OBJECT CI Online Shop Anmeldelser 2 819

4,5

Rask levering, fornøyd med buksa og fargen samstemte med bildet. Jeg har ei bukse fra butikken fra før og den er det god kvalitet på å holder fasongen. Fornøyd med handelen.

Gikk enkelt og greit og bestille. Varene ble raskt levert. Buksene hadde god passform, og fargene stemte med bildene.

Rask levering. Fine produkt som samsvarer med beskrivelsen

Fikk varen fort og greit. De var utsolgt for min str i butikk,men det gikk fortere enn angitt å få varen.

1. Dameklesbutikk

Om OBJECT CI Online Shop

ABOUT OBJECT

COOL, CONSCIOUS AND CREATIVE. OBJECT IS A BRAND THAT PROVIDES A NARRATIVE FOR COOL, CONSCIOUS AND CREATIVE FASHION INDIVIDUALS TO DRESS ON-TREND AND IN SYNC WITH THEIR PERSONALITIES.

A COLLECTIVE THAT HONORS THE MANY VARIATIONS OF BEING COOL AND CONSCIOUS – AND WHO EXPLORES THE CREATIVE SIDE THAT LIES WITHIN ALL OF US.

OBJECT BELIEVES THAT FASHION IS MORE THAN FAST-MOVING TRENDS. IT’S A CERTAIN SENSE OF STYLE AND STORYTELLING INFLUENCED BY CURRENT TENDENCIES. WE VALUE HIGH QUALITY IN EVERY FACET REPRESENTING THE BRAND, NOT ONLY IN OUR PRODUCTS BUT ALSO HOW WE PRODUCE OUR DESIGNS.

WE ARE OBJECT – A CREATIVE COLLECTIVE FOR COOL AND CONSCIOUS FASHION INDIVIDUALS

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

objectci.com/contact

4,5

Enestående

3k anmeldelser

Tiden det tar

12. mars 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Vi beklager at leveringstiden på bestillingen din ble lengre enn forventet. Vi forstår godt at det kan være frustrerende å måtte vente lenger enn planlagt på en pakke.

Vi kan se at pakken din nå har blitt levert, og vi håper at alt er i orden med bestillingen. Samtidig beklager vi ulempene den lengre leveringstiden kan ha medført.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Tilbakemeldinger som dine hjelper oss med å forbedre leveringsopplevelsen fremover.

Best regards,

BESTSELLER Online Shops

Lang leveringstid

Lang leveringstid

7. februar 2026

Hei Randi,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du har opplevd lang leveringstid. Dette er selvfølgelig ikke opplevelsen vi ønsker å gi. Ta gjerne kontakt med oss via vårt webskjema, så kan en av våre agenter se nærmere på leveransen din og hjelpe deg videre.

Vennlig hilsen,
BESTSELLER online shops

Returinformasjonen var elendig!!

Returinformasjonen var elendig!!

19. januar 2026

Hei Unni

Vi beklager ulempene dette har medført.

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Dersom du trenger ytterligere hjelp eller har spørsmål knyttet til retur, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Bestseller online stores.

Rask levering

15. februar 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, dårlig retur praksis, dårlig kvalitet på klærne: løse tråder og plastmaterialer.

17. desember 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager for din negative handleopplevelse hos oss.

Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde med varene de bestiller så hvis du har motatt klær med dårlig kvalitet beklager vi veldig for dette.

Vi beklager også hvis du har hatt problemer med vår kundeservice. Vi jobber hardt for å forbedre servicen vår, og vi beklager at vi ikke har klart å møte dine forventninger denne gangen. Vi er lei oss for eventuelle problemer med vår returpraksis. Hvis det er noe du lurer på eller du opplever problemer med varene dine er du velkommen til å sende oss en mail, så vil vi svare deg så raskt som mulig.

Vi tar din tilbakemelding svært alvorlig og vil se på dette nærmere for å forbedre oss.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg at vi kan levere en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen,
BESTSELLER nettbutikker