Never again🤯 Ikke bestiller herfra. Ingen oppdateringer kommer, ikke levert når siste dato de oppga som for øvrig var 15 dager etter bestilling. er passert. Forsøker få svar på chat, får bare tull ti... Vis mer
Forferdelig dårlig kundeservice. Fikk godkjent en skade på skoene, fikk beskjed at pengene skulle refunderes tilbake. Dette har tatt 2 måneder og fortsatt for jeg mailer på at skjema må fylles ut, noe... Vis mer
Gode sko. Så hvis du får sko du er fornøyd med går alt fint. Har du derimot noen problemer får du ikke hjelp. På nettsiden står det "Vi er ansvarlige for skoene og utstyret vårt fordi vi vil at du ska... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, USA
- www.nike.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Noen som vet om det er toll på sko til…
Noen som vet om det er toll på sko til Norge fra nike sin hjemmeside
Tungen har en svær defekt som gjør så…
Tungen har en svær defekt som gjør så at jeg kam føle skinnet crease når jeg går. F dere i Nike
Ekstremt lang leveringstid og fraværende kundeservice
Har bestilt sko fra Nike noen ganger og opplevelsen blir dårligere og dårligere. De har ekstremt lang leveringstid (gjerne 1-2 måneder) og totalt fraværende kundeservice. Kontakter du Nike-butikken i Oslo sentrum så er de alt annet enn behjelpelige. Blir ikke flere handler her.
Jeg liker Nike
Jeg liker varemerket Nike, der de har kvalitet og et stort utvalg av løpesko. Jeg har ringt når det har vært feil og ting har ordnet seg. Noen av joggeskoene er litt dyre (3500 kr som jeg kjøpte), ellers mange gode tilbud innimellom. Kan ta litt tid før de sender varene fra Langhus med PostNord (5 virkedager etter bestilling).
Dette er ikke en 1 av 5 stjerners bedrift.
Grusom opplevelse med nike.com
Bestilte sko som sto at de var in stock og fikk ordrebekreftelse på dette. Etter noen dager fikk jeg en kontramail om at disse ikke lenger var på lager. De var utrolig lite løsningsorientert da de hadde skoene på lager bare i en annen farge, men jeg kunne ikke få de for samme pris som jeg hadde betalt for skoene. Da jeg så skoene var tilbake på nettsiden til samme pris som jeg bestilte dem for første gangen prøvde jeg å bestille igjen. Akkurat det samme skjedde denne gangen. STYR UNNA denne nettsiden. I tillegg kunne jeg ikke ringe direkte til nike fordi telefontjenesten deres var nede og på chat får man nye personer hver gang man starte en samtale så man må forklare hele casen på nytt.
Kundeservice var ganske god jeg skulle…
Kundeservice var ganske god jeg skulle avbestille skoene jeg kjøpte fikk pengene med en gang og de var hyggelige
OBS! Falsk "Nike" side. Svindel!
EDIT! DETTE VAR SVINDEL OG IKKE DET FAKTISKE NIKE.
(Ettersom det ikke er lov å legge ut link eller bilde, så får jeg heller ikke lagt ut svindel-linken), men vær veldig nøye med hvilke side som benyttes. 3xw.nike.c om fører til side forsvindel.
Beklager for urettmessig dårlig omtale av varemerket Nike.
Nike glimrer med sin 1,7 i rating og dessverre oppdaget jeg ikke det før kjøpet var gjennomført, trukket og leveringsfristen utgått.
Kontaktinfo består av en tlfsvarer og kontakter man fysisk butikk besvares ikke henvendelsen.
Leveringsfristen er gått ut og en liten gutt venter på julegaven sin som ikke kom til jul..
Kommer ikke til å kjøpe så myesom en skolisse fra "Jukse-Nike" og fra meg hadde de fått karakteren "STAY AWAY" om mulig!
Elendig!
Elendig!! Bestilte sko og klær til godt over 3000kr, og nå, 2 uker etter bestilling er de enda ikke pakket og sendt fra lageret. Alle nummerene er ikke i bruk, så får ikke tak i de. Heldigvis har jeg bestilt gjennom klarna, så jeg har ikke trengt å betale for dritten (enda).
Styr unna
Denne nettbutikken er det aller dårligste jeg har opplevd noen sinne. Bestilte sko fra Nike.no og trodde jeg hadde bestilt fra noe som minnet om en norsk onlinebutikk. Men det er det absolutt ikke. Bestilte 21.07.22 og beløpet ble trukket fra konto samme dag. Skoene skulle ankomme mellom 27.07 og 03.08. De kom aldri. Jeg har brukt timesvis på å etterlyse de hos PostNord, og der ble jeg holdt med godt snakk i to uker, for de opplyste at skoene hadde bil destruert etter å ha blitt totalskadet i en brann under transport. PostNord avviste å gjøre noe med saken, og henviste meg til Nike Shop. Der får jeg bare standardsvar om at de tar henvendelsen på største alvor, og at "high cumstomer service" vil ta seg av saken og etterlyse skoene. Hver gang jeg sender en henvendelse får jeg beskjed om at de vil komme tilbake til meg "with in 5 to 7 working day from now". Hver gang jeg sender forespørsel om hvordan det går med etterlysninger, får jeg beskjed om at "high cumstomer service" nå er på saken og at de nå vil komme tilbake "with in 5 to 7 working day from now"... Jeg skriver at jeg vil ha pengene tilbake NÅ, og da får jeg til svar at "de setter stor pris på min tilbakemelding, og er glad for at jeg har handlet hos Nike". Det er bare ikke til å tro. Skal selvsagt aldri handle noe mer på nike.no eller nike.com, og anbefaler alle å holde seg langt unna denne online-shopen.
Treg ekspedering
Betalte for ekspressfrakt, men når de bruker 6 dager på å levere pakken til transportør føles det litt bortkastet. Fra DHL mottok pakken til jeg hadde den tok det under et døgn
Ingen bestillinger kommer frem til mottaker i Norge!!
Alle mine bestillinger dette året (etter Nike’s overgang fra PostNord til Eshopworld som lokal transportør) har blitt borte etter tollklarering på OSL.
Alle gangene har det tatt ca. 1,5 måneder å bekrefte at pakken er forsvunnet og at tilbakeføring av penger kan starte.
I løpet av mine 10 samtaler med kundeservice og 30 e-poster for purring så blir jeg fortalt at jeg ikke er den eneste som opplever dette i Norge, at de var klar over det og skulle fikse. Dette var i februar. Bestillingen i juni forsvant også.
Jeg forstår ikke at Nike ønsker å ødelegge merkevaren sin på denne måten ved å benytte en underleverandør som ikke klare å levere.
Mistenker det sitter noen eshopworld ansatte med et godt lager av Nike produkter.
STYR UNNA TIL DE BENYTTER ANNEN LOKAL TRANSPORT!!
Bra sko.Litt lang leveringstid
Bra sko.Litt lang leveringstid. Vanskelig å komme i kontakt med kundeservice da vi etterlyste skoene.
Helt forjævlig kundeservice
Helt for jævlig kundeservice. Kjøpte et par zoom next flyease som faller fra hverandre etter 1 løpetur. Når jeg vil reklamere så finnes det absolutt ingen måte å kontakte nike på enn et telefonnummer som ikke er i funksjon. Snakket med en nikebutikk i Oslo som henviser til en chatbot i nike usa som på ingen måte er hjelpsom..... Aldri opplevd lignende av noen netthandel. STYR UNNA HELE GREIEN...... SISTE NIKESKO JEG NOENSINNE KJØPER
Elendig
Bestilte sko 24.9. Beløpet trukket fra konto samme dag. Stod de skulle leveres i løpet av tre uker. Ordrestatus viser bare "klargjør sending". På kundeservice svarer de med "hello" og etter det blir det bare stille. Kansellere ordre fungerer ikke. Prøvde å ta kontakt med norsk nike butikk for å få hjelp. De nektet å hjelpe. STYR UNNA!!!
Meget misfornøyd med hele prosessen
Meget misfornøyd med hele prosessen. Bestilte klær og sko i august, og fikk et sporingsnummer som ikke eksisterte. Ringte kundeservice som satte igang en etterforskning, og to måneder senere fikk jeg svar om at pakken hadde blitt returnert ved en feiltakelse. I samme melding fikk jeg beskjed om at noe av det jeg hadde bestilt var utsolgt fra lager.
Kan ikke anbefale nike.com!
Styr unna!
Bestilte fotballsko fra nike com no 3. mai. Fikk bekreftelse på bestillingen samme dag, hvor det stod at varen ville bli levert senest 17. mai, men der stoppet det. Har hverken mottatt sko eller mailoppdatering fra Nike. Ingen mailadresse man kan skrive til, kun et telefonnummer som kan ringes mellom kl. 21 og 06 (hvor de kun snakkes engelsk). Har prøvd å være tålmodig, men ringte nummeret nå i kveld, 25. mai. Fikk beskjed om at "unfortunalely, your order was stopped in the ware house on May 5th". Jeg spurte hvorfor, og hvorfor jeg ikke har fått beskjed, og fikk til svar: "Eh.. It was an error with the delivery. If you want, I can place a refund. AND, for your unconvenience, you will get your 15 % promo code back". Fyren virket veldig fornøyd med seg selv, som var så snill å gi meg rabatten tilbake. Flotte greier... Akkurat som om jeg kommer til å bestille noe annet fra dem i framtiden :-P Så nå er det bare å vente å se, da, om pengene kommer tilbake på konto om "seven to ten business days, depending on my bank". Styr unna!
Dårligste kundeservice jeg har opplevd
Dårligste kundeservice jeg har opplevd! Bestilte Liverpool sin nye drakt. Fikk barnestørrelse. Leverte retur den 24.august. Ikke hørt noe som helst fra Nike siden det. Styr unna!
Siste: Fremdeles ikke hørt noe fra Nike. De svarer ikke på kundehenvendelser. Har sendt to mailer til dem. Anser pengene som tapt.
L*rte kundeservice
Lorte kundeservice
Det er virkelig for dårligt at Nike ikke har et kunderservice man kan sende en Mail til. Jeg kan på deres hjemmeside ingen steder finde en mail. Det eneste de har er telefonnumre man kan ringe til, men de snakker KUN engelsk.