Rigtig dejlig butik med masser af sjæl. Personalet er imødekommende, venlige, servicemindede og har øje for den enkelte kunde. Jeg får rigtig fin betjening hver gang jeg handler hos Naturaleza. Pr... Vis mer

Har købt en del her efterhånden og det er dejligt med en ærlig hjemmeside, hvor der er en god beskrivelse af produkterne. Kundeservice i højt gear og hjælper gerne med råd og vejledning om produ... Vis mer

Super service og reparation, af min søns elcykel. Indleveret mandag og klar onsdag. Til en fair pris. Og super gode råd og vejledning om vedligeholdelse, af nogle løse egere. Kan kun anbefale Natureal... Vis mer

1. Interiørbutikk
  2. Forhandler av babyklær
  3. Butikk med sykkeltilbehør
  4. Delikatesseforretning for kjøtt
  5. Forhandler av gaveesker
  6. Brennevinsutsalg

Naturaleza er familie drevet livstils butik, bestående af en fysisk butik i hjertet af Nørre Nebel by, Bredgade 35, 6830 Nørre Nebel, samt en online webshop. Www.Naturaleza.dk Hos os finder du et væld af forskellige produkter, indenfor baby & børn, personlig pleje, produkter til boligen, en stor delikatesse afdeling med alt fra krydderier, olier, chokolade, karameller, lakrids, vin og spiritus. Ønsker du en gavekurv, finder du også her et stort udvalgt ,som vi laver lige efter dit ønske, mens du ser dig omkring. Du finder også et udvalg af cykel udstyr i butikken, Cykle udlejning kan ske fra vores fysisk butik. Vi vægter en god kundeservice, går meget op I at du altid føler dig godt tilpas, og vel mødt med smil og tid. Vi håber du har lyst til at kigge ind forbi os, enten hos os i butikken, eller se dig omkring på vores webshoppen, som løbende bliver opdateret med en masse spændende nyheder. :) Vi ses. Mvh Tonja, Lone & Pernille Naturaleza

4,7

Enestående

La falta de cuidado crea crisis en la naturaleza.

El oro verde fuente de subsistencia de la humanidad colapsa en este siglos XX1 a causa de mal manejo y falta de conciencia del hombre en su cuidado y protección situaciones que crea una crisis a nivel global, fenómenos que empobrece a las personas más humilde de una población ocasionando problemas en un país.

13. november 2025

Super service og reparation

Super service og reparation, af min søns elcykel. Indleveret mandag og klar onsdag. Til en fair pris. Og super gode råd og vejledning om vedligeholdelse, af nogle løse egere. Kan kun anbefale Naturealeza.

29. januar 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Marianne. Den gjorde os rigtig glad 🥰

Rigtig dejlig butik med masser af sjæl

Rigtig dejlig butik med masser af sjæl.
Produkterne er af høj kvalitet og jeg køber dem med tanker på miljøet og får en god samvittighed.
Super dejlig butik, som jeg vil anbefale alle at kigge forbi.

14. februar 2024

Besøgte butikken for første gang i dag

Besøgte butikken for første gang i dag. Utroligt søde og engagerede mennesker. 🤗🤗Købte deres Blåbjerg Rom og en spændende Gin. Kommer helt sikkert igen

26. mars 2022

Tusind tak for din fine anmeldelse Dorte. Det betyder meget for os ☺️

Godt koncept

Godt koncept, gode priser & hurtig levering

25. juli 2021

Svar fra Naturaleza

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for en lille familie virksomhed som vores ☺️

Jeg elsker simpelthen deres produkter.

Jeg elsker simpelthen deres produkter.
De har lige fået nogen nye sport-bh i bambus. De er så lækre at gå med. Du lægger ikke mærke til at du har den på. Kan helt klart anbefale at handle på deres side

2. juli 2021

Den ultimative Bedste webshop

Jeg ha kun ros til overs for naturaleza. Ders kundeservice ha jeg ikke oplevet andre steder. Jeg købte på et tidspunkt nogle produkter som jeg sku ha med i sommerhuset. Og de smider alt hvad de ha i hænderne for det lykkes. Og det gjorde det. Og ellers lynhurtig levering. Vi er glade for og handle her 🍀💚🌿❤️

19. april 2021

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på 💚

Jeg er super glad for at handle hos…

Jeg er super glad for at handle hos naturaleza.dk og har gjort det flere gang. Der er god service på deres live stream på facebook. Og så kommer pakkerne hurtigt. Jeg kan få produkter som igen andre har. Jeg har ikke oplevet noget negativt.
MVH Thomas

23. mars 2021

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på 💚

Verdensklasse produkter og ikke mindst service

Verdensklasse produkter og ikke mindst kundeservice først og fremmes altid super søde og hjælpsom altid et smil på læben.. og så der tror jeg ingen som ingen kan slå deres service i at få laveret/pakket varerne jeg bestilte ca. 22.30 tiden 10 min efter var det pakket og klar til at blive sendt det er helt utroligt som mange kunne lære af 🙏❤️

12. februar 2021

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på 💚

Har købt en del her efterhånden og det…

Alt hvad jeg har fået derfra er god kvalitet i gør det sgu godt
Mvh jimmi jeppesen

28. januar 2021

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på 💚

Absolut tommel op herfra.

Jeg har bestilt fra dem to gange nu, og hver gang er det hele i orden. Lækre varer, og høj kvalitet.

Mine bedste anbefalinger til firmaet.

17. november 2020