Jag har använt NOWO sedan augusti 2018 och är väldigt nöjd bortsett från en grej. Den där ”spara steg för steg” prylen. Att den är fejk kan jag säga som efter att ha fått snurra i princip varje dag i... Vis mer
Selskapet har svart
Jätte bra tjänst, snabb och bra support och det har aldrig varit några problem. Jag har sparat med Nowo flera gånger under flera år både tagit ut och satt in pengar utan problem. Nu är det dags igen o... Vis mer
Selskapet har svart
Jag vill hylla Emma på Nowos kundsupport. När jag ville ta ut mina pengar krånglade jag till det för mig och valde fel konto, trots att instruktionerna var tydliga. Det hela var helt och hållet mi... Vis mer
Selskapet har svart
Hej, jag befinner mig i en oacceptabel telefonkö i över 30 minuter, bara för att sedan informeras att ni inte besvarar samtal. Min mail, skickad för två veckor sedan, har ännu inte fått något svar, tr... Vis mer
Selskapet har svart
Med Nowos sparapp kan du spara pengar till pensionen steg för steg. Bli medlem och börja spara till din framtid du också. Enkelt, roligt och inga fasta kostnader. Ladda ner appen via Appstore eller Google Play. Dagspar: Vårt mest populära sparsätt där du sparar en liten summa varje dag. Lönespar: Månadsspara varje gång du får lön. Du sätter enkelt upp ditt automatiska sparande i appen. Du väljer själv hur mycket du vill spara och vilken dag du vill att sparandet ska ske. Vardagsspar: Spara en vald procentsats från ditt vardagliga bankkonto varje gång du handlar. Snabbspar: Gör en engångsinsättning enkelt i appen och boosta sparandet. Nowofonden/Nowo Global Fund: Pengarna du sparar med Nowo hamnar på ditt ISK och placeras i Nowofonden. Fonden har högsta betyg i avkastning hos Morningstar.
Artillerigatan 42, 114 45, Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Avslutade mitt konto och istället för att få hjälp med hur jag får ut pengarna möttes jag av två sjukt otrevliga kvinnor via mail. Jag var tvungen att lirka ut svar från dem och efter 2 mail så "upptäckte" dem att jag hade rätt. Avråder starkt från NOWO.

Svar fra NOWO
Den är bra då håller man Kållered p hur mycket man handlar samt så när man nått ett vist mängd pengar så kan man ta ut när de knip i kassan bra helt enkelt 🌺

Svar fra NOWO
Positivt att det är enkelt at spara. Man märker inte av att det dras lite varje dag. Negativt att värdeutvecklingen har varit negativ och på ganska kort tid har jag förlorad på min insättning.

Svar fra NOWO
Bäst i test, när fonderna går upp blir det fest

Svar fra NOWO
Kan jag spara utan att jag tänker på det är det perfekt.
Sparar till min pension och kommer öka på mitt sparande det är jag fyller sextio.

Svar fra NOWO
Nowo har ett bra koncept på att spara. Ett sparande som ger mycket, utan att det märks i plånboken. Det positiva är också att det finns olika alternativ, att spara.

Svar fra NOWO
Bra och annorlunda sätt att spara lite extra

Svar fra NOWO
Enkelt att starta eget sparande till pensionen! Är ofta inne och tittar på prognosen

Svar fra NOWO
En bra app där man får möjlighet att spara till pensionen så som det passar en själv. Olika sätt att mikrospara på. Många bäckar små!
Gillar att man kan handla på nätet och få återbäring från butikerna samt Autospar på betalkortet.

Svar fra NOWO
En lätt app att förstå. Kul med enkäterna. Väldigt lätt sätt att spara på.

Svar fra NOWO
Till en början bra, sparandet steg till positiv nivå mha fonder, nu mera buggar i appen, enkät och lyckahjul faller man ur liksom.

Svar fra NOWO
Perfekt sätt att spara utan att du märker det! Tar upp till en vecka att ta ut pengarna vilket också är perfekt! Detta ska vara långsiktigt och fungerar bästa om du inte rör pengarna alls förens de är dag vid pensionen.

Svar fra NOWO
Rörig app och dålig koll på fonden!!! Allt bara för att man inte ska kunna ha koll och för att dem ska tjäna en jäkla samma pengar….

Svar fra NOWO
Jag är jätte nöjd med NOWO det är hur enkelt som helst att använda kan varmt rekommenderas

Svar fra NOWO
Enkelt sätt att spara på!
Man tänker inte på att pengarna dras från kontot👍

Svar fra NOWO
Konstant buggar i appen och problem med enkäter etc. Idéen är bra men Nowo har inte lyckats speciellt bra med något...

Svar fra NOWO
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.