kombinatkonopny.pl Anmeldelser 600

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gdyby wszystkie firmy w Polsce były tak rzetelne, kontaktowe i uprzejme żylibyśmy w lepszym świecie. Produkty w ofercie są wartościowe ze względu na jakość i bardzo różnorodne. Czytając social media k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Po zaksięgowaniu wpłaty za wybrany towar przesyłka dotarła błyskawicznie. Produkty są wysokiej jakości w przystępnych cenach, opakowania towarów są este... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Cannabisbutikk
  2. Matproduksjon

Skrevet av virksomheten

Wierzymy, że natury wcale nie trzeba poprawiać. Właśnie dlatego nasze olejki zawierają pełne spektrum pożytecznych substancji, które mają dobroczynny wpływ na ludzkie (i nie tylko!) organizmy. Kontrola procesu „od ziarna po sklepową półkę”, najwyższej jakości surowiec oraz połączenie tradycyjnych i nowoczesnych metod przerobu: wszystko po to, by otrzymać najwyższej klasy produkt, w cenie, która nie zabije Twojego portfela! Jeśli szukasz marki olejków na lata – jesteśmy Twoją bezpieczną przystanią!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Idealna kołdra

Kołdrę wybrałam po dość długich poszukiwaniach czegoś ekologicznego, zdrowego i dobrego do spania. Nie zawiodłam się. Jest lekka, śpi się pod nią komfortowo, ma lekki zapach siana i po raz pierwszy od długiego czasu nie musiałam brać dodatkowo koca do spania. A opakowanie w jakie włożona jest kołdra jest rewelacyjne. Ciekawa jestem jak kołdra sprawdzi się latem.

29. mars 2026

Serdecznie polecam

Świetne wrazenie zrobiła na mnie nie tylko szybka realizacja zamówień i wysoka jakość oferowanego produktu, ale również natychmiastowa fachowa porada w odpowiedzi na moje pytania z nim związane. Na oewno wrócę.

24. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na pierwszy rzut zakupiłem skarpety…

Na pierwszy rzut zakupiłem skarpety oraz czapkę zimową. Skarpety w porządku, oddają ciepło pomimo zimna, czuć jakość tkaniny. Mam nadzieję że sprawdzą po względem wytrzymałości. Apropos czapki gdy pierwszy raz założyłem na głowę trochę się przeraziłem że pomimo uniwersalnego rozmiaru jest za mała, jednak pięknie się dopasowała. Obydwa produkty jak na razie oceniam 5/5. Mam już upatrzone kolejne produkty. :-)

30. januar 2026

Działa!

To już mój trzeci preparat (olej) z Kombinatu. Trochę trwało zanim sobie dobrałem dawkę (jeszcze nad tym pracuję, ale już wiem w czym rzecz :) . Jeśli chodzi o efekt, to po dobraniu dawki jest efekt relaksu o który mi chodziło :)))

30. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Długi czas oczekiwania na realizację…

Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Czekałam ponad tydzień. W tzw międzyczasie otrzymałam kilka powiadomień, że nie opłaciłam zamówienia, a korzystałam z systemu dostępnego na stronie kombinatu (płatność kartą) więc powinni wiedzieć, że płaciłam od razu. Zamówiłam zwykłe skarpety i na zdjęciu były 2 pary, a dostałam 1 parę. Analizując cenę jest to logiczne, ale umieszczanie dwóch par na zdjęciu, a potem wysyłanie jednej pary jest dezinformujące. Zgodnie z obowiązującym prawem powinnam domagać się otrzymania drugiej pary. Produkt ciekawy, ale dużo niedociągnięć w organizacji sprzedaży.

26. januar 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv