NetOnNet Anmeldelser

1 612

1,8

Bestilte varer med 1-3 dagers levering. Nå har det gått 11 dager og jeg har fortsatt ikke sett noe til det jeg har kjøpt og betalt. Mottok melding for 8 dager om at varene er sendt med PostNord. De ka... Vis mer

Bestilte to produkter som skulle leveres 8.juli. Valgte prioritert levering, fordi jeg skulle ha med produktene på ferie. I følge epost fra netonet har de leverte begge til transportør. I følge tran... Vis mer

En skygge av det net on net tidligere har vært, de har fått store problemer med kundeservice over lang tid nå... Tar en mannsalder og få svar på det enkleste spørsmål, samt en chat som er stengt 24/... Vis mer

Jeg bestilte en samsung tab s10 ultra, så viste det seg at jeg ikke kan bruke oled skjerm og mått sende den tilbake. ja det var litt vanskelig å få tak på kundeservice, men det gikk veldig lett å finn... Vis mer

1. Elektronikkfirma
  2. Mobiltelefonforhandler
  3. PC- og datatilbehør
  4. Elektronikkbutikk
  5. Kamerabutikk
  6. Butikk for stereoanlegg

Siden 1999 har vi i NetOnNet hatt tre mål. Å gi deg elektronikk til lave priser, alltid fri frakt og personlig kundeservice. Enten du handler på nett eller i en av våre butikker, skal du alltid kunne forvente den samme lave prisen, raske leveringen og gode kundeservicen. Vi gjør elektronikk tilgjengelig for alle, med et bredt produktutvalg og en prismatch som faktisk matcher prisene. Hvorfor gjøre det vanskelig, når elektronikk er så lett med NetOnNet?

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 18 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

(1 612)

155 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ikke kjøp herfra

Ikke kjøp herfra! Bestilte en ps4 krontroll, som jeg skulle gi i gave. Det viste seg at den ikke fungerte. Sendte de Mail, men det jeg fikk som respons var å fikse den selv med en binders! De svarer dårlig og sjeldent, og fikser ikke opp i egne feil.

16. desember 2024

Elendig respons på retur

Elendig respons på retur. Tar veldig lang tid å få tilbake pengene. Har ikke lyst til å handle etter dette. Har enda ikke fått pengene mine etter tre uker.

25. november 2024

Kjøpte en laptop som jeg brukte…

Kjøpte en laptop som jeg brukte angreretten på. Sendte den i retur, men ingen har hentet den på posten. Sendt flere mailer, men får ikke svar og ikke går det ann å ringe eller bruke chat og pakken blir snart sendt tilbake

18. november 2024

Skal aldri handle på Netonnet igjen

Skal aldri handle på Netonnet igjen,

Kjøpte en vare under black week , som forsvant under levering med PostMord.

De går dermed tom for varen og kundeservice gir blanke f.

Handler heller hos konkurrent neste gang selv om det blir dyrere.

11. desember 2024

Styr unna NetOnNet

Vi kjøpte en brukt telefon med garanti på 2 år.
Så sluttet skjermen gradevis og fungere. Den ble levert til NetOnNett på Liertoppen og kundebehandler vi fikk var bare negativ fra første sekund.
Han mente skjermen var knust fordi den hadde en liten skrape i siden og ville ikke ta den i mot. Etter at en kollega mente den ikke var knust så tok han den i mot og laget en sak…
Etter en tid fikk vi e-post om at de ikke kunne sjekke telefonen fordi Finn min telefon ikke var skrudd av… Etter en haug med e-poster og 3 turen i butikken for p vise de at den fikk mang ikke skrudd av før den er på WIFI, noe man ikke får uten å skru på telefonen, som igjen ikke lar seg gjøre uten at skjermen fungerer.
Dagen etter fikk vi en e-post at FMI var blitt deaktivisert og at det ikke dekkes av garantien. Men dette vedlegget var datert 10 dager før de de hadde fått sjekket telefonen. Så det lukter svindel og tidens dårligste kundebehandler lang vei…

Anbefaler alle og holde seg langt unna NetNonNet… Vi skal aldri bruke den butikken igjen.

9. desember 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice.
Har fått godkjent retur av et ødelagt produktet, men de stoppet å svare da jeg var kritisk til beløpet de mener jeg skal få tilbake. Nå har det gått over 1 uke, uten noen form på respons på mailer, chat eller lignende. Umulig å få kontakt med de.

6. desember 2024

God kundeservice

God kundeservice, bra håndtering av service sak

Hadde en defekt hovedkort eller prosessor som jeg returnerte. produkt var innenfor garanti tiden.

Netonnet Alnabru tok imot begge komponentene til tross for at det var usikkerhet i hvem av komponentene som var defekt. (hadde ikke liggende ekstra hovedkort eller prosessor for å feilsøke videre selv)

Få dager etter konkluderte de med defekt hovedkort og ga meg nytt hovedkort.
Her kunne jeg trukket poeng ettersom dette ga samme feil og det var ikke noe dokumentasjon om hvordan de hadde konkludert med resultatet eller om de hadde testet begge deler. Returnerte til butikk dagen etter. ettersom de ikke hadde tilsvarende produkt tilgjengelig for prosessor og mistanken nå er at den er defekt fikk jeg tilbud om full refusjon for både prosessor og hovedkort.
Netonnet hadde ingen forpliktelse til å løse det på denne måten, men jeg opplevde det som at service agenten behandlet saken på best mulig måte for meg som forbruker. og tok bare en uke fra mottatt utstyr til ferdig håndtert

Netonnet er konkurransedyktig på pris og har godt utvalg i tillegg.

4. desember 2024

Forferdelig returprosess

Ser at jeg burde lest om returprosessen her før jeg handlet hos Netonnet.

Kun retur på et produkt av gangen. Du må faktisk fysisk fylle ut returskjemaet som må skrives ut. Dette har jeg faktisk ikke opplevd noengang, selv ikke når jeg startet å netthandle for over 15 år siden.
Og du må ikke bare fylle ut 1 skjema.. Heller ikke 2, men hele 3 PER PRODUKT du returnerer. Så for min del måtte jeg skrive ut hele 6 ark og fylle ut manuelt.
Hva du må ha med av dokumenter er også spredd litt utover "her og der" i alle de ulike stedene du får informasjon, sikkert i håp om at du ikke klarer å få med deg alt slik at de kan nekte retur.

Du må forøvrig også betale for retur selv, som igjen er veldig unormalt i bransjen. Dette pleier nettbutikker bare å ta tapet på for å ha god service. Netonnet bryr seg selvsagt ikke om slikt.

Oppdatering 23.12.24:
20 dager etter returen ble sendt (og ca. 2 uker siden de mottok den) har de fremdeles ikke klart å behandle returen. Foreløpig uten tvil den verste nettbutikken jeg noensinne har handlet i.

3. desember 2024

Horribel returprosess

Horribel returprosess. Fremdeles en ekstrem manuell og tungvind prosess for returnering av pakker i 2024. Husk å ha en skriver tilgjengelig, for alle papirer må du selv skrive ut. Kan også kun registrere retur på én vare av gangen, selv om det er flere varer på samme bestilling. Returseddel ikke inkludert heller, så retur gjennom pakkeboks går heller ikke. Patetisk.

Ikke kjøp herfra dersom du er usikker på om du vil beholde varene eller engang har lyst på dem.Returen kommer til å koste deg penger også! Minimum 69kr.

2. desember 2024

Misfornøyd med kundebehandling

Fikk en LG TV uten fot der NetOnNet hadde sagt at dette følger med. Kontaktet kundeservice om dette og de skulle se på det. Tok kontakt i går og regnet med jeg fikk svar i løpet av dagen siden de ventet på TV ansvarlig. Fikk ikke noe svar så tok kontakt på nytt i dag. Da sa de at jeg de hadde mottatt svar fra ansvarlig og at jeg skulle få en e-post snart. Fikk ikke dette heller. Ganske kjipt å få løfter om at «snart skal vi svare deg» uten at noe skjer. Jeg har vært veldig tålmodig men synes det begynner å bli vanskelig nå. Håper dere kan jobbe mer med forventningsstyring fremover.

Elendig oppfølging

Kjøpte er støvsuger som viste seg å være brukt! Tok kontakt med kundeservice som brukte flere dager på å svare, jeg var ikke fornøyd med løsningen og kom med et kontraforslag. Venter fremdeles på svar på dét, men begynner å bli lei og kommer til å returnere støvsugeren om jeg ikke får svar snart. Skjerp dere.

29. november 2024

Absolutt den verste kundeservice!

Jeg kjøpte en TV fra NetOnNet som virker ikke. Det er nesten umulig å ta kontakt med kundeservice etter 2 uker. Jeg fortsatt sitter her og venter på svar fra dem og vet ikke hva er planen frem over!

5 dager før varen blir sendt

Har til nå brukt 5 dager på å få varen sendt fra lager. Mest sannsynlig vil den ikke da komme før helgen og det vil da være 10 dagers leveringstid. Neste gang blir det komplett, de leverer på 1 dag hvis jeg bestiller før 12.. skjerpings.

20. november 2024