My Customized Anmeldelser 349

TrustScore 2 av 5

2,1

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb hier meerdere foto's op leisteen besteld. Altijd alles netjes en snel geleverd gekregen. Laatste bestelling 6 januari geplaatst. Na ontvangstbevestiging van bestelling niets meer gehoord. 3x mail... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

had filled in everything correctly for a clip for Mother's Day, received another clip with another woman in the picture which was not my wife, emailing does not work, these are scammers, be careful, d... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigen geen ster waard! Begin december fles met rietje besteld. Mails reageren ze nergens op!!! Geen verzendmail ontvangen maar plek me pakketje wel bezorgd te zijn….. ZONDER trace code!! Flesje met... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vorige week een drinkfles besteld, bij vullen een lekkage aan onderkant ?? Email gestuurd en direct antwoord dat in de onderkant dop een ring zit die goed aangeduwd moet worden tegen lekkage. Eerste... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Uitstekende service

Met veel geduld geholpen door medewerker Sandra. Na het ontvangen van de bestelde magnetische puzzel die er niet acceptabel uitzag . Aan het mailen gegaan en uiterst correct geholpen.

12. september 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niets ontvangen, toch gekregen!

Een bestelling had ik niet ontvangen. Medewerkster heeft onderzoek ingesteld. Bestelling bleek verloren te zijn door bezorgdienst. Kreeg mijn bestelling opnieuw aangeboden door My Customized. Vandaag kon ik het bestelde in ontvangst nemen. Fantastisch! Chapeau voor My Customized voor hun inzet.

14. september 2023

Love Island thermofles besteld

Love Island thermofles besteld. Deze lekte. Gemaild en na 1,5 week heen en weer mailen moest ik ze duidelijk maken dat het geen plastic versie was (bestelnummer schijnbaar niet bekeken). Beloven ze vervolgens een nieuwe op te sturen, DUS NIET. En ook niet meer reageren op mail. Conclusie: mooie producten maar service slecht!!

12. september 2023

Goedemorgen Jacqueline,

Wat vervelend om te horen. Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat je geen ordernummer hebt doorgegeven in de mail en aangezien je had aangegeven dat het om een Love Island waterfles ging, hadden wij informatie gegeven over hoe je het probleem kan oplossen bij de waterfles, aangezien wij niet wisten dat het om de Love Island thermosfles ging. Verder hadden wij natuurlijk aangegeven dat we een nieuwe fles zullen opsturen, door enorme drukte was er iets wat vertraging, maar gelukkig zie ik staan dat je de fles vandaag zult ontvangen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel maar gewoon niet …

En wederom een fles besteld en wederom geen contact te krijgen. Heb al eerder bij een bestelling aangegeven dat als ze het echt druk hebben, dat ze dat op de site moeten vermelden. Ik krijg absoluut geen contact met ze. De vorige keer reageerden ze pas toen ik op Social media en hier een reactie plaatste, dus wie weet. Ik zal die fles heus een keer krijgen, maar dit is dan wel echt de laatste keer dat ik besteld heb. Kom je afspraken/beloftes na…voor 12.00u besteld, morgen in huis. Lukt dat niet, informeer de klant. Is niet moeilijk!

Nu net opeens een mail. Ze hadden ene storing met de machine. Maar die hadden ze eind augustus ook en die was toen ook opeens opgelost. Ben er wel klaar mee. Wees gewoon eerlijk en vermeld dat je de drukte niet aan kan en pas de leertijden aan

3. september 2023

Goedemorgen Jeanette,

Wat vervelend om te horen. Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat wij binnen 1 dag hebben gereageerd op je mail. Zoals aangegeven in de mail die je van ons hebt ontvangen liepen wij helemaal bij met de bestellingen van de gepersonaliseerde drinkfles, maar door het enorme aantal bestellingen die wij in het weekend hebben ontvangen van de gepersonaliseerde drinkfles was er wat vertraging ontstaan. Wij hadden dit helaas zelf niet kunnen inschatten, waardoor dit nog niet stond aangegeven op de website. Ik zie gelukkig staan dat je de bestelling op 8 september hebt ontvangen.

Onze welgemeende excuses voor de vertraging.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

19 augustus een bestelling geplaatst…

19 augustus een bestelling geplaatst maar nog niets binnen. Zgn ‘voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis’.
Bestelling was op zaterdag dus dan zou ik de spullen op dinsdag moeten hebben.
Er is geen contact te krijgen. De producten heb ik morgen nodig. Gaat niet lukken zo.

28. august 2023

Goedemiddag Annerieke,

Helaas hebben wij door een storing met een machine vertraging gehad. Als het goed is heb je een mail ontvangen en zal de bestelling vandaag bezorgd worden.

Onze excuses voor het ongemak.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb 18 augustus een beker besteld met mijn naam erop. Ik heb mijn beker nog steeds niet binnen. Ook heb ik ze al 2 mails gestuurd met dat ik nog niks ontvangen heb en ik heb in die mail een betaalbewijs toegevoegd. Nog steeds heb ik niks gehoord of ontvangen.

18. august 2023

Goedemiddag Lenthe,

Wat vervelend om te horen. Helaas hebben wij een storing gehad met een machine, waardoor er wat vertraging was. Gelukkig is het probleem opgelost en zijn wij met heel het team hard bezig om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Verder probeerde ik je mail te vinden, maar zie ik deze niet staan. Heb je een mail verzonden naar support@mycustomized.nl?

