Jeg rakte ud til Ulrikka efter mange år med autoimmune sygdomme, daglige smerter og kronisk træthed. Jeg er blevet taget igennem et fantastisk forløb, som på mange måder har ændret mit liv. Jeg er b... Vis mer
Se hva andre synes
Efter at have gennemført et 3-måneders forløb hos NMI kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Allerede fra den første telefonsamtale var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i kompetente hænder. Hos N... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har brugt Nordic Medicine Institute igennem 1½ års tid nu, med stor værdi i min hverdag. Både på det faglige som direktør i en mellemstor virksomhed på Fyn, men også på den private front. Ma... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har endelig fået min nattesøvn…
Jeg har endelig fået min nattesøvn igen, efter 25 års kamp mod søvnløshed. Det er SÅ ubeskriveligt dejligt at føle sig veludhvilet. Og det er takket være Ulrikka og hendes team - TAK. Oven i det oplever jeg at have mere energi og færre smerter. Det er vidunderligt. Mit forløb hos Nordic Medicine har været en god oplevelse - meget professionelt og trygt. Jeg er blevet lyttet til og hørt. Og der har været korte svartider, hver gang jeg har haft et spørgsmål.

Svar fra Nordic Medicine Institute
Professionel og effektiv behandling af…
Professionel og effektiv behandling af skader. Jeg har af flere omgange pådraget mig skader i muskler, sener og led ved styrketræning. Ulrikka har hver eneste gang formået at behandle skaderne med ultralyd så jeg efter få behandlinger igen kan træne smertefrit og uden gener. Jeg kan på det varmeste anbefale Ulrikka.

Svar fra Nordic Medicine Institute
KAN KUN ANBEFALDES 🤩🤩🤩🤩🤩 Hvis du vil…
KAN KUN ANBEFALDES 🤩🤩🤩🤩🤩 Hvis du vil dig selv noget godt ❤️
Gik og havde problemer med søvn overskud agresiv knæproblem hovedpine hver dag. Efter en måned skete der meget, nu 4 måneder knæproblem væk hovedpine væk fået overskud meget mere energi sover hver nat
I har redet mig Ulrikka og Louise

Svar fra Nordic Medicine Institute
NMI har hjulpet mig af med mine smerter
Opsøgte Nordic Medicine Institute da jeg havde problemer med urinsyre gigt og oplevede flere på hinanden efterfølgende anfald som gjorde at jeg til tider ikke kunne støtte på min fod.
Nu efter 9 mdr behandling, har jeg ikke haft et udbrud i 6 mdr. og det er ikke en bekymring i hverdagen mere - dertil kommer et øget energi niveau og mere overskud i hverdagen.
Tak for behandlingen og den profesionelle tilgang til netop mine problemer

Svar fra Nordic Medicine Institute
Jeg kan varmt anbefale Nordic medicine…
Jeg kontaktet Nordic Medicine Institute, da jeg efter mange år med rigtig mange timer på arbejde, have jeg svært ved at koncentrere mig, udbrændt ved middagstid, og ingen energi, sover ikke mere ind ca. 3-4 timer om natten.
Jeg fik lavet en Sundhedstjek, ud fra testresultatet bliv der lavet en plan, efter 14 dage kunne jeg mærke en stor forskel, og efter 4 måneder, var min energi på toppen, var ikke træt længer, frisk når jeg vågner (ingen hovedpine) følger mig yngre 😊
Stor tak for hjælpen (Ulrikka og Louise)

Svar fra Nordic Medicine Institute
Inden mit forløb ved Nordic Medicine…
Inden mit forløb ved Nordic Medicine Institute døjede jeg ofte med infektioner og betændelsestilstand som gjorde jeg havde et overforbrug af næsespray. Jeg fungerede ikke mentalt og følte ofte træthed. Efter 4 mdr. forløb har jeg det mentalt bedre, har mindre træthed, mine slimhinder har det også meget bedre.

Svar fra Nordic Medicine Institute
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.