Super goede service. Werd ‘‘s avonds nog gebeld om e.e.a. Nog te verduidelijken. Haida filters zin sowieso top.
Omnifoto heeft alle mogelijke moeite gedaan om een probleem dat ik met een product had via de fabrikant opgelost te krijgen. Met succes! Zij gingen hierin verder dan ik had verwacht, topservice.
Bought a Haida M7 professional kit at a great price. I had a little problem tracking the shipment to Italy, promptly resolved by Jans. He called me giving all the explainations, then he monitored t... Vis mer
Super kwaliteit filters, alles super verpakt en goede service. Na navraag wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden, dezelfde dag nog gebeld met duidelijke uitleg. Zou 3-4 weken duren. Uiteinde... Vis mer
Leverancier van LEE Filters en toebehoren, HAIDA Filters en toebehoren voor o.a. Landschapsfotografie.
Norgerweg 143, 9494PB, Yde, Nederland
- +31 (0)6 11 66 74 38
- support@omnifoto.nl
- www.omnifoto.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Verrassing
Ik wist wat ik wilde hebben. Hoe het bestellen en leveren zou gaan was dus nog een verrassing. Heldere website, soepele bestelprocedure en het bestelde - in dit geval Lee adapters - werd keurig verpakt, binnen een aantal dagen geleverd. Zeer tevreden dus.
Vriendelijk en behulpzaam
Kreeg geen bevestigingsmail binnen, maar na bericht achter gelaten te hebben werd ik bijna direct gebeld. Alles gecontroleerd en bevestigd, vriendelijk en behulpzaam. Bestelling dag later in goede orde ontvangen. En ja ... mail was inderdaad in de spam box terecht gekomen :)
Ben zeer tevreden met de Service
Ben zeer tevreden met de Service, kan het maar iedereen aanbevelen.
Goed advies bij de aankoop van filters
Goed advies bij de aankoop van filters. In korte tijd raakte ik een filter kwijt. Er werd snel een adequate oplossing gecreëerd. Er is duidelijk aandacht voor de klant. Chapeau!
Snelle levering van de bestelde goederen.
Kortom een super ervaring!
Vakkundig advies
Ik had een vraag over Lee polarisatiefilters en filterhouders die ik op Google niet kon vonden. Heb daarom telefonisch contact opgenomen. Het was me direct duidelijk dat de persoon volledig op de hoogte was van alle ins en outs en wist daardoor zeker dat ik de juiste artikelen bestelde.
Vakkundig en vriendelijk advies!
Erg vriendelijk, en net dat beetje extra.
Erg vriendelijk geholpen met mijn vraag via Facebook. Levering snel, goed en ook niet overdreven ingepakt.
Daarnaast ook nog wat extra's ontvangen bij mijn grotere bestelling.
Dit zal voortaan mijn filter handelaar zijn.
Commande sans problème
Commande sans problème, article correspondant au descriptif, envoyé rapidement et bien emballé. Merci !
Top support
Top support nadat per vergissing (door de fabrikant) een niet werkende rear lens adapter werd geleverd. Jans ging erachteraan en speelde zijn rol als facilitator tussen mij en de fabrikant perfect waardoor het probleem eerstdaags verholpen zal worden.
Bedankt Jans !
Snelle verzending in perfecte verpakking
Prima service en echt moeite gedaan…
Prima service en echt moeite gedaan voor een artikel !!
Great service
Excellent customer service… prompt…
Excellent customer service… prompt delivery and great communication… highly recommended ..