Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Przesyłka na czas i dobrze zabezpieczona.Soki bardzo smaczne. Dla mnie to dobry czas na regenerację organizmu i bez problemu odbyłam 7-dniowy detoks. Polecam

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ZOSTAŁAM OSZUKANA,ZŁOŻYŁAM ZAMOWIENIE,DŁUGO NIE MIAŁAM INF O PRZESYŁCE,NAPISAŁAM PYTANIE KIEDY BEDA SOKI,NIE DOSTAŁAM ODP,PO JAKIMS CZASIE DOSTAŁAM INF ŻE NIE ODEBRAŁAM PACZKI Z PACZKOMATU I ODESŁALI... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Juicebar
  2. Drikkevaredistributør
  3. Matproduksjon

Skrevet av virksomheten

NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super!

Wszystko super! Smaczne soki, ale proszę zwrócić uwagę na staranniejsze pakowanie produktów. Zdecydowanie za duży karton, wszystko latało luzem wewnątrz.

5. april 2024

Super !

Szybka i sprawna dostawa,soki bardzo smaczne.Napewno jeszcze powtórzę.Korzystalam z kuracji oczyszczającej,trzydniowej,przy okazji 1 kg mniej 😁

3. april 2024

Otrzymałem uszkodzoną niekompletną…

Otrzymałem uszkodzoną niekompletną przesyłkę, z brudnymi butelkami. Reklamacja została zgłoszona.

4. april 2024

Svar fra Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Dzień dobry, poprosimy o kontakt z naszą infolinią lub mailowo w sprawie zniszczonego kartonu. Wyjaśnimy sprawę skąd te zniszczenia i dlaczego brak zabezpieczeń w środku opakowania. Pozdrawiamy

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie , rezultaty soków widać już pierwszego dnia . Smaczne soki ,wysokość kaloryczna dla mnie w sam raz ,nie odczuwałam dużego głodu

11. mars 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak…

Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak pyszne soki. Dieta nie była ciężka do wytrzymania pod kątem głodu, soki były bardzo sycące. Na pewno będę częściej powtarzała detoks sokowy. Czuję się lekko , na wadze - 2 kg.

3. mars 2024

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dieta sokowa tragiczna

Dieta sokowa tragiczna, soki smakowo bardzo dobre, ale po 2 dniach czuję odrzut totalny i kosmiczny ból brzucha, po próbie dorzucenia ryżu jako jakiegokolwiek wypełniacza trochę lepiej. Nie polecam, chyba, że dla hardcorów, którzy mogą spędzić kilka dni w WC i nie paść.

4. mars 2024

Svar fra Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Bardzo dziękujemy za opinię. Detoks sokowy jest to forma oczyszczania, która niestety nie jest dla każdego. W szczególnych przypadkach klienci czują osłabienie lub ból głowy.

Soki oprócz utraty wagi, mają również inne zalety: oczyszczanie organizmu, wprowadzenie warzyw i owoców do codziennej diety, dostarczenie szeregu witamin i minerałów.

Sam smak soków to kwestia indywidualna. Wielu klientów chwali nasze smaki i nasze soki.

W sytuacji gdy klientom trudno jest wytrzymać na samych sokach, sugerujemy dodać soki do zwykłych posiłków jako uzupełnienie diety w witaminy. Pozdrawiamy <3

SUPER SMACZNE

Smaczne, świeże, barwne. IDEALNE, i pomimo że to są tylko soki to na prawdę nie czuję żadnego głodu

4. mars 2024

SOKI ?

Soki zamówiłam dla 2 osób na 3 dni.
Dziś przyszły w brudnym kartonie po którego otwarciu w środku totalny bałagan .
Kilka ładnych minut musiałam dochodzić ,który sok dla kogo ,ponieważ zamówione były różne diety.
Cud ,że te butelki nie popękały podczas podróży .
Czy te soki naprawdę są bez konserwantów?
Dziś 22 lutego a data ważności jest do początku kwietnia.
Oj boję się że to ściema i sok z supermarketu byłby taki sam za niższą cenę.

22. februar 2024

Svar fra Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Nasze soki są utrwalane metodą HPP (nie jest to pasteryzacja) i stąd świeżość soków zostaje utrzymana na dłużej. Zachęcamy do lektury na naszej stronie, wszystko dokładnie opisujemy.
Pozdrawiamy i prosimy o wystawienie opinii po wypiciu naszych soków! NUJA <3

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Soczki są bardzo smaczne😋 dobre samopoczucie dlatego polecam z czystym sumieniem. Zamówiłam pierwszy raz ale nie ostani.Polecam

9. februar 2024

Super smak i efekty

Jestem bardzo zadowolona z efektów 3-dniowej diety oczyszczającej, super smak soków. Jak nabardziej polecam, dostawa zgodnie z zamówieniem.

9. februar 2024

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Pyszne soki, każdy smak wyjątkowy i niepowtarzalny! Obsługa bardzo miła. Dostawa bardzo szybka! Będziemy wracać całą rodziną! <3

31. januar 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dietę sokową wykupiłam drugi raz…

Dietę sokową wykupiłam drugi raz zdecydowałam się skorzystać jeszcze raz z Państwa z oferty ale nie jestem już tak zadowolona jak poprzednio ponieważ na 6 soków cztery są zielone .
Pierwsza dieta była bardziej kolorowa w książeczce która był dostarczona z dietą też kolory soków były inne.

18. januar 2024

Pyszne soki

Pyszne soki. Skorzystałam raz i chyba będę korzystać częściej! Polecam

13. januar 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sprawdzona i godna polecenia firma

Sprawdzona i godna polecenia firma. Zamówienie i płatność przyjęta błyskawicznie i dostawa zrealizowana następnego dnia ! Produkty najwyższej jakości !!!

14. januar 2024

Svar fra Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Dzień dobry, Pani Magdaleno dziękujemy za komentarz. Szkoda, że nie skontaktowała się Pani z nami przed wystawieniem opinii. Paczka wyjechała od nas planowo 09-01-2024. Mamy w umowie gwarancję dostawy. Jeżeli dostawa nie dojechała na czas, należy się z nami kontaktować w celu wyjaśnienia. W śledzeniu przesyłki widać, iż paczka została skutecznie dostarczona 4h po Pani komentarzu. Pozdrawiamy

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji…

Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji i teraz wiem że robienie diety sokowej zimą nie jest dobrym pomysłem. Picie zimnych soków o tej porze roku nie wpływa dobrze na samopoczucie, cały czas było mi zimno. Do tego pojawiły się problemy z przemianą materii. Co prawda udało się zmniejszyć wagę o ok. 2 kg ale nie były to przyjemne dni.

1. januar 2024

Rewelacja

Soki są przepyszne! Czuć najwyższą jakość produktów, z których są wykonane. Jestem bardzo zadowolona i czuję się świetnie. Polecam każdemu!

2. januar 2024

Polecam, super efekty!

28. desember 2023

Szybka dostawa

Szybka dostawa, właściwe zabezpieczenie produktu.

27. desember 2023

Dzień dobry

Dzień dobry, zamówienie nie zostało dostarczone na czas, nie dostałam informacji na temat zmiany terminu.

28. desember 2023

Svar fra Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Dzień dobry, Pani Wioletto dziękujemy za komentarz. Szkoda, że nie skontaktowała się Pani z nami przed wystawieniem opinii. Wystawiła Pani komentarz 2 stycznia, a wybrana przez Panią data dostawy to 3 stycznia. 3 stycznia o 10 paczka została skutecznie do Pani doręczona. Pozdrawiamy

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv