Selskapet har svart
Goed en eerlijk bedrijf met verstand van zaken De mensen staan er niet alleen voor de kassa maar veel meer voor goede info aan klanten wat buitengewoon prettig is vanwege de meestal duurdere profes... Vis mer
Selskapet har svart
Besteld een 85mm f1.4 van Sigma voor Sony. De volgende dag netjes verpakt geleverd. Op de site werd de lens beoordeeld met "Zeer goed", maar ik vond 'm eerder richting "zo goed als nieuw" gaan. De p... Vis mer
Selskapet har svart
Alles was heel erg netjes verpakt en snel geleverd ik had op eigen verzoek bij post.nl de bestelling een dagje later laten komen zodat beide pakketjes vanwege de hitte op 1 dag te samen afgeleverd we... Vis mer
Skrevet av virksomheten
★ Specialist in tweedehands camera-apparatuur
★ 4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)
★ Betrouwbaar sinds 2015
Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.
Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.
Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.
Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.
Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.
Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.
Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.
Kerkstraat 47 Bis, 4191AA, Geldermalsen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is allemaal gegaan zoals het moet gaan. goed product en prima verpakt .
Veel keuze, overzichtelijke site, snelle verzending. Deze is aan te bevelen.
Probleemloze bestelling. Vlot geleverd. Lens ziet er goed uit en de prijs was prima.
Prima persoonlijke service en vriendelijke en snelle respons!
Productbeschrijving van de werkelijke gebruiksstaat van (door mij bekeken) artikelen versus omschrijving, is voor verbetering vatbaar.

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
En toute confiance pour acheter sur le site . 2 eme achat et tout parfait .

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Camera-tweedehands hanteert eerlijke prijzen voor haar aangeboden apparatuur. De Sony EF PZ 16-35 mm F4 G lens ziet er als nieuw uit. De lens werd goed verpakt met PostNL verstuurd en ik had hem de volgende dag al binnen. Heb al eerder camera en lenzen bij hen gekocht en altijd met goede service en advies. Zeker een aanrader

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
heel complete voorraad er is dus bijna altijd voldoende keuze. Goede service, gebruikte lenzen worden altijd goed gecontroleerd.

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
The camera was exactly as described and in excellent condition. It was very well packed, and customer service responded quickly and kindly to my question. A very professional experience. I would happily buy from them again.

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Goed en eerlijk bedrijf met verstand van zaken
De mensen staan er niet alleen voor de kassa maar veel meer voor goede info aan klanten wat buitengewoon prettig is vanwege de meestal duurdere professionele apparatuur
Je weet waar je aan toe bent en ze geven bovendien ook nog daarboven op zeer goede service en garantie
Je kunt er met een gerust hart en volledig vertrouwd camera's kopen

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Alles was heel erg netjes verpakt en snel geleverd ik had op eigen verzoek bij post.nl de bestelling een dagje later laten komen zodat beide pakketjes vanwege de hitte op 1 dag te samen afgeleverd werden.
Het was een fijne ervaring om hier te winkelen vanwege de betrokkenheid bij het product de verzending en de aflevering ik kan iedereen aanraden hier te shoppen als je kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebt staan.

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
goede kwaliteit met een redelijk garantie tijd en snelle reacties..tot nu toe te treden!

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Goed en deskundig advies gegeven. Snel gereageerd. Bestelling op tijd geleverd. Prima prijs (maar of dat echt zo is durf ik niet te zeggen).

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Snelle levering, netjes verpakt en je krijgt wat je koopt zoals omschreven. Heb de accu/batterij voor mijn canon camera een gehele dag gebruikt voor een festival te fotograferen en werkt fantastisch.

Svar fra Camera-Tweedehands.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.