My Customized Anmeldelser 349

TrustScore 2 av 5

2,1

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb hier meerdere foto's op leisteen besteld. Altijd alles netjes en snel geleverd gekregen. Laatste bestelling 6 januari geplaatst. Na ontvangstbevestiging van bestelling niets meer gehoord. 3x mail... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

had filled in everything correctly for a clip for Mother's Day, received another clip with another woman in the picture which was not my wife, emailing does not work, these are scammers, be careful, d... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigen geen ster waard! Begin december fles met rietje besteld. Mails reageren ze nergens op!!! Geen verzendmail ontvangen maar plek me pakketje wel bezorgd te zijn….. ZONDER trace code!! Flesje met... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vorige week een drinkfles besteld, bij vullen een lekkage aan onderkant ?? Email gestuurd en direct antwoord dat in de onderkant dop een ring zit die goed aangeduwd moet worden tegen lekkage. Eerste... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Wacht al 3 weken op mn waterfles

Wacht al 3 weken op mn waterfles, ook al 3x een mail gestuurd. 1x een reactie op gehad dat er een leveringsprobleem was. Andere 2x niet op mn mail gereageerd.

5. juni 2024

Svar fra My Customized

Goedemiddag Beau, zoals aangegeven op de website heeft de gepersonaliseerde drinkfles een langere levertijd. Verder kan ik momenteel geen openstaande mail vinden met de naam Beau, heb je een reactie ontvangen op de mail? Wellicht is de mail in de spambox terecht gekomen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waarom krijg ik geen reactie op mijn…

Waarom krijg ik geen reactie op mijn email , Facebook bericht etc. Mijn bestelling gedaan op 28 mei. Waar blijft deze bestelling?????????

5. juni 2024

Svar fra My Customized

Goedemiddag Petra, ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat wij al eerder vandaag contact hebben gehad. De bestelling is verzonden en als het goed is heb je een track & trace link ontvangen van DHL.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling van 18 maart wordt nu pas…

Bestelling van 18 maart wordt nu pas verzonden! Ovenwanten waren volgens hun toen niet op voorraad! En dan sturen ze de rest ook niet even op. Op de site zie ik voor 12 uur besteld, volgende dag in huis. Klopt dus niet. Mail gestuurd met de vraag waar het blijft krijg je pas heel laat een reactie.

30. mai 2024

Svar fra My Customized

Goedemiddag Irene, bij het plaatsen van de bestelling stond er bij de ovenwant duidelijk aangegeven dat deze een langere levertijd heeft, automatisch geldt dit dan gelijk voor de gehele bestelling, aangezien er anders twee keer verzendkosten betaald dienen te worden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gepersonaliseerde artikel viel in…

Gepersonaliseerde artikel viel in werkelijkheid anders uit.
Helaas was het eindresultaat niet naar wens.
Geen garantie vanuit klantenservice omdat het om een natuurproduct gaat.
Jammer, geen aanrader.

Goedemiddag Chantal,

Zoals per mail aangegeven is de leisteen inderdaad een natuurproduct en kan het zo zijn dat elke steen een net iets andere vorm heeft, waardoor bij elke steen de foto ook net iets anders uit kan komen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Crazy waiting time/shotty support service

Waiting time was not even close to what it stated on their site, after more than a month waiting I requested refund 3 times with no reply, so then they decided finally send my order despite i informed them via WhatsApp/facebook and email that i want refund for my order.. not recommended.

29. mai 2024

Svar fra My Customized

Hi Ania, as indicated on the website this product had a longer delivery time. Since this product was shipped during the delivery time and we already started the production, it was no longer possible to cancel the order.

Kind regards,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bijna 2 weken geleden een waterfles…

Bijna 2 weken geleden een waterfles besteld, nog niks ontvangen en geen reactie van de klantenservice!!

29. mai 2024

Goedemiddag Ilse,

Zoals aangegeven op de website bij de gepersonaliseerde drinkfles heeft deze een langere levertijd. Verder zie ik geen openstaande mail staan met de naam Ilse. Heb je een reactie van ons ontvangen? Wellicht is de mail in de spambox terecht gekomen,

Hele slechte service

Telefoonhoesje met foto besteld als verjaardagscadeau. Voor 12:00 besteld was volgende werkdag thuis bezorgd. We zijn een paar dagen verder en nog steeds niks ontvangen. Verjaardag is ook al geweest. Weet niet of ik dit nou topservice is. Wat ik wel weet is dat ik hier nooit meer wat ga bestellen. Klantenservice ook dikke schijt. Via mail en instagram gewoon geen gehoor.

21. mai 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen, wat vervelend om te horen. Sommige producten hebben een langere levertijd zoals aangegeven op de website. Verder hebben wij het momenteel enorm druk, waardoor er wat vertraging kan zijn met het beantwoorden van de berichten. Inmiddels zijn alle berichten beantwoord en heb je als het goed is al een reactie ontvangen. Zou je dit willen nakijken?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas geen goede ervaring met dit…

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice. Kreeg 1x als antwoord de foto van het product te mailen. Meerdere keren gedaan. Al 1.5 week. Steeds geen antwoord terug. Product is niet naar wens. Ik bestel hier nooit meer!

19. mai 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen Rianne, wegens enorme drukte hebben wij helaas wat vertraging met het beantwoorden van de berichten. Ik zie staan dat je vandaag een reactie van ons hebt ontvangen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering duurt veel te lang

Op de site staat bij de vierkante koektrommel "voor 12 uur besteld, volgende werkdag in huis". Dan verwacht je niet dat het anderhalve week duurt voor je je bestelling binnen hebt (besteld op 6-5, ontvangen op 17-5). Moederdag was al lang en breed voorbij, en daar was het dus voor. Ik heb 2 keer gemaild, 2 keer geen antwoord gekregen. Na mijn tweede, iets minder vriendelijke mail was ineens mijn product onderweg. Toeval?

Het geleverde product is uiteindelijk ok. Had de foto iets scherper en kleurgetrouwer gehoopt. Dit is de enige reden dat ik 2 sterren geef en niet 1.

Je kunt je klant niet A beloven en vervolgens B doen zónder enige vorm van communicatie. Ik heb me anderhalve week afgevraagd of ik opgelicht was. Bah.

Svar fra My Customized

Goedemorgen Inge, helaas hebben wij door enorme drukte en onderbezetting de afgelopen dagen wat vertraging gehad. Gelukkig zijn wij vanaf vandaag weer zo goed als bij met alles.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onbereikbare klantenservice en geen product

Levering binnen 24 uur. Tijd is verstreken. Via mail en whatsapp contact gezocht, geen respons. Nu verzoek gedaan om geld terug te ontvangen. Uiteraard geen respons. Ik krijg vermoedens van oplichterij.

Svar fra My Customized

Goedemorgen Yazmin, wat vervelend om te horen. Sommige producten hebben een langere levertijd zoals aangegeven op de website. Verder hebben wij het momenteel enorm druk, waardoor er wat vertraging kan zijn met het beantwoorden van de berichten. Inmiddels zijn alle berichten beantwoord en heb je als het goed is al een reactie ontvangen. Zou je dit willen nakijken?

Zou binnen 3 dagen verstuurt worden

Zou binnen 3 dagen verstuurt worden, 10 dagen verder niets ontvangen.Contact gezocht en gehoord dat er onderbezetting zou zijn in het bedrijf. Het zou meteen opgestuurd worden, zelfde dag nog, maar helaas niets ontvangen. Nu geen reactie meer op vragen via e mail en Instagram.

De uiteindelijke oplossing was dat ik mijn geld terug heb na er 3 keer om heb moeten vragen. Ik had in ieder geval geen cadeau op tijd. Waardeloze behandeling.

16. mai 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen Jeroen, wat vervelend om te horen. Helaas door enorme drukte en onderbezetting hebben wij helaas vertraging opgelopen met het beantwoorden van de berichten en het personaliseren van de producten. Gelukkig zie ik staan dat wij samen al tot een oplossing zijn gekomen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het rietje van de drinkfles die ik had gekocht bleek gescheurd te zijn, mail gestuurd aan de klantenservice en na een ontzettend snelle reactie en service diezelfde week nog een nieuw rietje ontvangen.

10. mai 2024

Geen contact, slecht product

Mycustomized levert niet zo snel als men beweert "de volgende dag in huis" wordt ff later. Ok.Maar dan, een ondermaats product met beschadigingen en vlekken, iets wat ik niet kado kan geven. Kan gebeuren. Maar ook nu laat een reactie op zich wachten. En wordt er, in iedergeval niet vlot, gekeken naar een oplossing. Te veel klachten of is dit policy en snel verdiend?

Als reactie op de reactie van Sandra.
....een mooie reactie voor de bühne. Geen mail, ook niet in de spambox. Bah bah bah. "Fijn" bedrijf

1. mai 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen Sjoukje, ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat je de bestelling op 25 april hebt besteld na 12:00 uur en dat wij de bestelling direct de volgende dag hebben verzonden. Verder zie ik staan dat je inderdaad een mail hebt verzonden, zoals aangegeven op onze website streven wij ernaar op binnen 48 uur te reageren, maar kan dit bij drukte wat langer duren. Ik zie inmiddels staan dat je een reactie hebt ontvangen per mail voor een oplossing.

Nieuwe reactie: Ik zie staan dat we vandaag om 10:59 een mail hebben gestuurd naar je, heb je deze niet ontvangen? Zou je anders een WhatsApp berichten willen sturen naar 0614734116

Vurdert til 1 av 5 stjerner

24 uur levertijd. 3 weken later nog niks binnen.

3 weken geleden een bestelling gedaan waarvan het 24 uur later geleverd moest zijn. Week later gemaild waar het bleef (nergens communicatie dat het vertraagd was). 1 vd artikelen zou een langere levertijd hebben wat ook op de site zou staan (dit gecheckt maar dit was niet. Er staat net zoals nu ik bijvoorbeeld kijk, op 4 mei, dat het op 2 mei geleverd wordt haha). Maar 29 april zou het wrsl geleverd zijn. Inmiddels is het 4 mei en is het er nog niet. Met nul komma nul communicatie dat het wederom vertraagd is. Wat een "service".... Krijg het idee dat ik bedonderd word. Ik lees in meerdere reviews dat er onderbezetting is (dit wordt al sinds december ofzo geschreven). Als je al zo lang structureel onderbezetting hebt, pas je advertenties en levertijd dan aan.
Dit was mijn eerste maar ook mijn laatste bestelling hier.

15. april 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen Timothy, bij dit product stond op onze website aangegeven dat het product rond 2 mei geleverd zal worden. In dat geval is het niet vreemd dat je de bestelling op 4 mei nog niet hebt ontvangen als er netjes staat aangegeven rond 2 mei. Ik zie staan dat je bestelling momenteel onderweg is om bezorgd te worden.

Pakketje niet aangekregen

Pakketje niet aangekregen , volgens DHL technische problemen die ik met hen moet oplossen, ze reageren echter niet op mijn mail en of WhatsApp bericht.... zaterdag is het vormsel van onze zoon , heel teleurgesteld 😪

30. april 2024

Goedemorgen Christel,

Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat je afgelopen maandag een mail hebt verzonden. Zoals aangegeven op onze website streven wij ernaar op binnen 48 uur te reageren. Inmiddels hebben wij dan ook gereageerd op de mail. Helaas hebben wij te horen gekregen dat er stakingen zijn in België en dat er daardoor wat vertraging kan zijn met het bezorgen van pakketjes.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Twee weken terug een bestelling geplaatst…

Twee weken terug een bestelling geplaatst. Het zou binnen 1-3 werkdagen binnenkomen. Nu na 2 weken nog niks gehoord. Alleen dat er wat vertraging zou zijn aangezien niet alles goed werd geleverd. Hopelijk komt het snel MyCustomized!

29. april 2024

Svar fra My Customized

Goedemorgen Ruben, ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat wij samen met jou een aanpassing hebben doorgevoerd in personalisatie van de bestelling, waardoor de bestelling tijdelijk on hold stond en de productietijd opnieuw in is gegaan. In dat geval gaat de bestelling deze week opnieuw in productie en zal de bestelling zo snel mogelijk bezorgd worden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas slecht bereikbaar via de app en…

Helaas slecht bereikbaar via de app en mail met een vraag over mijn geplaatst bestelling. In het begin dacht ik opgelicht te zijn maar nu in de reacties dat er een onderbezetting is?geen idee of dat nog relevant is maar zo ja, dan is het misschien een idee om een melding te maken op de site dat jullie slecht bereikbaar zijn en de levering vertraging heeft door dat. Want ik ben bang dat mijn memoriam stuk veel te laat aankomt..

24. april 2024

Goedemorgen Reshmie,

Ik heb het gelijk even nagekeken, maar ik kan nergens een mail vinden met je gegevens. Ook heb ik onze berichten op WhatsApp nagekeken en zie ik staan dat alle berichten zijn beantwoord. Verder heb ik ook gekeken of ik een bestelling kan vinden met je gegevens, maar ook dit kan ik niet vinden. Zou je ons een mail willen sturen met het ordernummer naar support@mycustomized.nl? Dan kan ik het gelijk even voor je nakijken.

Bekers mooi, maar lekt

Bekers zijn mooi met naam. Heb er 2 besteld, degene die cadeau is was top. De beker voor mezelf niet. Deze lekt aan de onderkant en dus onbruikbaar. Contact via de app en mail gehad, uiteindelijk na 2 weken en bewijs sturen krijg ik nu een nieuwe dop voor de onderkant. Echter geen idee wanneer en of dat wel komt. Inmiddels is straks het termijn voor retourneren verstreken. Zo zonde, want onbruikbaar nu. Zal er niet nogmaals bestellen helaas.

31. mars 2024

Hi Ivanka,

Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en vanwege het enorme aantal berichten op WhatsApp was je bericht helaas onder in de lijst gekomen. In het vervolg zouden wij je graag willen adviseren om contact op te nemen via de mail.

Ik zie staan dat de dop vandaag verzonden zal worden. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kreeg een gepersonaliseerde mok met een kapot oor geleverd, onderweg kapot gegaan waarschijnlijk. Gelijk gemaild en ik kreeg een nieuwe geleverd. Blij met de producten en met de service.

22. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv