

8. desember 2021

Helt klockrent!

Helt klockrent!

Ladda ner deras app och förde in mina lån m.m

1-2 dagar efteråt ansöker jag om att samla alla mina lån.
Inom 24 timmar har jag fått svar på en bank som beviljar mig ett större lån för att samla alla mina lån.
Jag kommer spara 5000:- i månaden på detta!. Heeeelt sjukt.
Samt en ränta som var lägre än alla mina befintliga lån!
Rekommenderas starkt!
Vilken service!!!

29. november 2021

Det är appar som det här som gör livet…

Det är appar som det här som gör livet lättare! Dom hjälper dig finna bästa vägen för sånt man brukar själv ha dålig koll på hur du kan sänka sina kostnader på tex elkostnader abonnemang som du har som kan sänkas osv osv! Toppen!!

29. november 2021

Rekommenderar Påmind

Ringde en jättetrevlig kille (Alexander) som var tillmötesgående och hjälpsam.
Smidigt när man inte har tiden att sitta och titta över sina abonnemang själv hela tiden.
Enda nackdelen var att min telefon klassificerade numret som "Förmodligen skräp" vilket det inte var. Tur man svarade den här gången.

26. november 2021

Helnöjd!

Efter att ha laddat ner appen Påmind och fyllt i uppgifter om mina avtal blir jag några dagar senare uppringd av en medarbetare från dem. Han är saklig, berättar om ett förmånligare avtal på min el som de hittat och kan svara på alla mina frågor som dyker upp under samtalet. Vi bestämmer att jag ska bli uppringd igen efter ett par dagar så jag kan sätta mig in i alla detaljer. Han ringer upp som bestämt och vi ror deras förslag i hamn! Stort tack till Alexander som jobbar på Påmind för hans sakliga, korrekta och lugna bemötande!

25. november 2021

Grym app!

Grym app!!
Efter att ha lämnat uppgifter i appen blev jag uppringd och de hade hittat ett bättre avtal på mobilabonnemang med en annan leverantör, fast med samma surfmängd och utan bindningstid. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och tack vare deras hjälp fick jag ned årskostnaden med 1900:- vilket är rätt sjukt.. Önskar att de hade funnits för flera år sedan:)
10/10!

23. november 2021

Supertrevliga kontaktpersoner och…

Supertrevliga kontaktpersoner och smidiga leverantörsbyten. Vågar man hoppas på att det längre fram i tiden även går att få avtal avslutade via er?

26. april 2021
Logoen til Påmind

Svar fra Påmind

Hej Liv! Tack för din fina recension, vi blir jätteglada! I dagsläget kan du säga upp de flesta avtal via oss, det är dock beroende på vilken leverantör du har. För att säga upp ett avtal klickar du dig in på avtalet i fråga, sedan på de tre prickarna i högra hörnet på avtalet och "säg upp". Du är varmt välkommen att höra av dig till help@pamind.se om du skulle vilja ha hjälp med det. Önskar dig en fortsatt fin dag! 😊 / Ebba på Påmind

Påmind hjälpte mig att spara tusentals…

Påmind hjälpte mig att spara tusentals kr per år. Inte nog med det, så är dom punktliga och ser till att kunden får all information som behövs, man får en känsla av delaktighet i det hela. Jag är Super nöjd 👌🥳

1. februar 2021

Oerhört hjälpsam tjänst

Oerhört hjälpsam tjänst, som hjälper en spara pengar och få tummen ur röven att ta tag i tjänster som inte fungerar och är alldeles för dyra. Tack för en bra start på ekonomin för 2021 Gustaf! :D

13. januar 2021