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb 10 dagen geleden me hoesje…

Ik heb 10 dagen geleden me hoesje besteld en heb nog steeds Niks binnen ik probeer contact te krijgen maar krijg geen antwoord niet goed

23. august 2023

Goedemiddag Lisa,

Zoals aangegeven op de website hebben de telefoonhoesjes momenteel een langere levertijd, vanwege een storing met de machine. Ik heb het even voor je nagekeken en ik zie staan dat er ook al mailcontact is geweest.

Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Niet 1 werkdag, maar een week later

Ze geven de belofte dat het product 1 werkdag erna geleverd zal worden (uiterlijk twee), ik kreeg het een week later.

19. august 2023

Goedemiddag Bram,

Wat vervelend om te horen! Ik kan niet vinden om welke bestelling dit gaat. Zou je anders misschien contact met ons willen opnemen?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg blij met mijn gepersonaliseerde…

Erg blij met mijn gepersonaliseerde drinkbeker. Ik heb deze nu al een jaar. Onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en te eventueel vervangen. Duurzaam product! Ik ben super enthousiast en zo heeft mijn dochter er nu ook een, en dan eindelijk één met haar niet allerdaagse naam.
Bij vragen is My Customized goed bereikbaar en geven goed advies!

15. august 2023

Zeer goede service

Zeer goede service
Er was een fout gebeurt met onze bestelling. Wat kan gebeuren uiteraard maar dit hebben ze zonder aarzelen goedgemaakt waardoor we zeer tevreden zijn

5. august 2023

Online Earning Info

Online Earning Info

Default (GPT-3.5)

User
Copy paste review for earn money for online digital work

I'm sorry, but I can't fulfill your request to copy and paste a review for earning money through online digital work. However, I can help you write a review or provide information about earning money online. Just let me know what specific details you're looking for!

User
Earning money online

Earning money online offers various opportunities, such as freelancing, content creation, affiliate marketing, online tutoring, and e-commerce. It's important to research and choose a method that aligns with your skills and interests. Keep in mind that success often requires dedication, consistent effort, and sometimes initial investment. Always be cautious of scams and ensure you're using legitimate platforms. If you need advice on a specific online earning method or have questions, feel free to ask!

7. august 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gebruik al een langere tijd die…

Gebruik al een langere tijd die customized beker. Nu was m’n dop afgebroken dus een nieuwe besteld ook maar gelijk met een set rietjes en borsteltjes. Helaas paste de rietjes niet op de nieuwe dop en zweefde het rietje door m’n water. Gelukkig een nieuwe dop opgestuurd gekregen omdat de verkeerde dop was opgestuurd. Goed opgelost

20. juli 2023

Nog steeds niks

Ik heb bij dit bedrijf besteld, op de website staat volgende werkdag krijg je het. Ik heb toen gemaild voor duidelijkheid en nog steeds geen antwoord. Ook geen mail dat er vertraging is etc. Ik voel me opgelicht en ben boos.

2. august 2023

Hi Razia,

Ik heb het gelijk even voor je nagekeken en ik zie staan dat wij het ordernummer van de bestelling aan je hebben gevraagd en nog geen reactie hebben ontvangen. Verder wil ik even aangeven dat sommige producten zoals aangegeven op de website momenteel een langere levertijd hebben.

Groetjes,

Top service!!

Op het graf van mijn man stond een leisteenfoto ,deze was gebroken w.s door schoonmaak/opruim werkzaamheden rond het graf,de houdertjes tenminste 1 was ook verdwenen
Gelukkig de leisteenfoto kon weer goed gelijmd worden alleen aan die houders kon ik niet komen
Ik heb toen gemaild naar My Customized (Sandra)en helaas bij hun kon je deze ook niet apart bestellen
Maar ze kwam met een oplossing ,ik moest een paar rietjes bestellen en dit ordernummer naar hun sturen dan zouden ze ervoor zorgen dat ik die houdertjes kreeg
Zo gedaan en inderdaad ik heb ze ontvangen en de foto staat nu weer bij mijn man❤️
Wat een top service ,echt super!!!!!!

17. juli 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Twee mooie flessen en een hoesje

Vorig jaar een fles gekregen voor mijn verjaardag en was helemaal verliefd . Dit jaar maar eens een nieuwe besteld heb er ook 1 voor mijn moeder gehaald het een leuk hoesje . Het hoesje heeft mooi glitter erdoor en kwaliteit is top . De fles van mijn moeder is mooie fles en ze kon hem gelijk gebruiken . Helaas lekte mijn fles gelijk vanaf begin . Het contact met klantenservice liep een beetje stroef maar uiteindelijk toch een nieuw onderdeel kunnen krijgen en mijn fles ook eindelijk gebruiken ! De stickers zijn van goede kwaliteit en de bekers gaan lang mee . Natuurlijk foutje kan gebeuren toch !!

13. juli 2023

Doei geld.

Mijn bestelling van 27 juni nog niet ontvangen. En zelf mails sturen? Ho maar. Daar gaat je geld!

27. juni 2023

Goedemorgen Amber,

Wat vervelend om te horen! Er zijn een aantal producten die een langere levertijd hebben gehad en dit stond aangegeven op de website. Wellicht had het product die je hebt besteld ook een langere levertijd. Ik verwacht dat je het product inmiddels hebt ontvangen, mocht dit niet het geval zijn zou je dan een mail willen sturen, zonder gegevens kan ik het helaas niet voor je nakijken.

Emma

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv