Super fornøyd med Otticanet. Svært gode priser på merkevarer. Enormt vareutvalg.God service. Ikke noe rot med effektuering av ordre.Jeg mottok akkurat de solbrillene jeg så på nettsiden. Rask leveran... Vis mer

1. Solbrillebutikk
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Brillegrossist

Om Otticanet

WHY OTTICANET

Otticanet has been on the online business for more than 10 years. Starting from a long-lasting experience with different showrooms in Italy, it was time to offer our side-by-side, personalized services to the world!

OTTICANET IS YOUR CHOICE!

Choose among thousands of fashionable and affordable frames, the best glasses of the most creative and inspiring inventors of fashion over hundreds of brands across designer and even smaller, original new waves of style!

FAST DELIVERY

We want to be next to you and want you to feel this way. For the items that are in stock, we will reach out to the most remote corner of the world within 3/4 business days.

SATISFACTION IS GUARANTEED

Our style advisors are here to help you! You will not need to restrict your choice on what you see on the shelf of a store. Otticanet offers you any frame you may dream of and if you are not sure that it will fit you will have 30 days to let us know and send the glasses back! Our consultants are here to help you at info@otticanet.it or on the phone at 0039 01520479

3,9

Bra

19k anmeldelser

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Veldig raskt levering og kvalitet…

Veldig raskt levering og kvalitet briller. Takk

28. juni 2024

Hello Povilas Dudaitis,
thanks for your feedback.

We are really happy to know that you appreciate our genuine products.

We hope to meet you again on Otticanet.

Otticanet

Enormt dårlig og frekk kundebehandling

Enormt dårlig og frekk kundebehandling. Sendte meg en feil vare. Jeg ba om å bytte varen, betalte 150 nok i frakt. Får da en ny bestilling på enda en feil vare. De prøvde alt de kunne å skylde på meg. Måtte mase mye på dem for å få refusjon. Flere skjulte kostnader i kjøpsvilkår ved bytte av vare. Endte med en kostnad på 150 nok for ingenting.

6. oktober 2023

Hello Petur,

We are sorry for the misunderstanding.

We have already canceled your order and refunded your payment.

There are no hidden costs, return fees are on customers' charge, as it is written in our return policy.

We remain at your disposal.

Otticanet

Super fornøyd med Otticanet.

Super fornøyd med Otticanet.
Svært gode priser på merkevarer. Enormt vareutvalg.God service. Ikke noe rot med effektuering av ordre.Jeg mottok akkurat de solbrillene jeg så på nettsiden. Rask leveranse.

10. mai 2022

Hello Abel,

we are sorry if you had problems with the delivery.
We checked and your parcel has been correctly delivered.

We have already contacted you on private about this.

Have a nice day.

God opplevelse.

Ikke bestilt herfra før. Gjorde litt research og følte meg trygg etter litt lesing. Rask levering, og varene stod 100% til forventningene.

16. juli 2021

Ypperlig kvalitet, service og levering!

Strålende fornøyd! Solbrillene er i perfekt stand, og ankom 2,5 døgn etter jeg bestilte! Stort pluss for tilgjengelig sporingstjeneste hele veien. Vil absolutt bestille fra Otticanet i fremtiden!

24. juni 2020